2 מפגרים
2 מפגרים
|
|
סניה קוקסינל. והוא אכן מזיין אבל רק בנות מכוערות. ראיתי אותו הרבה פעמים במציאות. כל פעם הולך יד ביד בדיזינגוף עם בחורה אחרת, אבל כל אחת יותר כונפה מגעילה מהשנייה.
baldingcorpse- לא נכנסתי לו לחדר המיטות, אבל אני מתאר לעצמי שהוא כן מזיין כי הוא ניגש למאה בנות בערב ויש לו ביצים. כן, תתפלא, בנות אוהבות גבר עם אומץ וביצים של שור. להיות חתיך על זה דבר אחד, אבל זה לא עובד ככה שהיא רואה מישהו חתיך וישאר פותחת את החזייה. צריך להיות קשר כלשהו בניכם, דיבור. מישהו צריך להציע, לדבר, להוביל. מי שצריך להוביל זה כמובן הגבר.
אתה צודק בדברים שאתה מזיין בהם תמוח, שכך העולם עובד לפי LMS, אבל בוא נדבר תכלס מה קורה בדברים נקודתיים יותר כמו מועדון או כל מקום אחר: מי שהולך לזיין זה מי שהולך לגשת אליה. אין מה להתווכח. ואם תיגש אליה בצורה שתחריד אותה, כנראה שהיא תנפנף אותה. ועכשיו אתה תגיד לי שאין מצב שהיא תנפנף אותך אם אתה נראה כמו בראט פיט. סבבה, זו המציאות, אף אחד מאיתנו לא בראט פיט. אני מניח שכולנו נראים ממוצעים עד נראים טוב מאוד. אני יכול להגיד לך בשיא הכנות, אני נראה טוב. איך שאני נכנס למועדון, אני מקבל מבטים ממלא בנות. אבל זה לא אומר שזיינתי אותן. אני צריך לגשת!!
LMS - הסיבה שהיא תתעניין בך.
גיים - איך תכלס תביא אותה למיטה.
להיות חתיך ולעמוד בצד בלי לדבר אולי יגרום לבנות לרצות שתדבר אליהן, אבל אם אין לך לשון לדבר ולעשות, אתה תישאר יבש.
..Everyone Loves You When You're Dead..
תגיד לי ילדון ממתי ''לזיין'' זה איזה פסגת האולימפוס? מה הבעיה לזיין? אפילו אני עם כל הזעם שלי זיינתי 6 בחורות. והיה לי די הרבה סקס אז? מי שבתול אחרי גיל 18 יש לו איזה מחלת נפש
זה עדיין לא משנה את פני הדברים
סניה ''מזיין'' בגלל שהוא התפרסם ויש לו סטאטוס וכסף עכשיו כלומר MS. מה לא מובן? יש לו טונות של כסף שהוא עשה על פאטתים כמוך . שוב אין כזה דבר ''גיים'' סתם ערימה של בולשיט.. למרות שזיינת לה ת'מוח. סניה משתמש בעיקר בכסף שלו ושאני כתבתי בפייס שלו את זה קיבלתי לייק מאיזה 10 בחורות. למה נראה לך?
מה שקובע עם בחורה בבר תזרום איתך או לא זה איך אתה נראה. עם אתה מושך ועדיין עושה עליה את הפיקאפ העילג הזה היא כנראה תזרום בכל זאת
אבל עם אתה לא מושך אותה אז ביי ביי. חוץ מזה שבנות במועדון לא הולכות לזרום. הן הולכות לקבל צומי מאפסים כמוך. עם כל הגברים מספיק בבר אחד היו פשוט יושבים ולא ניגשים לאף אחת אז בחורות היו מגיעות אליהם. מה לא מובן? ניגשים לבחורה רק אם ראית סימן ממנה להתעניינות. אחרת זה פדיחה. תחשוב אשכרה לבוא למישהי שיושבת עם חברה שלה ככה ולהיזרק עליה LOL. ממה שראיתי כל מה שעשה את זה נכשל. אני זוכר קטע אחד שכמה גברים אחד אחרי השני באו לבחורה והיא התחילה לדבר עם ברמן שהיה מכוער ובכלל התעסק בעבודה שלו. למה נראה לך טמבל? תקרא את מה שאמרתי שוב
צריך לפתוח פיקאפ בר שאסור לגברים לפנות לבחורות. ככה נוכל לראות את האמת בפרצוף.
שאני אומר חתיך אני מתכוון ל8+.
גברים כאלה לא יצטרכו לפנות, נשים או שיפנו אליהם או שיתנו להם IOI כזה ברור שרק אספרגר לא יבין
אני יודע שזה לא נעים לשמוע שאתה צריך לעבוד כל כך קשה לפנות ולקבל דחיות בעוד גבר שנראה ככה יקבל פניות על ימן ועל שמאל אבל זו המציאות.
אגב זה המינימום שאתה צריך להראות כדי שנשים ממוצעות ומעלה יפנו אליך, אם אתה נראה פחות טוב מזה ואין לך סטטוס או כסף רק נשים שנראות מתחת לממוצע ושמנות יכולות לפנות אליך.
http://sizmedia.com/my.php?i=ytytueor2knm.jpg
הסיבה גם שנשים רוצות גברים כאלה שהם גבוהים וגבריים זה כי זה סימן לT גבוה. תחשבו. בשבילכם אתם רוצים בחורה עדינה ושקטה שתוכלו לזיין חזק ולגרום לה לצרוח
היא רוצה גבר חזק שיזיין לה ת'צורה. פה אני מדבר בעיקר על נשים עם E גבוה (אסטרוגן) = כלומר נשיות
עכשיו בתור גבר לא ממש אכפת לך מי זו תהיה כי היא על הברכיים בכל מקרה ואתה זה ששולט
אבל בשביל הבחורה חשוב מאוד שהגבר יהיה כזה כדי שיוכל לשלוט בה בסקס כמו שצריך. שהיא רואה גבר שהוא BETA היא לא יכולה לדמיין אותו עליה. הפנים שלו ישירות משדרות חולשה
אז מה אפשר לעשות? בתור גבר 8 - אתה צריך להוכיח לבחורות שסביבך שיש לך אופי גברי וחזק = שזה אומר. לא לתת שום צומי. שום מחמאות. בחורות בבסיס,בעבודה. אתה מדבר איתם עבודה נטו. לא מבקש מהן כלום. נאדה
פה ושם אתה יכול לשלוח כמה קריצות אבל בעיקרון אתה צריך להיות רוב הזמן אדיש. אפילו לא להסתכל עליהן יותר משנייה. לא לפנות אליהן כלום.
כמובן שזה לבד לא מספיק. יש גם את נושא הL שהוא לא פחות חשוב. להתאמן (אחרת בחורה תתקשה לראות אותך דומיננטי) להשתזף ולעשות קעקועים.
זה לוקח כמה חודשים טובים אז שנוצרת משיכה אבל היא נוצרת. העניין הוא שבניגוד לשטויות של סניה פה אי אפשר להבטיח לך איזה בחורה תימשך. אתה עושה את זה לכלל הבחורות שסביבך ומי שבאה באה. צריך להיות ריאליסטיים בחיים. שהבחורה באה ומראה התעניינות. (אתם כבר תבינו לבד) אז צריך לקחת את זה ב2 ידיים ולא להסס. לא להתחיל עם שאלות מפגרות והכל. להגיע ישר ולעניין. היא באה אליכם. אין שום סיבה שתפחדו להיות ישירים
אנעל העולם, כל כך הרבה בחורות פנו אליי בכל מני סיטואציות לא קשורות כאלו, ולא הצלחתי באותו רגע לקלות ת'רמז.
אשכרה בחורה מחיל האוויר שיצרתי איתה קשר עין, באה אלי ושואלת אם אני חיל האוויר. (והיא בכלל סמלת, אמורה לדעת ת'הבדל)
אחת הבחורות היפות שנתקלתי בהן , כמה מפגר אני אני לא מאמין...
שהייתי בכלא בענתות אז הייתה אחת שבאה דיברה איתנו החבושים קצת שהיינו יוצאים למטבח. אז היא ראתה שאני משועמם כזה אז היא אמרה לי ''למה אתה נראה ככה?'' ואז ''יש משהו שאני יכולה לעשות בשבילך?''
עם הייתי שם היום הייתי אומר לה. ''נראה לי שאת יודעת מה'' ואז ''בואי תעזרי לי עכשיו'' וזה היה זמן חופשי ככה שיכולנו ללכת לחדר שלה שהיה לא רחוק משם
אבל הייתי אז מטומטם שטוף בפיקאפ. אחח איזה חרא