קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך לשמור סרטונים...
    על ידי zimzom בפורום פורום בקשות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-02-2008, 14:02
  2. [עזרה] איך לשמור את ספר הכתובות של ה OUT LOOK
    על ידי danyk בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 12:43
  3. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 19:31
  4. איך רוקדים עם בחורה במועדון?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 19:45
  5. איך לדבר אם בחורה?...
    על ידי TOFY102352 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 20:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

איך לשמור על בחורה.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל איך לשמור על בחורה.

לי, לכם, ולכל אחד קרה שהבחורה שלו השתעממה באמצא מערכת יחסים/יזיזות/קטע/כל דבר אחר שקורה בניכם. לרוב זה בגלל שפשוט נמאס לה. כשאתה אוכל את אותה נקניקייה טעימה כל יום כבר יש לך חשק לאיזה מלפפון. אתה צריך שהנקניקייה שלך תהיה הנקניקייה שהיא לא תוכל בלעדיה. שום מלפפון אחר לא ייכנס לשטרודל שלה.

אז בתכלס...איך לשמור עליה:

1. קרוב רחוק - אחרי שהזדיינתם, התנשקתם התחבקתם, הראית לה את אוסף הבולים שלך, קח צעד אחורה ותעצור להתרעננות. אין דבר יותר טוב מקצת ספייס ממך. היא לא אמא שלך, אז תפסיק להישען עליה וללקק לה את הפטמות. הדבר הזה נכון לגבי קשר כללי וגם לגבי אינטרקציות ספציפיות כמו להסתובב בקניון. אם תתרחק לרגע לא יקרה כלום. תפסיק להיות נואש, מכור, דביקי. אתה הגבר שלה, לא הבן שלה. מומלץ להתרחק במיוחד ברגעים של משבר, היסוס בקשר, או רגע שבו יורד לה ממך. הרבה גברים עושים את הטעות של לנסות לבלבל לה את השכל ולנסות למשוך אותה בכוח כשפשוט יורד לה. זה אינסטינקט שקורה לבד. הדבר הכי נכון הוא לקחת צעד אחורה, לתת לה להתבשל עם עצמה ולחזור עם משהו חדש. מה שמביא אותנו לחוק השני...

2. תהיה שונה - לראות את אותו פרק מאה פעם זה חרא דבר.תזפזפ הלאה ומהר. אם הצלחת לרגש אותה כל הכבוד. עכשיו אתה צריך לתת לה ריגוש מסוג אחר. צריכים להיות לך טעמים מסוגים שונים, סלט בכל הצבעים, אחרת אתה חסה משעממת שנתקעת בין השיניים. אחרי שלקחת צעד אחורה, תחזור עם משהו קצת שונה. סיפורים שונים, מיקום שונה, שיחה שונה, אינטרקציה שונה. הדבר הזה יכול לבוא לידי ביטוי גם במראה חיצוני אגב. אם תשנה את המראה החיצוני שלך ותשפר אותו באופן דרסטי אצל הרבה מהבחורות זה יכול לשנות המון ברגשות שלהן כלפי הקשר איתך.

3. היא לא כל החיים שלך - לפעמים טוב קצת להיות מניאק ולשחק לה בקנאה. אחרי שלקחת צעד אחורה, אתה מוזמן על הדרך לצאת עם חברים וחברות ולהעלות תמונה שלך עם איזה כוסית. בבגידות אני לא מאמין, אבל מאמין שזה יעזור לך לשמור עליה. הדבר הזה לא נכון דווקא רק בנוגע לבנות אחרות, אלא לכל דבר אחר. כשאתה לוקח צעד אחורה - תיעלם לכמה ימים ותזרוק את עצמך על משהו. יציאות, תחביבים, בנות, חברים... כשהיא תראה שאתה עסוק בשלך, היא הולכת לשאול את עצמה למה אתה לא יושב לה על הווריד, למה המשבר שיש בניכם לא כל כך מעניין אותך, למה אתה לא עונה בווצאפ, ולמה אתה מחייך כאילו זכית בלוטו בתמונה באינסטגרם?!

4. אל תהסס - תראה לה מה אתה רוצה. תהיה מאוד ברור, חד, אמיץ, מוביל ובטוח בעצמך. אם תגיד לה "אני רוצה אותך ואני אקבל אותך", היא תגיב אחרת אם תגיד "אני לא יכול בלעדייך הלוואי והיית איתי". התגובה שלה כמובן תהיה שונה מאוד. תפסיק לפקפק באהבה שלה אליך, אל תהיה בכיין, אל תשחק משחקי צומי מגעילים של "את לא אוהבת אותי" או "האקס שלך היה יותר חתיך". אתה הכי טוב בעולם, ויש לה מזל שהיא איתך. תכניס לך וגם לה את זה לראש.

אם יש כאן הייטרים שיגידו שאני כובע...אתם על הזין שלי וכל מה שכתבתי אמן לאמיתה.
    עדיין אוהב את הפורום וממשיך לכתוב אחרי הכל...מתגובות מפגרות אעדיף להתעלם, תגובות בונות אקבל בכיף

תודה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

למה שלא תפרסם את זה באפקספי?אני בטוח שתקבל תגובות הרבה יותר בונות שמה

אגב,מה ההצלחות שלך?ולא אני לא מתכוון להצלחות המנטאליות שלך ול "דברים" חדשים שהבנת.אני מדבר בתאכלס לאן הגעת בחיים ומה הצלחת?כמה אתה מזיין בשבוע?חודש?בשנה?

ואל תנסה למכור לי כל מיני זיוני שכל,דבר איתי תאכלס.התשובה שלך תשקף את איך שאני יראה את המאמרים הבאים שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

הוא בתול. אבל העיקר שהוא יודע לכתוב מדריכים לאחרים LOL

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    למה שלא תפרסם את זה באפקספי?אני בטוח שתקבל תגובות הרבה יותר בונות שמה

אגב,מה ההצלחות שלך?ולא אני לא מתכוון להצלחות המנטאליות שלך ול "דברים" חדשים שהבנת.אני מדבר בתאכלס לאן הגעת בחיים ומה הצלחת?כמה אתה מזיין בשבוע?חודש?בשנה?

ואל תנסה למכור לי כל מיני זיוני שכל,דבר איתי תאכלס.התשובה שלך תשקף את איך שאני יראה את המאמרים הבאים שלך
    כרגע יש לי קשר חדש שהתחיל לפני שבועיים וכנראה מוביל למשהו רציני. בשנה האחרונה יצאתי עם משהו כמו 100 בנות.
    ביקשת לא לזיין תשכל אז אמרתי את האמת בתאכלס, אבל אני לא מבין את העניין הזה שלכם להתנחל בתוך החיים של הכותב...אם מה שכתבתי נכון ועובד, תפאדל, מה אכפת לך לקחת את העזרה ?

הוא בתול. אבל העיקר שהוא יודע לכתוב מדריכים לאחרים LOL
    אני שם כסף שאני הרבה יותר מוצלח ממך אבל אתה כלכך תינוק שאני אתן לך את הסוכרייה שלך בובי

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    כרגע יש לי קשר חדש שהתחיל לפני שבועיים וכנראה מוביל למשהו רציני. בשנה האחרונה יצאתי עם משהו כמו 100 בנות.
    ביקשת לא לזיין תשכל אז אמרתי את האמת בתאכלס, אבל אני לא מבין את העניין הזה שלכם להתנחל בתוך החיים של הכותב...אם מה שכתבתי נכון ועובד, תפאדל, מה אכפת לך לקחת את העזרה ?

אני שם כסף שאני הרבה יותר מוצלח ממך אבל אתה כלכך תינוק שאני אתן לך את הסוכרייה שלך בובי
    ''יצאתי עם בחורות''

LOL עוד מעט תגיד לי שגם שילמת עליהן. P IN THE V זה מה שמשנה

אני זיינתי 6 בחורות. לפחות אני לא איזה שקרן וונאבי כמוך שכל היום כותב בפורומים שהוא זיין 20000 בחורות חחחח. ילד מסכן אז למה אתה פה? ילד מפגר יש לך 0 מושג במשיכה. אני למדתי הורמונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

כל מה שאתה כותב זה דיבורים יפים ולא יותר מזה.
    אנשים מהסוג העלוב שנקראים White Knights בחיים לא יפנימו את זה וינסו לקנות את הבחורה במתנות וחיזוקים לאגו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHaggots צפיה בהודעה
    כל מה שאתה כותב זה דיבורים יפים ולא יותר מזה.
    אנשים מהסוג העלוב שנקראים White Knights בחיים לא יפנימו את זה וינסו לקנות את הבחורה במתנות וחיזוקים לאגו.
    חחח הם יבלו הרבה זמן בפריינדזון. העניין הוא אחי שאלו מאיתנו שיודעים את האמת יכולים לנצל את זה . אני לצערי כבר לא. אבל אתם עם תפנימו את מה שאני אומר אתם תצליחו. כי מה קורה עם כולם אבירים לבנים ואתה היחיד שלא נותן צומי? כמובן שזה לא מספיק אתה גם צריך ללכת ולהתאמן ולהשתזף ולעשות קעקועים. אף פעם אל תיתן שום צומי לבחורה אלה עם הראתה בך עניין נקודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

יגיע יום ואתם תבינו שמה שלמון רשם יותר חשוב מכל החרא הממורמר שלכם.
    אתם תקלטו שלדעת להתנהג כמו גבר עם בחורות יותר חשוב מכמה אתה שונא אותן

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי JACKET צפיה בהודעה
    אין יותר מדי קשר בין הדברים.
    אתה אמור להיות גבר כשבחורה נותנת לך סימני עניין, לא לגשת כמו אפס אבל העיקר לא נתת לה צומי מלכתחילה, אחרת אין לזה פואנטה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ילד אתה עיוור? עם היית קורא את ההודעות שלי היית רואה שלהתנהג כמו גבר זה בדיוק מה שאני מטיף לו פה בלי הפסקה. העניין הוא שפיקאפ זה ההפך מלהיות גבר. זה להיות קוקסינל. קוקסינל זה אחד שבא לבחורה שהוא לא מכיר ומתחיל לזרוק עליה מחמאות ולתת לה תשומת לב. פלא שכל מי שעושה את זה נדחה או לפריינדזון? LOL טמבל. אנחנו לא ממורמרים על נשים בכלל. אנחנו ממורמרים על אנשים כמוך כי אתם נותנים צומי בלי הפסקה לבחורות 24/7 מעלים להן את האגו ואז בגלל זה הן רוצות דוגמן לצאת איתו. LOL לך תהיה עבד של איזה שרלילה חתיכת טמבל

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    ילד אתה עיוור? עם היית קורא את ההודעות שלי היית רואה שלהתנהג כמו גבר זה בדיוק מה שאני מטיף לו פה בלי הפסקה. העניין הוא שפיקאפ זה ההפך מלהיות גבר. זה להיות קוקסינל. קוקסינל זה אחד שבא לבחורה שהוא לא מכיר ומתחיל לזרוק עליה מחמאות ולתת לה תשומת לב. פלא שכל מי שעושה את זה נדחה או לפריינדזון? LOL טמבל. אנחנו לא ממורמרים על נשים בכלל. אנחנו ממורמרים על אנשים כמוך כי אתם נותנים צומי בלי הפסקה לבחורות 24/7 מעלים להן את האגו ואז בגלל זה הן רוצות דוגמן לצאת איתו. LOL לך תהיה עבד של איזה שרלילה חתיכת טמבל
    יש את הפיקאפרים שחושבים שהם תותחים, אז במקום לחלק מחמאות הם מחלקים עקיצות, ואז הבחורה עוד יותר לא בקטע חחח

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

מה אתה חושב גבר שהמשפט "נשים נמשכות למניאקים" או "nice guys finish last" נוצר סתם??
    מה אתה חושב זה מיתוס?
    לא סתם קיים המשפט הזה. הוא נכון ב100% לא משנה עד כמה WK יכחישו אותו

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה

מה אתה חושב גבר שהמשפט "נשים נמשכות למניאקים" או "nice guys finish last" נוצר סתם??
    מה אתה חושב זה מיתוס?
    לא סתם קיים המשפט הזה. הוא נכון ב100% לא משנה עד כמה WK יכחישו אותו
    או כונפות שאומרות : "אני רוצה גבר שיכבד אותי ויוריד בשבילי את הירח", כשהן הולכות עם גבר שהדבר היחיד שהוא מוריד להן זה כאפה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHaggots צפיה בהודעה
    או כונפות שאומרות : "אני רוצה גבר שיכבד אותי ויוריד בשבילי את הירח", כשהן הולכות עם גבר שהדבר היחיד שהוא מוריד להן זה כאפה.
    חחחחחח נכון. שמע לא צריך להגזים. צריך להיות אגרסיבי ככל האפשר אבל בלי אלימות

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    חחח הם יבלו הרבה זמן בפריינדזון. העניין הוא אחי שאלו מאיתנו שיודעים את האמת יכולים לנצל את זה . אני לצערי כבר לא. אבל אתם עם תפנימו את מה שאני אומר אתם תצליחו. כי מה קורה עם כולם אבירים לבנים ואתה היחיד שלא נותן צומי? כמובן שזה לא מספיק אתה גם צריך ללכת ולהתאמן ולהשתזף ולעשות קעקועים. אף פעם אל תיתן שום צומי לבחורה אלה עם הראתה בך עניין נקודה
    תשאל את האקסיות שלך למה הן היו איתך.
    אני בטוח שהן לא יגידו שזה בגלל הקעקועים. המראה החיצוני משך אותן בהתחלה, הרגש שהיה להן איתך הוא מה ששמר עליהן בעניין שלך.
    גברים יפים שלא יודעים לדבר זה לא משהו שאף בחורה בעולם רוצה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect