נכתב במקור על ידי
baldingcorpse
אז בוא אני יכנס לפרטי פרטים. קודם כל. למה אנשים חושבים שלשלם על בחורה מוציא אותך ''גבר-גבר'' כי בעבר (40, 50, 60) היה מקובל שגבר משלם על האישה כי האישה היתה יותר ענייה מהגבר ולא היה לה הרבה כסף. הגבר היה החזק שמרוויח הרבה ועובד בעבודה חשובה. ולכן שגבר שילם על בחורה זה נחשב מעשה גברי ואצילי.
דברים כמו לדחוף את הכיסא וכו' שהיו קיימים באותה תקופה נחשבו אציליים כי האישה הכי מכובדת ואצילית. לבושה בשמלות ארוכה שמכסות את כל הגוף שלה ולא היתה מזדיינת עם כל אחד. אז בגלל זה היה כבוד הדדי.
אתה אשכרה מתאר לעצמך מישהו דוחף את הכיסא לאיזה SLUT שקיבלה בגיל 12 והולכת עם כל הציצי בחוץ?
אבל...
כיום נשים וגברים מרוויחים אותו דבר. נשים אפילו מרוויחות יותר. נשים מפונקות יותר מגברים. הרבה יותר. ומקבלות מה שבא להן. ולכן אין שום סיבה שתשלם עליה. זה ניצול נטו. תעמולה פאמינאצית לחלוטין.
הבחורה היחידה שאתה יכול לשלם עליה ושזה לא יהיה ניצול זו בחורה ענייה שאין לה כמעט כסף. במקרה הזה זה גם כן מוציא אותך גבר. ובוא אני יספר לך משהו. אני גם יצאתי לדייט לפני איזה שנה עם מישהי. לא זרם לכלום. לא היה חיבור. אבל בסוף שהביאו לנו את החשבון במסעדה אז אמרתי לעצמי ''טוב בטח היא מצפה שאני ישלם'' ושאמרתי שאני ישלם על כל הארוחה היא אמרה לי. ''מה אתה עושה?'' והסתכלה עליי במבט מאוד מוזר. כאילו היא בכלל לא הבינה מה קורה. והיא פתחה את הארנק. בסוף שילמנו חצי חצי. אגב למה זה לא עבד. אותה בחורה כנראה היא לא שרמוטה כמו רוב הבחורות ושבסוף הערב הצאתי לה שנעלה אליה אז היא אמרה שהיא לא מוכנה שההורים שלה בבית.
בחורות שיש להן כסף ושהן רוצות שתשלם הן בדרך כלל גם שרלילות זולות.
זהו שהיום אני כבר מבין שעצם זה שאתה יוצא לדייט ראשון זה מגוחך. כי רוב הזוגות שאני מכיר לא יצאו בכלל לדייט לפני שהתחילו קשר. נראה שלצאת לדייט זה יותר קטע של אתרי היכרויות וגברים בני 35+. כי דייט זה כאילו. אתה הגבר העלוב שצריך לנסות ולהרשים את הבחורה הנעלית והאדירה. תעמולה פאמינאצית גמורה
לדייט יוצאים שכבר חברים ולא לפני.