קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:00
  2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה..?
    על ידי LSD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 13:16
  3. אני יצליח אתם אומרים?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 23:17
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:31
  5. מה אתם אומרים על הניק החדש שלי?
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 23:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

מה אתם אומרים על ג'וליאן וטיילר מRSD??? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלחנן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    התמדה זה שם המשחק !!!

2 מפגרים

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

סניה קוקסינל. והוא אכן מזיין אבל רק בנות מכוערות. ראיתי אותו הרבה פעמים במציאות. כל פעם הולך יד ביד בדיזינגוף עם בחורה אחרת, אבל כל אחת יותר כונפה מגעילה מהשנייה.

baldingcorpse
    - לא נכנסתי לו לחדר המיטות, אבל אני מתאר לעצמי שהוא כן מזיין כי הוא ניגש למאה בנות בערב ויש לו ביצים. כן, תתפלא, בנות אוהבות גבר עם אומץ וביצים של שור. להיות חתיך על זה דבר אחד, אבל זה לא עובד ככה שהיא רואה מישהו חתיך וישאר פותחת את החזייה. צריך להיות קשר כלשהו בניכם, דיבור. מישהו צריך להציע, לדבר, להוביל. מי שצריך להוביל זה כמובן הגבר.

אתה צודק בדברים שאתה מזיין בהם תמוח, שכך העולם עובד לפי LMS, אבל בוא נדבר תכלס מה קורה בדברים נקודתיים יותר כמו מועדון או כל מקום אחר: מי שהולך לזיין זה מי שהולך לגשת אליה. אין מה להתווכח. ואם תיגש אליה בצורה שתחריד אותה, כנראה שהיא תנפנף אותה. ועכשיו אתה תגיד לי שאין מצב שהיא תנפנף אותך אם אתה נראה כמו בראט פיט. סבבה, זו המציאות, אף אחד מאיתנו לא בראט פיט. אני מניח שכולנו נראים ממוצעים עד נראים טוב מאוד. אני יכול להגיד לך בשיא הכנות, אני נראה טוב. איך שאני נכנס למועדון, אני מקבל מבטים ממלא בנות. אבל זה לא אומר שזיינתי אותן. אני צריך לגשת!!

LMS - הסיבה שהיא תתעניין בך.
    גיים - איך תכלס תביא אותה למיטה.

להיות חתיך ולעמוד בצד בלי לדבר אולי יגרום לבנות לרצות שתדבר אליהן, אבל אם אין לך לשון לדבר ולעשות, אתה תישאר יבש.

..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    סניה קוקסינל. והוא אכן מזיין אבל רק בנות מכוערות. ראיתי אותו הרבה פעמים במציאות. כל פעם הולך יד ביד בדיזינגוף עם בחורה אחרת, אבל כל אחת יותר כונפה מגעילה מהשנייה.

baldingcorpse
    - לא נכנסתי לו לחדר המיטות, אבל אני מתאר לעצמי שהוא כן מזיין כי הוא ניגש למאה בנות בערב ויש לו ביצים. כן, תתפלא, בנות אוהבות גבר עם אומץ וביצים של שור. להיות חתיך על זה דבר אחד, אבל זה לא עובד ככה שהיא רואה מישהו חתיך וישאר פותחת את החזייה. צריך להיות קשר כלשהו בניכם, דיבור. מישהו צריך להציע, לדבר, להוביל. מי שצריך להוביל זה כמובן הגבר.

אתה צודק בדברים שאתה מזיין בהם תמוח, שכך העולם עובד לפי LMS, אבל בוא נדבר תכלס מה קורה בדברים נקודתיים יותר כמו מועדון או כל מקום אחר: מי שהולך לזיין זה מי שהולך לגשת אליה. אין מה להתווכח. ואם תיגש אליה בצורה שתחריד אותה, כנראה שהיא תנפנף אותה. ועכשיו אתה תגיד לי שאין מצב שהיא תנפנף אותך אם אתה נראה כמו בראט פיט. סבבה, זו המציאות, אף אחד מאיתנו לא בראט פיט. אני מניח שכולנו נראים ממוצעים עד נראים טוב מאוד. אני יכול להגיד לך בשיא הכנות, אני נראה טוב. איך שאני נכנס למועדון, אני מקבל מבטים ממלא בנות. אבל זה לא אומר שזיינתי אותן. אני צריך לגשת!!

להיות חתיך ולעמוד בצד בלי לדבר אולי יגרום לבנות לרצות שתדבר אליהן, אבל אם אין לך לשון לדבר ולעשות, אתה תישאר יבש.

גבר חתיך לא צריך לפנות לנשים הן פונות אליו.

אם אתה לא רואה סימני עניין ברורים מבחורה אל תיגש אליה כי היא תדחה אותך ואתה רק תעלה לה את הביטחון, רק כאשר אתה מזהה IOI ברור מבחורה תיגש.

אם כל הגברים ינהגו ככה השתן יתחיל לרדת לנשים מהראש ולא כל בחורה ממוצעת תחשוב שהיא ג'יזל.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    גבר חתיך לא צריך לפנות לנשים הן פונות אליו.

אם אתה לא רואה סימני עניין ברורים מבחורה אל תיגש אליה כי היא תדחה אותך ואתה רק תעלה לה את הביטחון, רק כאשר אתה מזהה IOI ברור מבחורה תיגש.

אם כל הגברים ינהגו ככה השתן יתחיל לרדת לנשים מהראש ולא כל בחורה ממוצעת תחשוב שהיא ג'יזל.
    וואו. אתה בדיחה. רציני תתאבד.
    עלק גבר חתיך לא צריך לפנות...אתה חי על הירח

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

baldingcorpse

תגיד לי ילדון ממתי ''לזיין'' זה איזה פסגת האולימפוס? מה הבעיה לזיין? אפילו אני עם כל הזעם שלי זיינתי 6 בחורות. והיה לי די הרבה סקס אז? מי שבתול אחרי גיל 18 יש לו איזה מחלת נפש

זה עדיין לא משנה את פני הדברים

סניה ''מזיין'' בגלל שהוא התפרסם ויש לו סטאטוס וכסף עכשיו כלומר MS. מה לא מובן? יש לו טונות של כסף שהוא עשה על פאטתים כמוך . שוב אין כזה דבר ''גיים'' סתם ערימה של בולשיט.. למרות שזיינת לה ת'מוח. סניה משתמש בעיקר בכסף שלו ושאני כתבתי בפייס שלו את זה קיבלתי לייק מאיזה 10 בחורות. למה נראה לך?
    מה שקובע עם בחורה בבר תזרום איתך או לא זה איך אתה נראה. עם אתה מושך ועדיין עושה עליה את הפיקאפ העילג הזה היא כנראה תזרום בכל זאת

אבל עם אתה לא מושך אותה אז ביי ביי. חוץ מזה שבנות במועדון לא הולכות לזרום. הן הולכות לקבל צומי מאפסים כמוך. עם כל הגברים מספיק בבר אחד היו פשוט יושבים ולא ניגשים לאף אחת אז בחורות היו מגיעות אליהם. מה לא מובן? ניגשים לבחורה רק אם ראית סימן ממנה להתעניינות. אחרת זה פדיחה. תחשוב אשכרה לבוא למישהי שיושבת עם חברה שלה ככה ולהיזרק עליה LOL. ממה שראיתי כל מה שעשה את זה נכשל. אני זוכר קטע אחד שכמה גברים אחד אחרי השני באו לבחורה והיא התחילה לדבר עם ברמן שהיה מכוער ובכלל התעסק בעבודה שלו. למה נראה לך טמבל? תקרא את מה שאמרתי שוב

צריך לפתוח פיקאפ בר שאסור לגברים לפנות לבחורות. ככה נוכל לראות את האמת בפרצוף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ילד מפגר זה לא מה שהוא אמר. גבר ''חתיך'' פונה לבחורה כשהיא היא נותנת לו IOI מה לא מובן? לא פונים לבחורה בלי IOI נקודה יא WIERDO. יאללה תחזור לסניה הבן זונה יא כובע

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    ילד מפגר זה לא מה שהוא אמר. גבר ''חתיך'' פונה לבחורה כשהיא היא נותנת לו IOI מה לא מובן? לא פונים לבחורה בלי IOI נקודה יא WIERDO. יאללה תחזור לסניה הבן זונה יא כובע
    אתה השערה ה-26 בשק ביצים שלי
    יאפס

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

שאני אומר חתיך אני מתכוון ל8+.
    גברים כאלה לא יצטרכו לפנות, נשים או שיפנו אליהם או שיתנו להם IOI כזה ברור שרק אספרגר לא יבין

אני יודע שזה לא נעים לשמוע שאתה צריך לעבוד כל כך קשה לפנות ולקבל דחיות בעוד גבר שנראה ככה יקבל פניות על ימן ועל שמאל אבל זו המציאות.

אגב זה המינימום שאתה צריך להראות כדי שנשים ממוצעות ומעלה יפנו אליך, אם אתה נראה פחות טוב מזה ואין לך סטטוס או כסף רק נשים שנראות מתחת לממוצע ושמנות יכולות לפנות אליך.

http://sizmedia.com/my.php?i=ytytueor2knm.jpg

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

גברים כאלה לא יצטרכו לפנות, נשים או שיפנו אליהם או שיתנו להם IOI כזה ברור שרק אספרגר לא יבין

אני יודע שזה לא נעים לשמוע שאתה צריך לעבוד כל כך קשה לפנות ולקבל דחיות בעוד גבר שנראה ככה יקבל פניות על ימן ועל שמאל אבל זו המציאות.

אגב זה המינימום שאתה צריך להראות כדי שנשים ממוצעות ומעלה יפנו אליך, אם אתה נראה פחות טוב מזה ואין לך סטטוס או כסף רק נשים שנראות מתחת לממוצע ושמנות יכולות לפנות אליך.

הסיבה גם שנשים רוצות גברים כאלה שהם גבוהים וגבריים זה כי זה סימן לT גבוה. תחשבו. בשבילכם אתם רוצים בחורה עדינה ושקטה שתוכלו לזיין חזק ולגרום לה לצרוח

היא רוצה גבר חזק שיזיין לה ת'צורה. פה אני מדבר בעיקר על נשים עם E גבוה (אסטרוגן) = כלומר נשיות

עכשיו בתור גבר לא ממש אכפת לך מי זו תהיה כי היא על הברכיים בכל מקרה ואתה זה ששולט

אבל בשביל הבחורה חשוב מאוד שהגבר יהיה כזה כדי שיוכל לשלוט בה בסקס כמו שצריך. שהיא רואה גבר שהוא BETA היא לא יכולה לדמיין אותו עליה. הפנים שלו ישירות משדרות חולשה

אז מה אפשר לעשות? בתור גבר 8 - אתה צריך להוכיח לבחורות שסביבך שיש לך אופי גברי וחזק = שזה אומר. לא לתת שום צומי. שום מחמאות. בחורות בבסיס,בעבודה. אתה מדבר איתם עבודה נטו. לא מבקש מהן כלום. נאדה

פה ושם אתה יכול לשלוח כמה קריצות אבל בעיקרון אתה צריך להיות רוב הזמן אדיש. אפילו לא להסתכל עליהן יותר משנייה. לא לפנות אליהן כלום.

כמובן שזה לבד לא מספיק. יש גם את נושא הL שהוא לא פחות חשוב. להתאמן (אחרת בחורה תתקשה לראות אותך דומיננטי) להשתזף ולעשות קעקועים.

זה לוקח כמה חודשים טובים אז שנוצרת משיכה אבל היא נוצרת. העניין הוא שבניגוד לשטויות של סניה פה אי אפשר להבטיח לך איזה בחורה תימשך. אתה עושה את זה לכלל הבחורות שסביבך ומי שבאה באה. צריך להיות ריאליסטיים בחיים. שהבחורה באה ומראה התעניינות. (אתם כבר תבינו לבד) אז צריך לקחת את זה ב2 ידיים ולא להסס. לא להתחיל עם שאלות מפגרות והכל. להגיע ישר ולעניין. היא באה אליכם. אין שום סיבה שתפחדו להיות ישירים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אנעל העולם, כל כך הרבה בחורות פנו אליי בכל מני סיטואציות לא קשורות כאלו, ולא הצלחתי באותו רגע לקלות ת'רמז.

אשכרה בחורה מחיל האוויר שיצרתי איתה קשר עין, באה אלי ושואלת אם אני חיל האוויר. (והיא בכלל סמלת, אמורה לדעת ת'הבדל)
    אחת הבחורות היפות שנתקלתי בהן , כמה מפגר אני אני לא מאמין...

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

גבר חתיך באמת לא צריך לפנות חח..
    אף פעם לא ראית את זה קורה? קשה לי להאמין

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

מי שנראה בתמונה נראה די טוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHaggots צפיה בהודעה
    אנעל העולם, כל כך הרבה בחורות פנו אליי בכל מני סיטואציות לא קשורות כאלו, ולא הצלחתי באותו רגע לקלות ת'רמז.

אשכרה בחורה מחיל האוויר שיצרתי איתה קשר עין, באה אלי ושואלת אם אני חיל האוויר. (והיא בכלל סמלת, אמורה לדעת ת'הבדל)
    אחת הבחורות היפות שנתקלתי בהן , כמה מפגר אני אני לא מאמין...
    שהייתי בכלא בענתות אז הייתה אחת שבאה דיברה איתנו החבושים קצת שהיינו יוצאים למטבח. אז היא ראתה שאני משועמם כזה אז היא אמרה לי ''למה אתה נראה ככה?'' ואז ''יש משהו שאני יכולה לעשות בשבילך?''

עם הייתי שם היום הייתי אומר לה. ''נראה לי שאת יודעת מה'' ואז ''בואי תעזרי לי עכשיו'' וזה היה זמן חופשי ככה שיכולנו ללכת לחדר שלה שהיה לא רחוק משם

אבל הייתי אז מטומטם שטוף בפיקאפ. אחח איזה חרא

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    שהייתי בכלא בענתות אז הייתה אחת שבאה דיברה איתנו החבושים קצת שהיינו יוצאים למטבח. אז היא ראתה שאני משועמם כזה אז היא אמרה לי ''למה אתה נראה ככה?'' ואז ''יש משהו שאני יכולה לעשות בשבילך?''

עם הייתי שם היום הייתי אומר לה. ''נראה לי שאת יודעת מה'' ואז ''בואי תעזרי לי עכשיו'' וזה היה זמן חופשי ככה שיכולנו ללכת לחדר שלה שהיה לא רחוק משם

אבל הייתי אז מטומטם שטוף בפיקאפ. אחח איזה חרא
    כמה הזדמנויות פספסנו בגלל החרא של הפיקאפ כוסעמק איזה עצבים .

הבחורה הזו, נראית ברמה של דוגמנית אחי ואני לא צוחק, אחת היפות, ולחשוב שיכלתי להביא אותה ... יש לי זעם מטורף עכשיו בגלל זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHaggots צפיה בהודעה
    כמה הזדמנויות פספסנו בגלל החרא של הפיקאפ כוסעמק איזה עצבים .

הבחורה הזו, נראית ברמה של דוגמנית אחי ואני לא צוחק, אחת היפות, ולחשוב שיכלתי להביא אותה ... יש לי זעם מטורף עכשיו בגלל זה.
    לא נורא אחי העיקר שהתעוררת מהר. בן כמה אתה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,190 | הודעות: 8,151,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect