קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המחשב נתקע אחרי כמה דקות לאחר הגדלת הוידאו
    על ידי zy999exta בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-07-2010, 04:22
  2. בניתי שרת פרטיתאני נכנס לשחקן,אחרי כמה דקות זה יוצא!
    על ידי kozelroro בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-12-2009, 17:10
  3. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 19-10-2008, 23:28
  4. למה כל ווק שאני עושה אני מקבל DC אחרי כמה דקות
    על ידי RazZzZz בפורום האקים ל Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-05-2007, 19:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

פוסט שכתבתי לסניה ובגללו נחסמתי אחרי כמה דקות

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ברירת מחדל פוסט שכתבתי לסניה ובגללו נחסמתי אחרי כמה דקות

שימו לב שבפוסט שלי אין שמץ של עלבון או קללה או שום דבר אפילו קרוב לזה. רק 100% אמת וRED PILL אמיתי. וכמה דקות אחרי כתיבת הפוסט אני נחסמתי. כנראה שאדון סניה מפחד שאני יחשוף אותו

היי סניה בוא ננהל דיון מעמיק בלי קללות הפעם. הסיבה שאני פותח חשבונות פיקטיביים זה כי אני לא רוצה שהפאנבויז שלך יעקבו אחריי ויחפשו אותי וינסו לפגוע בי. בוא לא נרד לרמה נמוכה ונדבר לעניין. אני מצטער שקיללתי בפוסטים הקודמים שלי ואני מצטער עם מישהו נפגע.

אבל. מה שאתה מלמד אנשים לעשות זה ממש ממש אבל ממש גרוע. זו התנהגות רפסנית ולא גברית בכלל. ולא סתם רוב האנשים שהולכים לפי השיטות שלך גומרים בפריינדזון של איזה בחורה מסויימת שהיא כנראה שוות ערך במראה אליהם. זה מגוחך. לגבר אסור להתרפס בפני בחורה. תבינו. אישה = כמו כל גבר עד שהראתה בך עניין. אין שום סיבה להתעניין בה,או לזרוק לה מחמאות או לתת לה תשומת לב מיוחדת. ברגע שאתה עושה את זה.

אתה אוטומטית בפריינדזון. למה? כי הראית שאתה מתרפס ושאין לך עמוד שדרה ושאתה לא גבר. הרי אתה בא למישהי שאתה לא מכיר ומתחיל להתרפס בפניה ולזרוק לה מחמאות ומוכן לעשות הכל בשבילה אז כנראה שאתה לא שווה הרבה. מניסיון גדול מאוד. גם של עצמי. גם של עוד המון אנשים שראיתי. ואני מדבר על אלפי סיטואציות. האופי שהכי מושך בחורה בגבר זה אופי חזק. אדיש וכזה שלא מתרפס. ברור שלא צריך להיות 100% אדיש. אבל אסור להתרפס ולהשפיל את עצמך בנתינת צומי. בחורות בימינו גדלות לתוך זה וחושבות שמגיע להם תשומת לב רק מעצם זה שהם קיימות. כשאני הייתי בעבודה או בבסיס ועברתי על ידי בחורה יפה שרגילה כנראה למאות גברים שבאים וזורקים את עצמם עליה והתעלמתי ממנה לחלוטין יכולתי לראות איך היא מתחרפנת.

פעם ראשונה בחיים שלה לימדו אותה לקח. שהיא לא פרינססה רק מהיותה אישה ושלא מגיע לה שום תשומת לב מיוחדת. למה צריך להתנהג ככה? כי ככה נשים מתנהגות לרוב הגברים. לגברים שהן לא נמשכות. ולכן צריך שיהיה שיוויון. אני ראיתי את זה בעיניים. גברים לא מושכים בכלל. עצם זה שהם חשבו שהם לא ברמה של אף בחורה הביאה בחורות אליהם. למה? מן הסתם כי שכל הגברים מתרפסים ומתנהגים בצורה מגוחכת אז עצם זה שהוא לא התנהג ככה הופכת אותו לגבר עם עמוד שדרה ומעניין. ברור שהמראה מאוד קובע אבל. בין אם אתה 1 מ10 או 9 מ10. בשביל להוציא את המקסימום של הפוטנציאל שלך אתה צריך להתנהג ככה. אתה אמור להתנהג ככה. אתה גבר. זה הבסיס של הבסיס של להיות גבר. ככה גברים התנהגו בשנות ה50 ה60 וה70.

אחר כך נכנס פמיניזם קיצוני ושינה את הכל. אבל בשנים האלו ואתם יכולים לשאול את ההורים שלכם. קיום יחסי מין היה דבר כל כך פשוט כל כך מובן מאליו שלא חשבו בכלל להמציא איזשהו פיק אפ. כי זה היה כמו לשתות מים. יש מדריך איך לשתות מים? לא נראה לי. היום הויכוח של גברים זה מי מזיין יותר. אז כולם זיינו בכמויות והויכוח היה. מי יוצא עם בחורה יותר שווה. בתולים אחרי גיל 20 זה תופעה של ה20 שנה האחרונות כתוצאה מישיבה בבית מול המחשב. כי הרי יש מחשב. משחקים. פורנו אז מי צריך לצאת החוצה לא?

פשוט נלך לפורנו נביא ביד ונגמר הסיפור. מה שגברים צריכים להבין זה שגם להם יש ערך ושהם לא אמורים למכור את עצמם ולהתרפס בפני נשים בשביל צומי. גבר בכלל לא אמור לבוא ולהתחיל עם מישהי אלה עם היא הראתה לו סימנים של עניין. ברגע שהיא הראתה בך סימנים של עניין. חיוכים. מבטים כל רגע וכו'. כל מה שאתה צריך זה לא להיות אוטיסט והיא שלך. אתם מבינים שאתם מבזבזים המון זמן יקר ברדיפה אחרי כלום ונותנים לנשים לנצל אותכם במקום ללכת ולעבוד על המראה שלכם. להתאמן ולהשתזף ולעשות קעקועים. ולעשות כסף. ולפתח תחביבים שונים וכו'. עם מישהי רוצה אותכם היא תראה לכם את זה. אין שום טעם בכל הטרראם הזה. עצם זה שאתה בכלל חושב איך להתחיל עם בנות אז אתה מכניס את עצמך ללופ שאתה לא מסוגל לצאת ממנו. ''מה אני צריך לעשות'' '' מה היא תגיד'' וכל הזמן לחיות במין מצב של פחדים ושל מחשבות שווא והדברים האלה דופקים את המוח ממש. אבל ממש.מניסיון אתם לא אמורים בכלל לחשוב על זה. תתמקדו בחיים שלכם. תהיו עצמכם. מי שתבוא תיקחו.

מי שלא תבוא מה אכפת לכם מבחורה של מעוניינת בכם? ככה תחשבו. ככה הגבר תמיד חשב. וככה זה אמור להיות. לא הגיוני שבחורה ממוצעת תקבל שפע של צומי ומחמאות מיום היוולדה רק כי היא אישה והגבר יצטרך לבוא ולהשפיל את עצמו ולהזיע בשביל שינצלו אותו. לא. זה לא אמור להיות ככה. הגבר לא אמור לעבוד בשביל האישה כמו שהאישה לא אמורה לעבוד בשביל הגבר. שיוויון. כן או לא.

אין פריינדזון. אין קרוב רחוק או אי פעם בשמיים. יש רק משיכה או לא משיכה. ברור שאפשר להיות ידידים אבל זה צריך להיות בהסכמת שני הצדדים ולא כמו היום שזה הגבר שחושב שעם הוא ישאר ידיד שלה היא תאהב אותו בסופו של דבר ותנצל אותו עד אז בזמן שהיא עם גברים אחרים. תגיד סניה זה נראה לך בסדר? שגבר יבזבז את כל הזמן שלו בשביל לנסות לרצות מישהי אחת והיא תנצל את זה? למה לגבר בימינו אסור להתנהג כמו גבר ופשוט עם בחורה לא מעוניינת בו אז שיחתוך לבד. וזהו? למה לא? ראיתם בחיים שלכם בחורה שתישאר חודשים ותנסה לעשות פיקאפ על גבר שלא מעוניין בה? חבר'ה תפסיקו להשפיל את עצמכם ותבינו. גברים ונשים שווי ערך. אני יודע שקשה בימינו להבין את זה. אפילו אני שהבנתי הכל עדיין קשה לי לפעמים לעכל את זה. שאני גם בעל ערך ושאני לא אמור להתרפס בפני אף אחת. שעם אני שווה באמת הן יבואו אליי. עכשיו מה יקרה עם כל הגברים בעולם יהיו ככה?

לנשים לא יהיה עוד פריינדזון,ו200 הודעות כל יום בפייסבוק שמתחננות אליהן לצומי. וגברים שזורקים לה מחמאות שהם אפילו לא מכירים אותה. ותשומת לב מופרזת לכל מקום שהיא הולכת. ואז מה יקרה? ברגע שנשים יהיו שוות בכוח לגברים אז הן יבינו שאין להן ברירה ואם הן רוצות גבר הן יצטרכו לבוא אליו ולהראות לו שהן שהן נמשכות אליו. עכשיו ברור שנשים כנראה מאוד מאוד יתעצבנו על הפוסט שלי כי מה שיקרה זה שהן כבר לא יהיו הפרינססות שהן והן יהיו שוות בערך לגבר. אבל ככה זה אמור להיות בדיוק. עכשיו סניה. בוא תעלה את הטענות שלך למה שאמרתי ותדבר לעניין ולעניין בלבד.
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 03-06-2014 בשעה 06:04.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

בעצם לא נחסמתי אבל עוד מעט כנראה אני יחסם

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

תביא קישור

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Stupify צפיה בהודעה
    תביא קישור
    https://www.facebook.com/mastersenia?fref=ts

השלישי

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אחי דיון מיותר... כמו שהבחור המכוער שם עם הזקן כתב לך "שוב האדיוט עם העניין של ההתרפסות", ככה כל הגרופיז של סניה והכובעים יבואו עוד מעט ויגידו לך אותו הדבר..

הם לא באמת יקראו את מה שאתה כותב
    הם לא באמת יתייחסו למה שאתה כותב (גם אם הם יקראו)
    הם לא באמת יאמינו במה שאתה כותב (גם אם הם עמוק בפנים כן יאמינו).

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

חחח יודעים מה מצחיק? אני מתחיל לקבל לייקים לפרסומים שלי בעיקר מבנות

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    חחח יודעים מה מצחיק? אני מתחיל לקבל לייקים לפרסומים שלי בעיקר מבנות
    שיט צריך להיות חבר שלו בפייסבוק חחח נודר פאדיחות שיראו שאני חבר שלו

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

תקשיב גבר, אתה רוצה שיותר אנשים יחשבו כמוך ויבינו שלא צריך להתרפס לבחורות, תפתח אשכולות באפקספי. הילדים שם גרופיז של סניה אבל הם יכולים לשנות את הדעה שלהן ברגע. באשכול הראשון אף אחד לא יקשיב לך אבל בשני והשלישי הם כבר יתחילו להאמין

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי JACKET צפיה בהודעה
    תקשיב גבר, אתה רוצה שיותר אנשים יחשבו כמוך ויבינו שלא צריך להתרפס לבחורות, תפתח אשכולות באפקספי. הילדים שם גרופיז של סניה אבל הם יכולים לשנות את הדעה שלהן ברגע. באשכול הראשון אף אחד לא יקשיב לך אבל בשני והשלישי הם כבר יתחילו להאמין
    עשינו את זה לפני שנה, טיילר ועוד כמה מפהבאו לשם וכתבנו שם מלא, אף אחד לא שם זין, כולם הולכים עיוורים ואומרים לנו אחד אחרי השני "מראה זה לא חשוב רק תהיה עם ביטחון".

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    עשינו את זה לפני שנה, טיילר ועוד כמה מפהבאו לשם וכתבנו שם מלא, אף אחד לא שם זין, כולם הולכים עיוורים ואומרים לנו אחד אחרי השני "מראה זה לא חשוב רק תהיה עם ביטחון".
    טיילר הוא חולה נפש ואידיוט. אף אחד לא יקשיב למפגר כזה

מה שכן LMS זו תאוריה שאין בה כלום לשפר. זה בעיקרון אומר ככה נולדת = זהו

אני בא עם גישה חדשה שאפשר תמיד לשפר את עצמך לא משנה איך אתה נראה
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 04-06-2014 בשעה 01:34.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,106 | הודעות: 8,150,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect