נכתב במקור על ידי
L E M O N
האמת? כן. אם חנון שלא נראה טוב בלשון המעטה יתחיל לדבר כמו מאסטר הוא ישיג יותר בנות.
אין לכם מושג כמה התנהגות משפיעה...אתם סתם תקועים עם הראש בקיר....מסכימים איתכם שLMS חשוב אבל אתם לא מבינים קצת דברים מעבר...
דמיינו את החבר הכי אינסל שלכם בא למישהי ומדבר איתה בשיא הביטחון...לא בטוח היא תתפשט על המקום אבל בטח שזה משנה. ומשנה הרבה.
אבל מה שכן - רוב החנונים המכוערים מדברים בלי ביטחון. לא בטוח בגלל מה...כנראה כי זה מה שהם, חנונים. חוץ מלעשות הד שוט בקאונטר לא יודעים לדבר כמו שצריך.
קחו אנשים ספציפיים שאתם מכירים, אפילו מילדות או מהתיכון. דמיינו אותם הולכים ומדברים כמו מאסטרים עם בחורה שהם רצו.
זה משנה כלכךךךךךךך הרבה ואתם מתעלמים מהעניין הזה.
אני אפילו אפתח כאן משהו מחיי האישיים -
לפני שהתחלתי את השינוי שלי שהיה בעיקר פנימי ופחות במראה חיצוני (למרות שגם חיצונית כן השתניתי) הייתה לי ידידה טובה מאוד שממש לפני שבוע-שבועיים נהיה בנינו קטע שכנראה מוביל לקשר רציני.
כשדיברתי איתה, היא אמרה שבעבר היא לא ראתה בי בכלל כמישהו שהיא תהיה איתו. ועכשיו היא אמרה "נהיית גבר כזה...". ולא, היא לא התכוונה שנהייתה לי מסה בגוף או שהתשתזפתי. היא התכוונה להתנהגות שלי שעשתה לה את זה.
אם הייתי מדבר אליה כמו חנון מסריח או הולך להשתזף ועומד בצד ומחכה שתגיד משהו שום דבר לא היה קורה.
אני עדיין מסכים שכולכם צריכים להשקיע כמה שיותר במראה חיצוני כי זה כן מה שמביא בנות, אבל בשביל אשכרה להביא אותן אתם צריכים ל ד ב ר . שום דבר לא בא לבד.