קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-05-2010, 21:59
  2. HTTP|Mafia..ישן אבל בטח יש מישהו שמחפש
    על ידי יעל בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 23:04
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-08-2006, 23:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

לא בקטע רע. אבל מישהו פה מקשיב לbaldingcorpse?

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ברירת מחדל לא בקטע רע. אבל מישהו פה מקשיב לbaldingcorpse?

baldingcorpse אחי אתה מפרסם ומשקיע בפורום דם ויזע אבל אף אחד לא מקשיב לך.
    אז במקום להמשיך לרשום שטויות בפורום ולמלא אותו בכינוי שלך, בוא תוריד את הרגל מהגז ותן לאחרים להתבטאות

ולנושא אחר, מתי הפעם האחרונה שדחו אותכם ואיך התמודדתם? בטוח נמצא כמה סיפורים משעשעים.
    רודני סומך עליך שלא תהיה יבש

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

מישהו מנע ממך להתבטא? לי יש את הדעות שלי ולך את שלך. תגיד מה שאתה רוצה

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    baldingcorpse אחי אתה מפרסם ומשקיע בפורום דם ויזע אבל אף אחד לא מקשיב לך.
    אז במקום להמשיך לרשום שטויות בפורום ולמלא אותו בכינוי שלך, בוא תוריד את הרגל מהגז ותן לאחרים להתבטאות

ולנושא אחר, מתי הפעם האחרונה שדחו אותכם ואיך התמודדתם? בטוח נמצא כמה סיפורים משעשעים.
    רודני סומך עליך שלא תהיה יבש
    יצאתי לבר
    דיברתי עם מישהי ישר מההתחלה כי תפסתי עליה עין
    הייתי די משועמם אז אמרתי לעצמי על הזין, ופשוט אמרתי לה באמצע השיחה "את רוצה לזרום לשירותים?"
    היא אמרה "אני לא כזאת"
    חייכתי ושאלתי אם היא בטוחה, היא אמרה שכן, ואז היא קמה והלכה.

מצד אחד מרגיש פספוס כי אם הייתי ממשיך איתה בGAME הרגיל אז כנראה בסוף הלילה כן היה זיון
    מצד שני אני מרגיש טוב עם עצמי שלא משכתי אותה כל הלילה עם משחקי חרא ופיקאפ, ואמרתי לה ישר על ההתחלה מה אני רוצה ומחפש.

את הלילה סיימתי לבד במיטה, אבל אם היינו חוזרים לאותו רגע לא הייתי משנה משהו במה שעשיתי, מעדיף להיות ישיר מאשר לזיין ת'שכל כל הערב על דיבורים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    יצאתי לבר
    הייתי די משועמם אז אמרתי לעצמי על הזין, ופשוט אמרתי לה באמצע השיחה "את רוצה לזרום לשירותים?"
    היא אמרה "אני לא כזאת"

מצד אחד מרגיש פספוס כי אם הייתי ממשיך איתה בGAME הרגיל אז כנראה בסוף הלילה כן היה זיון
    מצד שני אני מרגיש טוב עם עצמי שלא משכתי אותה כל הלילה עם משחקי חרא ופיקאפ, ואמרתי לה ישר על ההתחלה מה אני רוצה ומחפש.

את הלילה סיימתי לבד במיטה, אבל אם היינו חוזרים לאותו רגע לא הייתי משנה משהו במה שעשיתי, מעדיף להיות ישיר מאשר לזיין ת'שכל כל הערב על דיבורים.
    מצויין אחי!. ישר ולעניין כמו שצריך. עם היית מושך אותה היא היתה באה איתך. תעשה את זה כמה פעמים וילך לך. ישר ולעניין. כמה טמבלים אשכרה נשארים ומתחילים לזיין לה ת'שכל על כל מיני דברים לא קשורים וקונים לה משקאות?

עם היית ממשיך בGAME הרגיל אתה היית עכשיו עמוק בפריינדזון הלילי שלה. כל הערב היית יושב ומנשק לה ת'תחת כמו טמבל בשביל כלום
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 03-06-2014 בשעה 14:56.

לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    מצויין אחי!. ישר ולעניין כמו שצריך. עם היית מושך אותה היא היתה באה איתך. תעשה את זה כמה פעמים וילך לך. ישר ולעניין. כמה טמבלים אשכרה נשארים ומתחילים לזיין לה ת'שכל על כל מיני דברים לא קשורים וקונים לה משקאות?

עם היית ממשיך בGAME הרגיל אתה היית עכשיו עמוק בפריינדזון הלילי שלה. כל הערב היית יושב ומנשק לה ת'תחת כמו טמבל בשביל כלום
    יצאתי לבר
    היא אמרה "אני לא כזאת"

מה אתה מדבר שטויות תגיד
    ללכת להגיד לבחורה בואי לשירותים זה דבר מגעיל. מה אתה מעודד את זה בכלל?
    תחשוב מישהו היה אומר את זה לאחותך.
    אתה יכול להיות מושך ומנומס בו זמנית, תאמין לי.
    בדיוק באותה מידה יכלת להציג את עצמך בצורה נחמדה, להיות משעשע ולזרום על שיחה פלרטטנית טיפה מינית ולחתוך משם הביתה אחרי חצי שעה. שירותים? תעשה לי טובה.
    סמוליק אני גם אוהב לעשות שטויות ולהיות חסר טאקט לפעמים (במיוחד אם הבחורה לא משהו) אז אני לא בא לשפוט אותך.. אבל הדעה של בולדימשהו פשוט מפגרת וזו הסיבה שביקשתי שיפסיק להציף את הפורום בזבל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

מה אתה מדבר שטויות תגיד
    ללכת להגיד לבחורה בואי לשירותים זה דבר מגעיל. מה אתה מעודד את זה בכלל?
    תחשוב מישהו היה אומר את זה לאחותך.
    אתה יכול להיות מושך ומנומס בו זמנית, תאמין לי.
    בדיוק באותה מידה יכלת להציג את עצמך בצורה נחמדה, להיות משעשע ולזרום על שיחה פלרטטנית טיפה מינית ולחתוך משם הביתה אחרי חצי שעה. שירותים? תעשה לי טובה.
    סמוליק אני גם אוהב לעשות שטויות ולהיות חסר טאקט לפעמים (במיוחד אם הבחורה לא משהו) אז אני לא בא לשפוט אותך.. אבל הדעה של בולדימשהו פשוט מפגרת וזו הסיבה שביקשתי שיפסיק להציף את הפורום בזבל.
    זה מה שהוא באמת היה צריך לעשות

באמצע השיחה קוטע אותה: ''טוב בוא נגיע לת'כלס'' ''את נמשכת אליי?'' אומרת לא הוא קם והולך.

אומרת כן? נשיקה. מצטרפתים קצת ואז משם הדרך לשירותים קצרה

איך זה?

לייקים
    2359
    נקודות
    237

זה מה שהוא באמת היה צריך לעשות

באמצע השיחה קוטע אותה: ''טוב בוא נגיע לת'כלס'' ''את נמשכת אליי?'' אומרת לא הוא קם והולך.

אומרת כן? נשיקה. מצטרפתים קצת ואז משם הדרך לשירותים קצרה

איך זה?
    אתה חי בסרט רע מותק
    אתה נמשכת אלי - אם לא תצחק לך בפנים ותגיד כן
    אתה תנסה לנשק אותה (אחרי שניסית לקבל ממנה אישור.. כן?) היא תתרחק ותגיד לא עכשיו ואז אתה באמת תקוע שם כל היום
    כי אם תקום זה נראה שבאת רק בשביל זיון ובכלל לא תקבל כלום

חוץ מזה שהדרך לשירותים לא קיימת, אז איך קצרה?
    המקום הכי משפיל שבחורה שלא נראית כמו זין תשכב בו עם מישהו זר זה אוטו

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אתה חי בסרט רע מותק
    אתה נמשכת אלי - אם לא תצחק לך בפנים ותגיד כן
    אתה תנסה לנשק אותה (אחרי שניסית לקבל ממנה אישור.. כן?) היא תתרחק ותגיד לא עכשיו ואז אתה באמת תקוע שם כל היום
    כי אם תקום זה נראה שבאת רק בשביל זיון ובכלל לא תקבל כלום

חוץ מזה שהדרך לשירותים לא קיימת, אז איך קצרה?
    המקום הכי משפיל שבחורה שלא נראית כמו זין תשכב בו עם מישהו זר זה אוטו
    בחורות ישכבו בכל מקום עם מי שהן מעוניינות בו וזיונים בשירותים במועדונים יש כל הזמן. זה רק שאלה של עם היא נמשכת או לא. שבחורה נמשכת היא חרמנית מאוד מה שאומר שגם כמוך היא לא כל כך חושבת

עכשיו כמו שאמרתי עם היא אומרת לא אז היא לא נמשכת אליך אז אתה פשוט קם והולך. וברור שבאת בשביל זיון למה להתבייש בזה? היא כבר יודעת את זה מראש. מה נראה לך היא חושבת שבאת להציע לה להצטרף לסוכנות ביטוח?

אתה לא אמור לחשוב מה היא חושבת אתה גבר ואתה לא מפספס הזדמנויות. כמה BLUE PIL אתה אלוהים. לא פלא שלא הולך לך בברים

לייקים
    2359
    נקודות
    237

בחורות ישכבו בכל מקום עם מי שהן מעוניינות בו וזיונים בשירותים במועדונים יש כל הזמן. זה רק שאלה של עם היא נמשכת או לא. שבחורה נמשכת היא חרמנית מאוד מה שאומר שגם כמוך היא לא כל כך חושבת

עכשיו כמו שאמרתי עם היא אומרת לא אז היא לא נמשכת אליך אז אתה פשוט קם והולך. וברור שבאת בשביל זיון למה להתבייש בזה? היא כבר יודעת את זה מראש. מה נראה לך היא חושבת שבאת להציע לה להצטרף לסוכנות ביטוח?

אתה לא אמור לחשוב מה היא חושבת אתה גבר ואתה לא מפספס הזדמנויות. כמה BLUE PIL אתה אלוהים. לא פלא שלא הולך לך בברים
    אני מודה שמועדונים זה לא המקום בשבילי. התגובה שלי היתה תקפה על פאב
    מה שאתה מדבר עליו זה בחורות ששתויות כ"כ עד שהן כבר לא רואות אותך אלא צללית עם תסרוקת, בחושך, באורות של מועדון, עם רעש של מועדון (אי אפשר לדבר), ומלא אלכוהול
    בפאב אחי יש מוזיקה ויש בירה, מקסימום כמה צ'ייסרים. אף אחד לא בשיכרון חושים מטורף וכולם בשליטה. במשחק פאב אף אחד לא תזרום איתך לשירותים, אלא אם היא באמת שיכורה, באמת חרמנית בטירוף והצלחת להעיף אותה באוויר אחרי כמה דקות שיחה. ובמקרה כזה, כבר עדיף לזרום הביתה, לא? (כן)

אגב, לא שאני אומר שאתה לא צריך להיראות ולהריח טוב (אתה כן), אבל לבחורות המראה זה פחות פאקטור מאשר הדיבור. אז "אתה נמשכת אלי?" - לא = הלאה - זה לא באמת פרקטי, שכן עם הדיבור הנכון היא תראה אותך בתור בנאדם אחר. אבל ברור שמראה קובע המון ואל תתביישו להשקיע..
    נערך לאחרונה על ידי afx; 03-06-2014 בשעה 19:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אני מודה שמועדונים זה לא המקום בשבילי. התגובה שלי היתה תקפה על פאב
    מה שאתה מדבר עליו זה בחורות ששתויות כ"כ עד שהן כבר לא רואות אותך אלא צללית עם תסרוקת, בחושך, באורות של מועדון, עם רעש של מועדון (אי אפשר לדבר), ומלא אלכוהול
    בפאב אחי יש מוזיקה ויש בירה, מקסימום כמה צ'ייסרים. אף אחד לא בשיכרון חושים מטורף וכולם בשליטה. במשחק פאב אף אחד לא תזרום איתך לשירותים, אלא אם היא באמת שיכורה, באמת חרמנית בטירוף והצלחת להעיף אותה באוויר אחרי כמה דקות שיחה. ובמקרה כזה, כבר עדיף לזרום הביתה, לא? (כן)

אגב, לא שאני אומר שאתה לא צריך להיראות ולהריח טוב (אתה כן), אבל לבחורות המראה זה פחות פאקטור מאשר הדיבור. אז "אתה נמשכת אלי?" - לא = הלאה - זה לא באמת פרקטי, שכן עם הדיבור הנכון היא תראה אותך בתור בנאדם אחר. אבל ברור שמראה קובע המון ואל תתביישו להשקיע..
    ילד אתה יוצא מהבית בכלל?

א'. בשביל בחורה המראה הוא הפקטור הכי חשוב למה נראה לך הן מתאפרות כל כך הרבה זמן מול המראה נראה לך? כנראה שאף פעם לא שמעת שיחה של בחורות על בנים. זה הכל מי נראה יותר טוב. שום מילה על אופי. לא אפילו מילונת

ב'. בחורות לא משתכרות כל כך בקלות. הן שותות אלכוהול מגיל צעיר ולפי מה שראיתי רוב הבחורות בבארים לא שפוכות. עם כן החברות שלהן לוקחות אותן משם

ג. אתה לא שיכור? ושפוך? אז תפסיק לבלבל את המוח

ב''משחקי'' (אין כזה דבר GAME שוב נזכיר?) מי שמעוניינת בך תזרום להכל. היא מרגישה אותו דבר כמו שאתה מרגיש כלפי בחורה כוסית

אחי תפסיק עם הפיק אפ כי זה דופק לך ת'מוח

או שאתה רוצה להיות BETA PROVIDER מסכן כמו סניה

אגב עם אתם לא מזרימים בחורה בפלורנטין אז כנראה שאתם ממש דפוקים בראש

בחורות שם נימפומניות בטירוף
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 03-06-2014 בשעה 19:56.

לייקים
    2359
    נקודות
    237

ילד אתה יוצא מהבית בכלל?

א'. בשביל בחורה המראה הוא הפקטור הכי חשוב למה נראה לך הן מתאפרות כל כך הרבה זמן מול המראה נראה לך? כנראה שאף פעם לא שמעת שיחה של בחורות על בנים. זה הכל מי נראה יותר טוב. שום מילה על אופי. לא אפילו מילונת

ב'. בחורות לא משתכרות כל כך בקלות. הן שותות אלכוהול מגיל צעיר ולפי מה שראיתי רוב הבחורות בבארים לא שפוכות. עם כן החברות שלהן לוקחות אותן משם

ג. אתה לא שיכור? ושפוך? אז תפסיק לבלבל את המוח

ב''משחקי'' (אין כזה דבר GAME שוב נזכיר?) מי שמעוניינת בך תזרום להכל. היא מרגישה אותו דבר כמו שאתה מרגיש כלפי בחורה כוסית

אחי תפסיק עם הפיק אפ כי זה דופק לך ת'מוח

או שאתה רוצה להיות BETA PROVIDER מסכן כמו סניה

אגב עם אתם לא מזרימים בחורה בפלורנטין אז כנראה שאתם ממש דפוקים בראש

בחורות שם נימפומניות בטירוף
    חחחח
    אוקיי
    א) לא קבעתי את זה. בחורות אמרו לי את זה. כשנראתי מגעיל אש הייתי עם אחת פצצה. אני מכיר מישהי פצצה שיוצאת עם בבון תימני (גם גדול שמן וגם מכוער). לבחורות פחות אכפת מהחיצוניות של הבחור. תאמין לי. תשאל כל אחד ואחת.

ב) בחורות משתכרות בשניה וקצת.
    חוץ מזה שזה בדיוק מה שדיברתי עליו. בחורות בפאבים לא שותות עד מוות כמו במועדון. הן שותות במידה ולא זורמות לשירותים. אתה כנראה יוצא רק למועדונים, ורק שם אתה יכול להזרים כי חשוך ורועש. אתה לא צריך לדבר רק לעשות תנועות של בבון ולהתנהג כמו קוף מיוחם ולקוות שמכוערת תזרום איתך לשירותים ותבכה למחרת.

אני נראה לך כמו בחור של פיק אפ? בחיים לא יישמתי פיק אפ. בחיים לא התשמשתי בזה. הדבר היחידי שעזר לי בפורום הזה היה LMS (בעיקר L - איך להתלבש, תסרוקות, גוף וכו'). משחק זה לא מושג פיקאפ, צא מהבועה שלך יסתום.

שמע אני סיימתי את הויכוח המטומטם הזה. אתה לא שווה את היחס שלי. אתה תת אדם ותת גבר. אתה הסיבה שבחורות טובות מסננות גברים. לא בגלל שהן מצפות לבראד פיט אלא בגלל שהן יודעות שמי שלא נראה בסף מסוים פשוט מוותר על עצמו ומתחיל עם בחורות כמו בבון.
    בהצלחה לך בחור. תפסיק להגיב בפורום הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

לבחורות פחות אכפת מהחיצוניות של הבחור. תאמין לי. תשאל כל אחד ואחת.

בחיים אבל בחיים אל תקשיב למה שבחורה אומרת אלא רק למה שהיא עושה, זה דבר ראשון.

דבר שני, לנשים חשוב מראה חיצוני בדיוק כמו לגברים ההבדל הוא שנשים יותר בררניות ורואות 80% מהגברים כמתחת לממוצע מבחינת מראה.
    נערך לאחרונה על ידי miller31; 03-06-2014 בשעה 20:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    בחיים אבל בחיים אל תקשיב למה שבחורה אומרת אלא רק למה שהיא עושה, זה דבר ראשון.

דבר שני, לנשים חשוב מראה חיצוני בדיוק כמו לגברים ההבדל הוא שנשים יותר בררניות ורואות 80% מהגברים כמתחת לממוצע מבחינת מראה.
    תתנהג אליהם בקרירות כמו שהן מתנהגות אליך ותראה איך הן מורידות את הסטנדרטים

בחורה יכולה לצאת עם גבר ברמה שלה או אפילו קצת מתחתיה. רק שהגבר הזה צריך להתנהג אליה כמו כלום בשביל זה.ושזה לוקח קצת זמן. זה לוקח כמה חודשים עד שהן שמות לב שאתה לא פראייר ואז הן נמשכות לאופי החזק שלך.

פעם זה לא היה משנה. היית יכול להרשות לעצמך לזרוק מחמאות ולהיות ג'נטלמן כי:

1. בחורות באותה תקופה לא היו שרמוטות והיה להם מוח והיה מגיע להן יחס של ג'נטלמן. לכו תראו את המקצועות של נשים משנות ה40 ה50 וה60. הכל אחיות ומקצועות לא קלים. היום מה? מזכירות שעושות לק מול המחשב או דוגמניות,שרלילות ריאליטי או משהו בסגנון. כמה נשים היום הולכות להיות אחיות? אני מדבר על הדור שלנו. לא נשים שהן כבר בנות 40 או 50. כמה נשים צעירות בסביבות גיל ה20 הולכות למקצועות האלה?

2. בבסיס שלי שהיינו איזה 20 איש מקסימום והיו שמירות ותורנויות מטבח אז חצי מהבנות היה להן פטור מלא מזה וכל מה שהן עשו זה לשים לק כל היום במשרד. ועל מי נפל כל האחריות? עלינו העובדי רס''ר. שהיינו איזה 7. הייתי עושה 2 שמירות בחודש כמו פראייר בזמן שכמה שרלילות צפונבוניות קיבלו פטור מלא. ואני הייתי במצב כלכלי קשה באותה תקופה והייתי צריך לעבוד כל יום ופיספסתי ימי עבודה חשובה

היו לנו ימי ניקיון של הבסיס כל שבוע ומי עשה את כל העבודה? הגברים. זה לא כאילו הרמנו איזה משהו שבנות לא יכול לעשות. לא היה שום כוח פיזי. כולה ניקינו את הבסיס. אז למה הן מקבלות פטור? אתה יודע כמה קרעו לנו ת'תחת עם זה?

ועוד חוקים מפגרים של הצבא. שהן עושות 2 למשל. כאילו מה רובן עושות? יושבות במשרד ועושות לק. אז למה פאקינג מקצצים להן שנה? מה ההצדקה? כי יש להן כוס?

מה עם זה שמותר להן לצבוע את השיער חופשי ולעשות מה שבא להן ואין להן שום חוקים בזמן שגבר צריך להיות 24/7 עם פטור זקן וכל הזמן מציקים לו. אתה יודע כמה פעמים קראה לי שאיבדתי את החתיכת נייר המסריחה הזאת וקיבלתי ריתוקים? והמ.צ הזונות האלה מחפשים אותך בכל מקום לדפוק אותך. באלוהים שאני שונא את הזבלים האלה.

זה נראה לכם הגיוני כל החרא הזה?

ואז טמבלים כמו הAFX הזה עוד מגינים עליהן ועושים מהן פרינססות. LOL ''היא שיכורה והגבר מנצל אותה''

למה הגבר לא שיכור? למה מישהו הכריח אותה לשתות כל כך הרבה?

תפסיקו לזיין ת'מוח

שיוויון מוחלט נקודה. מה שאנחנו עושים הן צריכות לקבל את אותן חובות בדיוק
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 03-06-2014 בשעה 21:39.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

תתנהג אליהם בקרירות כמו שהן מתנהגות אליך ותראה איך הן מורידות את הסטנדרטים

בחורה יכולה לצאת עם גבר ברמה שלה או אפילו קצת מתחתיה. רק שהגבר הזה צריך להתנהג אליה כמו כלום בשביל זה.ושזה לוקח קצת זמן. זה לוקח כמה חודשים עד שהן שמות לב שאתה לא פראייר ואז הן נמשכות לאופי החזק שלך.

פעם זה לא היה משנה. היית יכול להרשות לעצמך לזרוק מחמאות ולהיות ג'נטלמן כי:

1. בחורות באותה תקופה לא היו שרמוטות והיה להם מוח והיה מגיע להן יחס של ג'נטלמן. לכו תראו את המקצועות של נשים משנות ה40 ה50 וה60. הכל אחיות ומקצועות לא קלים. היום מה? מזכירות שעושות לק מול המחשב או דוגמניות,שרלילות ריאליטי או משהו בסגנון. כמה נשים היום הולכות להיות אחיות? אני מדבר על הדור שלנו. לא נשים שהן כבר בנות 40 או 50. כמה נשים צעירות בסביבות גיל ה20 הולכות למקצועות האלה?

2. בבסיס שלי שהיינו איזה 20 איש מקסימום והיו שמירות ותורנויות מטבח אז חצי מהבנות היה להן פטור מלא מזה וכל מה שהן עשו זה לשים לק כל היום במשרד. ועל מי נפל כל האחריות? עלינו העובדי רס''ר. שהיינו איזה 7. הייתי עושה 2 שמירות בחודש כמו פראייר בזמן שכמה שרלילות צפונבוניות קיבלו פטור מלא. ואני הייתי במצב כלכלי קשה באותה תקופה והייתי צריך לעבוד כל יום ופיספסתי ימי עבודה חשובה

היו לנו ימי ניקיון של הבסיס כל שבוע ומי עשה את כל העבודה? הגברים. זה לא כאילו הרמנו איזה משהו שבנות לא יכול לעשות. לא היה שום כוח פיזי. כולה ניקינו את הבסיס. אז למה הן מקבלות פטור? אתה יודע כמה קרעו לנו ת'תחת עם זה?

ועוד חוקים מפגרים של הצבא. שהן עושות 2 למשל. כאילו מה רובן עושות? יושבות במשרד ועושות לק. אז למה פאקינג מקצצים להן שנה? מה ההצדקה? כי יש להן כוס?

מה עם זה שמותר להן לצבוע את השיער חופשי ולעשות מה שבא להן ואין להן שום חוקים בזמן שגבר צריך להיות 24/7 עם פטור זקן וכל הזמן מציקים לו. אתה יודע כמה פעמים קראה לי שאיבדתי את החתיכת נייר המסריחה הזאת וקיבלתי ריתוקים? והמ.צ הזונות האלה מחפשים אותך בכל מקום לדפוק אותך. באלוהים שאני שונא את הזבלים האלה.

זה נראה לכם הגיוני כל החרא הזה?

ואז טמבלים כמו הAFX הזה עוד מגינים עליהן ועושים מהן פרינססות. LOL ''היא שיכורה והגבר מנצל אותה''

למה הגבר לא שיכור? למה מישהו הכריח אותה לשתות כל כך הרבה?

תפסיקו לזיין ת'מוח

שיוויון מוחלט נקודה. מה שאנחנו עושים הן צריכות לקבל את אותן חובות בדיוק
    אחי שאלה:

אני סטודנט, ויש לי כסף, אבל מה? בחיים לא שילמתי על הבחורה בדייט ראשון.
    עכשיו אני יודע שאתה ממש חזק בתיאוריה שלך ותגיד לי "כל הכבוד" , אבל זה לא מוציא אותי אפס?
    חשוב להזכיר שרק באחד מהדייטים לא היה מוצלח והכי מצחיק שדווקא כן היה בו סקס אבל דייט שני כבר לא היה.
    כל שאר הדייטים (שגם בהם לא שילמתי) היו מוצלחים.

אבל תמיד אומרים (חבריו של סניה) ובכללי אנשים גם לא כובעים, שצריך לשלם, לפחות בפעם הראשונה, להראות שאתה יכול.
    מיותר להגיד שגם בדייט השני לא שילמתי, אלא התחלקנו חצי חצי (הזמנו משהו לשנינו), ובדייט הראשון פשוט כל אחד קנה לעצמו.

מה אתה אומר? נגיד בדייט הבא שלי עם בחורה (דייט ראשון), לשלם עליה?
    בוא נגיד שהם לא דפקו לי מבט או רמזו לי לשלם כמו שעושים מזה סרט, שהבחורה פשוט עומדת בפינה ומחכה שתשלם, זה היה ישר שליפת ארנק של שנינו. ותכלס משהו עצר אותי מלהגיד לה "עזבי מה את רצינית חח אני משלם זה פינוק עלי", כי מצד אחד זה כן מוציא אותי גבר גבר, מצד שני עצר אותי כי מה לעשות שכסף לא גדל על העצים, במיוחד לא לסטודנט כמוני, ואמנם זה לא 1000 שקל, אבל אולי פשוט לא רציתי לשלם על מישהי זרה שאין לי איתה קשר (בכל זאת דייט ראשון).

מה אתה אומר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אחי שאלה:

אני סטודנט, ויש לי כסף, אבל מה? בחיים לא שילמתי על הבחורה בדייט ראשון.
    עכשיו אני יודע שאתה ממש חזק בתיאוריה שלך ותגיד לי "כל הכבוד" , אבל זה לא מוציא אותי אפס?
    חשוב להזכיר שרק באחד מהדייטים לא היה מוצלח והכי מצחיק שדווקא כן היה בו סקס אבל דייט שני כבר לא היה.
    כל שאר הדייטים (שגם בהם לא שילמתי) היו מוצלחים.

אבל תמיד אומרים (חבריו של סניה) ובכללי אנשים גם לא כובעים, שצריך לשלם, לפחות בפעם הראשונה, להראות שאתה יכול.
    מיותר להגיד שגם בדייט השני לא שילמתי, אלא התחלקנו חצי חצי (הזמנו משהו לשנינו), ובדייט הראשון פשוט כל אחד קנה לעצמו.

מה אתה אומר? נגיד בדייט הבא שלי עם בחורה (דייט ראשון), לשלם עליה?
    בוא נגיד שהם לא דפקו לי מבט או רמזו לי לשלם כמו שעושים מזה סרט, שהבחורה פשוט עומדת בפינה ומחכה שתשלם, זה היה ישר שליפת ארנק של שנינו. ותכלס משהו עצר אותי מלהגיד לה "עזבי מה את רצינית חח אני משלם זה פינוק עלי", כי מצד אחד זה כן מוציא אותי גבר גבר, מצד שני עצר אותי כי מה לעשות שכסף לא גדל על העצים, במיוחד לא לסטודנט כמוני, ואמנם זה לא 1000 שקל, אבל אולי פשוט לא רציתי לשלם על מישהי זרה שאין לי איתה קשר (בכל זאת דייט ראשון).

מה אתה אומר?
    אז בוא אני יכנס לפרטי פרטים. קודם כל. למה אנשים חושבים שלשלם על בחורה מוציא אותך ''גבר-גבר'' כי בעבר (40, 50, 60) היה מקובל שגבר משלם על האישה כי האישה היתה יותר ענייה מהגבר ולא היה לה הרבה כסף. הגבר היה החזק שמרוויח הרבה ועובד בעבודה חשובה. ולכן שגבר שילם על בחורה זה נחשב מעשה גברי ואצילי.

דברים כמו לדחוף את הכיסא וכו' שהיו קיימים באותה תקופה נחשבו אציליים כי האישה הכי מכובדת ואצילית. לבושה בשמלות ארוכה שמכסות את כל הגוף שלה ולא היתה מזדיינת עם כל אחד. אז בגלל זה היה כבוד הדדי.

אתה אשכרה מתאר לעצמך מישהו דוחף את הכיסא לאיזה SLUT שקיבלה בגיל 12 והולכת עם כל הציצי בחוץ?
    אבל...

כיום נשים וגברים מרוויחים אותו דבר. נשים אפילו מרוויחות יותר. נשים מפונקות יותר מגברים. הרבה יותר. ומקבלות מה שבא להן. ולכן אין שום סיבה שתשלם עליה. זה ניצול נטו. תעמולה פאמינאצית לחלוטין.

הבחורה היחידה שאתה יכול לשלם עליה ושזה לא יהיה ניצול זו בחורה ענייה שאין לה כמעט כסף. במקרה הזה זה גם כן מוציא אותך גבר. ובוא אני יספר לך משהו. אני גם יצאתי לדייט לפני איזה שנה עם מישהי. לא זרם לכלום. לא היה חיבור. אבל בסוף שהביאו לנו את החשבון במסעדה אז אמרתי לעצמי ''טוב בטח היא מצפה שאני ישלם'' ושאמרתי שאני ישלם על כל הארוחה היא אמרה לי. ''מה אתה עושה?'' והסתכלה עליי במבט מאוד מוזר. כאילו היא בכלל לא הבינה מה קורה. והיא פתחה את הארנק. בסוף שילמנו חצי חצי. אגב למה זה לא עבד. אותה בחורה כנראה היא לא שרמוטה כמו רוב הבחורות ושבסוף הערב הצאתי לה שנעלה אליה אז היא אמרה שהיא לא מוכנה שההורים שלה בבית.

בחורות שיש להן כסף ושהן רוצות שתשלם הן בדרך כלל גם שרלילות זולות.

זהו שהיום אני כבר מבין שעצם זה שאתה יוצא לדייט ראשון זה מגוחך. כי רוב הזוגות שאני מכיר לא יצאו בכלל לדייט לפני שהתחילו קשר. נראה שלצאת לדייט זה יותר קטע של אתרי היכרויות וגברים בני 35+. כי דייט זה כאילו. אתה הגבר העלוב שצריך לנסות ולהרשים את הבחורה הנעלית והאדירה. תעמולה פאמינאצית גמורה

לדייט יוצאים שכבר חברים ולא לפני.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,084 | הודעות: 8,150,666 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect