לי, לכם, ולכל אחד קרה שהבחורה שלו השתעממה באמצא מערכת יחסים/יזיזות/קטע/כל דבר אחר שקורה בניכם. לרוב זה בגלל שפשוט נמאס לה. כשאתה אוכל את אותה נקניקייה טעימה כל יום כבר יש לך חשק לאיזה מלפפון. אתה צריך שהנקניקייה שלך תהיה הנקניקייה שהיא לא תוכל בלעדיה. שום מלפפון אחר לא ייכנס לשטרודל שלה.
אז בתכלס...איך לשמור עליה:
1. קרוב רחוק - אחרי שהזדיינתם, התנשקתם התחבקתם, הראית לה את אוסף הבולים שלך, קח צעד אחורה ותעצור להתרעננות. אין דבר יותר טוב מקצת ספייס ממך. היא לא אמא שלך, אז תפסיק להישען עליה וללקק לה את הפטמות. הדבר הזה נכון לגבי קשר כללי וגם לגבי אינטרקציות ספציפיות כמו להסתובב בקניון. אם תתרחק לרגע לא יקרה כלום. תפסיק להיות נואש, מכור, דביקי. אתה הגבר שלה, לא הבן שלה. מומלץ להתרחק במיוחד ברגעים של משבר, היסוס בקשר, או רגע שבו יורד לה ממך. הרבה גברים עושים את הטעות של לנסות לבלבל לה את השכל ולנסות למשוך אותה בכוח כשפשוט יורד לה. זה אינסטינקט שקורה לבד. הדבר הכי נכון הוא לקחת צעד אחורה, לתת לה להתבשל עם עצמה ולחזור עם משהו חדש. מה שמביא אותנו לחוק השני...
2. תהיה שונה - לראות את אותו פרק מאה פעם זה חרא דבר.תזפזפ הלאה ומהר. אם הצלחת לרגש אותה כל הכבוד. עכשיו אתה צריך לתת לה ריגוש מסוג אחר. צריכים להיות לך טעמים מסוגים שונים, סלט בכל הצבעים, אחרת אתה חסה משעממת שנתקעת בין השיניים. אחרי שלקחת צעד אחורה, תחזור עם משהו קצת שונה. סיפורים שונים, מיקום שונה, שיחה שונה, אינטרקציה שונה. הדבר הזה יכול לבוא לידי ביטוי גם במראה חיצוני אגב. אם תשנה את המראה החיצוני שלך ותשפר אותו באופן דרסטי אצל הרבה מהבחורות זה יכול לשנות המון ברגשות שלהן כלפי הקשר איתך.
3. היא לא כל החיים שלך - לפעמים טוב קצת להיות מניאק ולשחק לה בקנאה. אחרי שלקחת צעד אחורה, אתה מוזמן על הדרך לצאת עם חברים וחברות ולהעלות תמונה שלך עם איזה כוסית. בבגידות אני לא מאמין, אבל מאמין שזה יעזור לך לשמור עליה. הדבר הזה לא נכון דווקא רק בנוגע לבנות אחרות, אלא לכל דבר אחר. כשאתה לוקח צעד אחורה - תיעלם לכמה ימים ותזרוק את עצמך על משהו. יציאות, תחביבים, בנות, חברים... כשהיא תראה שאתה עסוק בשלך, היא הולכת לשאול את עצמה למה אתה לא יושב לה על הווריד, למה המשבר שיש בניכם לא כל כך מעניין אותך, למה אתה לא עונה בווצאפ, ולמה אתה מחייך כאילו זכית בלוטו בתמונה באינסטגרם?!
4. אל תהסס - תראה לה מה אתה רוצה. תהיה מאוד ברור, חד, אמיץ, מוביל ובטוח בעצמך. אם תגיד לה "אני רוצה אותך ואני אקבל אותך", היא תגיב אחרת אם תגיד "אני לא יכול בלעדייך הלוואי והיית איתי". התגובה שלה כמובן תהיה שונה מאוד. תפסיק לפקפק באהבה שלה אליך, אל תהיה בכיין, אל תשחק משחקי צומי מגעילים של "את לא אוהבת אותי" או "האקס שלך היה יותר חתיך". אתה הכי טוב בעולם, ויש לה מזל שהיא איתך. תכניס לך וגם לה את זה לראש.
אם יש כאן הייטרים שיגידו שאני כובע...אתם על הזין שלי וכל מה שכתבתי אמן לאמיתה.
עדיין אוהב את הפורום וממשיך לכתוב אחרי הכל...מתגובות מפגרות אעדיף להתעלם, תגובות בונות אקבל בכיף
תודה![]()

ציטוט ההודעה