מכירים את זה שיש לכם עבודה כלשהי לעשות במחשב \ שיעורי בית \ לשטוף כלים בבית, ואתם דוחים ודוחים ודוחים את זה.
והיום שלכם עובר חרא כזה, בחוסר פרודוקטיביות לגמרי.
בקיצור, הייתי בצ'כיה, ודרך מישהו שהכרתי הוא המליץ על כדורים, זה נקרא L-Theanine, זה בא בקפסולות כאלה. הבאתי 12 קופסאות כאלה משם חחח, אבל אז חזרתי וראיתי שמוכרים את זה גם בארץ.
אני לא אבלבל את המוח עם מחקרים וכאלה, כי קראתי בעצמי ויש הרבה מידע ובכל מקום זה טיפה שונה, אני אגיד לכם מה אני מרגיש עם זה:
-חדות, יש כלים? אני שוטף. צריך לעבוד? אני לא נכנס ליוטיוב או פייסבוק, אני לא מסתכל על הקירות, אני מסיים מה שצריך להיות מסויים.
-AA. לא יהיה לכם AA. נשבע זה כמו קסם. אתם מרגישים חופשיים לגמרי ונטולי לחץ בכלל. אני יכול להראות מישהי דוגמנית 2 מטר יותר ממני, ואני אגש אליה בלי טיפה של דאגה. יש לציין שלא היה לי AA גם לפני זה, אבל למשל היו בחורות שלא הייתי ניגש אליהם, במצב שלי עם זה לא תהיה לי שום בעיה. וגם היא היא תביא לי כפה ותשלח אותי לעזזאל מול 200 איש, אני לא ארגיש נבוך, זה כאילו משחרר אתוך מלחצים ומחשבות שליליות.
-איזון. אין לי כאבי ראש, אין לי עייפות בבוקר.
-שמח. אני תמיד פאקינג שמח. בכל פאקינג זמן. גם עכשיו. אני אופטימי ושמח בלי סיבה מיוחדת. פשוט מרגיש טוב ומוכן לטרוף את העולם.
יש לציין שביחד עם הכדורים אני משלב את העניין של התזונה: כמה שפחות גלוטן. לא שותה חלב. בכלל. הפחתתי משמעותית בכמות הבשר שהייתי אוכל.
זה מרגיש קצת כמו בסרט LIMITLESS שפתאום הכל בהיר והוא מתרכז במטרה. באמת הדבר הכי טוב שלקחתי אי פעם.
והחלק הטוב? הכל טבעי, אין לא משהו כימי מזיוף.
מי שרוצה שיעשה את המחקר שלו על זה ויקח, אני נותן לכם את זה פה בתור אופציה לשקול אותה.
דבר מדהים מהניסיון שלי. תהנו
מה שלומכם???

ציטוט ההודעה