קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] תינוקות לומדים להיות גברים..
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-05-2008, 16:58
  2. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 09:58
  3. יכול להיות שטעיתי במשחק?
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

תעמולה בהוליווד ובטלויזיה שמעודדת גברים להיות WHITE KNIGHTS מלידה

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ברירת מחדל תעמולה בהוליווד ובטלויזיה שמעודדת גברים להיות WHITE KNIGHTS מלידה

הוליווד והתקשורת מעודדים גברים להיות WHITE KNIGHTS שמוכנים להרוג את עצמם בשביל בחורה. בנאדם שנולד לדור הזה גדל לזבל הזה מגיל 0 והוא חושב שזה באמת אמור להיות ככה והאישה הממוצעת חושבת שהיא מלכה והיא אמורה לקבל יחס עודף וצומי רק בגלל שהיא בחורה וכתוצאה מזה אנחנו במצב שהגענו אליו היום שגבר ממוצע הוא זבל שצריך להזיע בשביל HB 2

משחקי הכס. ברור שזו סדרה איכותית מאוד. אני בעצמי מאוד אוהב אותה. אבל צריך לדעת מה תעמולה זבלית ומה זה איכות. הסדרה היא בעצם 2 סדרות שונות לחלוטין. משחקי הכס האמיתית זה כל מה שקורה בווסטרוז. בין הלאניסטרים לסטארק וסטאניס והמלחמה על הכס. זו משחקי הכס האמיתית. זה הסדרה שאני אוהב ורוב האנשים גם כן

אבל....

אז יש לכם את הסדרה השנייה. עלילות דאינריז טאגריין ואלפי האבירים הלבנים השפוטים שלה. שיהיו מוכנים לעשות הכל כדי שכבוד המלכה עם פנים של גבר לא תלכלך את קרסוליה. זאתי שמעצם היותה אישה אמורה אוטומטית לקבל יחס של מלכה. שמתם לב שפאקינג 4 עונות הם רק הולכים במדבר ועוברים מעיר לעיר ואוספים עוד אבירים לבנים טיפשיים? שמתם לב לפערים האדירים באינטלגנציה והתחכום בין הסדרה ראשונה לשנייה שציינתי? נראה שהיוצרים של הסדרה בכלל לא חושבים לעשות את הסדרה הזו מעניינת אלה רק להכניס כמה שיותר תעמולה מטומטמת לאנשים.

הסדרה מראה בעונה הראשונה את האלפא הערבי ההוא שמתייחס לאישה קר והיא מתאהבת בו. ולעומת זאת את ג'ונה. לורד פריינדזון. שיהיה מוכן לעשות הכל בשביל שכבוד הנסיכה תזדיין עם האלפא שלה בתנאים טובים והוא שמח על זה ונשאר איתה וממשיך לתת צומי. ובסדרה זה מוצג כמעשה אבירות (שלמעשה אבירים אמיתיים. אתם יודעים כאלה מימי הביניים היו אנשים מאוד חזקי אופי ולא התייחסו לנשים באופן מיוחד)

https://www.youtube.com/watch?v=_ZbOJ5c_Xfc

https://www.youtube.com/watch?v=3Z5w1qMuW7o

זה גם מראה את הMALE MODEL 8 + בתור בנאדם שיש לו כוחות על של ממש. וכמובן מעוות את המוח של נשים צעירות לחשוב שגבר הוא כל יכול כי הוא נראה טוב. מפה נוצר הHALO EFFECT

עכשיו בוא נעבור לדברים אחרים

ג'וני בראבו. סדרה מצויירת לילדים. מלמדת ילדים מגיל צעיר שגבר שנראה פחות טוב מגבר אחר צריך להתרפס ולשים על עקבים אישה ממוצעת כדי שתימשך אליו ועם הוא יעשה את זה זה גם יעבוד. בזמן שבמציאות זה בדיוק ההפך. גבר שנראה פחות טוב צריך להיות פחות רפסן ולא לתת שום תשומת לב מיוחדת (ראו את שאר ההודעות שלי ותסתכלו טוב על המציאות)

https://www.youtube.com/watch?v=AIPpJNGYAOY

עכשיו בוא נשווה

דרגון בול זי. אנימה יפנית. סדרה שהיא גם כנראה אחת הפופולריות בכל רחבי העולם. האם שמה תראו תעמולה כזאת? בוא נראה.....

וג'טה. הALPHA MALE הכי גדול של הסדרה. זה שלא מפחד מכלום. שיש לו אופי חזק ולו יתן תשומת לב מיוחדת אפילו לבן שלו מרוב שהוא חזק אופי.וא.... גבר יחסית נמוך. עם מפרצי ענק. ו? בולמה. שבקושי אפילו דיברה איתו לאורך הסדרה. שהוא לא נתן לה שום תשומת לב מיוחדת באה אליו ופיתתה אותו לאורך הסדרה. ונמשכה אליו.

יאמצ'ה שהוא החבר הקודם של בולמה שנראה יותר טוב מוג'יטה רואה שהיא נמשכת אליו. האם יאמצ'ה בוכה? האם יאמצ'ה מנסה לעשות עליה איזה פיקאפ מפגר? האם הוא מנסה להפוך לאביר לבן ולתת לה צומי? לא. ברגע שהוא רואה את זה ועם ראיתם את הסדרה אתם יודעים את זה הוא כמעט ולא דיבר עם בולמה אחרי זה. אולי כמה מילים פה ושם. מדובר פה על זוג שיצא לאורך הרבה זמן

מצחיק שסדרה כמו DBZ שהיא כל כך בדיונית עם כוחות על מופרזים ואנשים שיכולים לפוצץ יקומים יהיו דווקא הרבה יותר ריאליסטיים מרוב הזבל ההוליוודי מבחינת המסרים שלהם

https://www.youtube.com/watch?v=QvZzhmiaM-0

מי שראה עוד סרטים יפנים וקוריאנים יודע על מה אני מדבר.

בקיצור חבר'ה תמשיכו לראות סרטים וסדרות הוליוודים בכיף שלכם. גם אני אוהב. אבל אל תאמינו לדבר ממה שאתם רואים על המסך. כל סרט או סדרה צריכה להיות הארי פוטר בשבילכם. אחלה של פנטסיה להעביר את הזמן

העניין הוא שרוב אוכלוסיית העולם לוקחת את המסרים הזבליים האלה ברצינות ובגלל זה יש לנו כל כך הרבה WHITE KNIGHTS שהורסים למין הגברי כל חלקה טובה ובגללם אנחנו שרוצים להצליח לא נצליח.
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 02-06-2014 בשעה 20:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אחי הוליווד שמים זין על WK ועל RED PILL BLUE PILL וכל המציאות..
    הוליווד משמע הוליווד זה סרט =
    הגברים לא יורדים מ8/10 = הם יכולים להיות SUPER WK ועדיין לזיין

ואז כל 3/10 שרואה, חושב "וואלה גם אני יכול להיות SUPER WK ועדיין לזיין", אבל הוא שכח שהוא לא נראה כמו זה שבסרט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אחי הוליווד שמים זין על WK ועל RED PILL BLUE PILL וכל המציאות..
    הוליווד משמע הוליווד זה סרט =
    הגברים לא יורדים מ8/10 = הם יכולים להיות SUPER WK ועדיין לזיין

ואז כל 3/10 שרואה, חושב "וואלה גם אני יכול להיות SUPER WK ועדיין לזיין", אבל הוא שכח שהוא לא נראה כמו זה שבסרט.
    אחי על מה אתה מדבר? הוליווד עושים את זה בכוונה בגלל שככה הם עושים מיליארדים. תחשובץ כל תעשיית הדוגמנות. הפורנו. פרסומות. כמעט כל דבר משתמשים בבחורות כוסיות עם לבוש מינימלי כדי שהבתול WK הממוצע יהופנט. הם עושים כסף מהחרא הזה זה למה הם עושים את התעמולה הזאת

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    אחי על מה אתה מדבר? הוליווד עושים את זה בכוונה בגלל שככה הם עושים מיליארדים. תחשובץ כל תעשיית הדוגמנות. הפורנו. פרסומות. כמעט כל דבר משתמשים בבחורות כוסיות עם לבוש מינימלי כדי שהבתול WK הממוצע יהופנט. הם עושים כסף מהחרא הזה זה למה הם עושים את התעמולה הזאת
    אחי בתכלס מה זה אומר להיות WK?
    אני לפעמים אוהב להחמיא לבחורות שאני בקשר איתן, יעני לא בקשר של FRIENDZONE כי אין לי כאלה, אלא בקשר של יציאות סקס ופוטנציאל לסקס. אוהב להחמיא הרבה, אוהב להגיד "יש לך עינים נדירות" (כשזה באמת נכון כן?), אוהב להגיד "יש לך גוף סקסי רצח", אוהב להחמיא הרבה.
    פחות מתחבר לבולשיט של לא להחמיא לבחורות ולהחמיא לעצמך כי זה פשוט פאטתי לדעתי ..

זה המשמעות של WK?
    או שבWK אתה מתכוון להחמיא לבחורות שזה ברור שאין לך סיכוי איתן ז"א כמו כל האלה שמגיבים לHBB'S בפייסבוק בתקווה שייצא זיון כשהם יודעים בוודאות שלא.

זה WK?

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אחי בתכלס מה זה אומר להיות WK?
    אני לפעמים אוהב להחמיא לבחורות שאני בקשר איתן, יעני לא בקשר של FRIENDZONE כי אין לי כאלה, אלא בקשר של יציאות סקס ופוטנציאל לסקס. אוהב להחמיא הרבה, אוהב להגיד "יש לך עינים נדירות" (כשזה באמת נכון כן?), אוהב להגיד "יש לך גוף סקסי רצח", אוהב להחמיא הרבה.
    פחות מתחבר לבולשיט של לא להחמיא לבחורות ולהחמיא לעצמך כי זה פשוט פאטתי לדעתי ..

זה המשמעות של WK?
    או שבWK אתה מתכוון להחמיא לבחורות שזה ברור שאין לך סיכוי איתן ז"א כמו כל האלה שמגיבים לHBB'S בפייסבוק בתקווה שייצא זיון כשהם יודעים בוודאות שלא.

זה WK?
    לא זה לא WK. דווקא להגיד לבחורה שיש לה גוף סקסי זה טוב כי זה רמיזה מינית. אבל לא ישר. צריך שהיא תראה עניין בך כזה

WK הם טמבלים אשכנזים בתולים שקוראים פיקאפ והולכים לבחורות ברחוב,אוטובוס,בר,כל מקום אחר ומתחילים לשאול אותן מליון שאלות מפגרות.ורואים שהיא לא מעוניינת וממשיכים. ישירות לפריינדזון. כל מי שהכרתי שעשה את זה = פריינדזון אוטומטי. וגם כאלה מעצבנים שכל שנייה מחמיאים לבחורה כי הם חושבים שזה יעזור להם = גם פריינדזון

ברור שהפייס היה המסמר האחרון. הוא העלה את תרבות הWK לרמות מפחידות

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

גם הערסים האלה שצופרים, שורקים וזורקים מחמאות לנשים עושים נזק. אני באמת לא מבין למה גבר מחמיא לבחורה זרה שהוא לא מכיר בכלל, זה הזוי...

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    גם הערסים האלה שצופרים, שורקים וזורקים מחמאות לנשים עושים נזק. אני באמת לא מבין למה גבר מחמיא לבחורה זרה שהוא לא מכיר בכלל, זה הזוי...
    הזוי לגמרי.. זה כאילו להגיד לבחורה "קחי עוד אגו עליי"
    ואז כשבחור נורמלי מתחיל איתה היא אומרת "פחח יש מיליון שרוצים אותי צופרים לי ברחוב מה אני צריכה אותו".

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

הזוי לגמרי.. זה כאילו להגיד לבחורה "קחי עוד אגו עליי"
    ואז כשבחור נורמלי מתחיל איתה היא אומרת "פחח יש מיליון שרוצים אותי צופרים לי ברחוב מה אני צריכה אותו".
    אחי יש מצב אתה כותב ספר עם כל הדברים האלה ומוציא אותו לאור? אני פשוט לא מעוניין להתפרסם אני רוצה שכל הגברים במדינה ידעו את זה. פשוט נמאס לי מתרבות ההתרפסות הזאת. עם גברים יבינו את זה העולם יהיה שפוי שוב ותוכל לצאת עם מישהי ברמה שלך

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אחי יש מצב אתה כותב ספר עם כל הדברים האלה ומוציא אותו לאור? אני פשוט לא מעוניין להתפרסם אני רוצה שכל הגברים במדינה ידעו את זה. פשוט נמאס לי מתרבות ההתרפסות הזאת. עם גברים יבינו את זה העולם יהיה שפוי שוב ותוכל לצאת עם מישהי ברמה שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

שם: ''כללי המשיכה''

עטיפה באדום כמו הצבע של PUAHATE

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

שם: ''כללי המשיכה''

עטיפה באדום כמו הצבע של PUAHATE
    יש לי כמה רעיונות:
    "על גברים ועל נשים"
    "The Transformation of Love"
    "Love Revolution"
    "Love Then & Love Now"

בכללי זה הכל שמות שמרמזים על שינוי בתפיסת העולם בנוגע לאהבה, נשים וגברים. שזה מה שבסך הכל אנחנו מדברים פה.
    בינתיים השמות חרא אולי יהיה לי יותר טוב מתישהו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

יש לי כמה רעיונות:
    "על גברים ועל נשים"
    "The Transformation of Love"
    "Love Revolution"
    "Love Then & Love Now"

בכללי זה הכל שמות שמרמזים על שינוי בתפיסת העולם בנוגע לאהבה, נשים וגברים. שזה מה שבסך הכל אנחנו מדברים פה.
    בינתיים השמות חרא אולי יהיה לי יותר טוב מתישהו.
    ''כללי המשיכה'' זה הכי שיש כי זה ימשוך הרבה גברים. כבר בכותרת זה אומר לך שזה על בנות. השאר - לא יודע. יותר מידי סמוי. צריך כותרת פיקנטית

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,684 | הודעות: 8,151,266 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect