קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 75 << ראשון ... 234561454 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

חחחחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 צפיה בהודעה
    בהצלחה אחי !!!! בטוח ב100% שתצליח !

אתה לא מבין איזה חשק אתה עושה לי לחזור, אני כ"כ מחכה שתקופת הקורסים הזאת תיגמר ואז אני יחזור בFULL POWER ובכול הכוח חזרה.
    מה שיותר מצחיק ומעודד, זה שהנישות הקודמות עדיין עובדות ומכניסות רווח יפה
    תודה רבה!!!

בקרוב אני רוצה לראות גם אותך, ורווחים אוטומטים זה הדבר הכי טוב בתחום הזה.
    התגובות האלה נותנות לי המון מוטיבציה לעדכן אז הנה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל העדכון של היום

ההתקדמות

אז היום בבוקר עשיתי עוד 3 Voice Over בקצב טוב, נפלתי לפרק האחרון של זגורי ומאז עזרתי לאבא שלי כל היום, אני יעזור לו גם מחר, כך שיש לי רק את הבוקר לעבוד.

הלקוח המעצבן ב- Fiverr

טוב אז מה שקרה לי היום זה דבר די מוזר, טוב או רע תחליטו אתם.
    מישהו שלח לי הודעה, הוא אמר לי שהוא מתעניין בגיג וכו'.. כך בערך 2~3 הודעות.
    הוא שאל אם הוא יקנה Extra יספיק לי הזמן, אמרתי לו שכן אבל רשמתי לו בבירור שרק אם זה לגיג אחד רגיל.
    בקיצור מה שקרה אחרי 5 דקות שהוא נפל על כל הראש נראלי.
    מצד אחד שמחתי, מצד שני מה נראלו? לא רק שהוא קנה יותר מתקדם ורק ביום אחד, אלה הוא קנה לעוד סרטון אחר ב- 24 שעות.
    אני בבעיה..

הוא בעל של איזה אתר די גדול, יש לו ערוץ ענק ביוטיוב הוא נראלי בנאדם ממש מגניב אבל אני באמת לא מבין אותו.
    התחלתי לספר לו שזה קצת בעייתי לי.. וזה.
    בקיצור לבסוף סיכמתי איתו שאני יקדם לו עוד סרטון אחד בחינם, ויכול להיות שאני יאחר טיפה.
    שיש ויכוח.. זרקו לו משהו ותראו איך הוא סותם ת'פה

לילה טובבבב
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 06-06-2014 בשעה 04:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

מה אתה מוכר ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    מה אתה מוכר ?
    קידום כל סרטון לעמוד הראשון ב- 5$, כמו בתמונה.
    שתדע רק בגלל התגובה שלך, היה לי מוטיבציה לעדכן את היומן עכשיו.
    שמתי לב שככל שאני יותר מעדכן כך אני יותר בעיניים, ושאני רואה שאין תגובות וכו', לפעמים אני פשוט מתעצל.
    אז מסתבר שהתגובות והשאלות האלה, גם עוזרות לכם וגם מקדמות אותי.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 07-06-2014 בשעה 04:10.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון יומי

הזמנה ב- Fiverr

טוב אז בסה"ך הוא קנה ממני קידום רגיל + קידום כפול ל-2 סרטונים שונים.
    מה שעשיתי זה קידמתי לו את 2 הסרטונים הראשונים רגיל (אחד כבונוס), סיימתי את העבודה הזאת.
    התחלתי את העבודה הכפולה על הסרטון השלישי, סיימתי חצי, הייתי אמור לספק לו הכל עכשיו אבל איחרתי, אני יסיים מחר כנראה.
    למי שלא יודע כדי לבנות לינקים בצורה מהירה צריך רשימות, אני פועל בלי רשימות בגלל שהרשימה שלי מתה, כל חודש צריך לקנות חדשה.
    הבנאדם שאני קונה ממנו לא ענה לי כל היום, וגם כך המחיר שלו לא זול בכלל וזה מעצבן אותי לשלם על זה אבל אין ברירה.
    גם בשביל לספק ב- Fiverr וגם בשבילי כי אז הכל רץ חלק ובכיף.

בנוסף קניתי תוכן לעוד 50 סרטונים ב- Fiverr ההזמנה הייתה טובה בסה"ך, עזר לי מאוד, אומנם יש טעות קטנה אבל זה מחר אמור להסתדר. אז יש לי תוכן ל- 100 סרטונים עד עכשיו, אני יקנה לעוד 50 וסיימתי מבחינת התוכן.

התקדמות

- עשיתי Voice Over 1.
    - סיימתי בקטע של התמונות הייחודיות לנישות ב- Blogspots.

בלי לפרט בבוקר עשיתי Voice Over 1, הייתה לי אפשרות ליותר.
    לכל נישה צריך לפרסם תמונות שקשורות אליה למשל תמונה של התוכנה וכו' וכו'.. אז שיש נישה אחת זה פשוט, שיש 50 זה לא כל כך.
    לפני יומיים יצרתי 50 תמונות לפוסטים והיום יצרתי עוד 50 לכל הנישות כמובן כך שבסך הכל סיימתי עם זה, מבחינת התמונות.

מה אני מתכנן למחר

קודם כל מחר יש בית ספר באסה/ קליל תחליטו אתם, אבל כנראה שלא יהיו עוד Voice Over בבוקר.
    אני מתכנן מבחינת ה- PPD כך:

1. להכין את הפוסט שאני ישתמש בו לכל הנישות, בנוסף ליצור 10 פוסטים לנישות כולל תמונות והכל מהכל.
    כל יום 10, זה קצב די טוב, לא? בנוסף אני יתקדם עוד קצת עם האתר.
    2. לסיים את ה- Gig ב- Fiverr בטוב בכך שאני יקנה List כמה שיותר מהר.
    3. לעשות 5 Voice Overs עולים בקצב!
    4. לקנות תוכן לעוד 50 סרטונים ב- Fiveer.

כמו ששמתם לב הכתיבה שלי מהירה, לא מרוכזת, פחות מעניינית בגלל השעה בעיקר.
    לא מבטיח אבל אני ישתדל שאני יעשה עדכון גדול + ישנה את כל פני העדכונים הבאים + ישתף אותכם בדברים הכי טובים שיש בתחום.

הדרך הכי בריאה להסתכל על זה לדעתי

אני מתעדכן אותכם < אתם מגיבים בכל דבר שהיא < אני מתקדם במטרה בזכותכם < אני עושה עדכון גדול < אתם מרוויחים המון מדריכים לפורום ומלא דברים שאף אחד לא רוצה לפספס.

אני מתעדכן כל יום בפורום הכי גדולים בתחום בהמשך שנה וחצי אני פעיל מאוד, אני מדבר עם מיליון אנשים כל יום בסקייפ על דברים בתחום הכל מהכל, מהארץ ומהעולם חלק מהם גם קוראים את זה עכשיו. מה שאני מנסה להגיד שרכשתי המון ידע שאני מנסה לתרגם להצלחה בעזרת היומן הזה, זה לא חשוב אם אתם מגיבים עם שאלה קטנים, "סתם" עושים לייק לפוסט או אפילו נותנים איזה תגובה כמו: "קראתי, יפה תמשיך" זה עוזר לי המון, זה הדבר הכי גדול שאתם יכולים לעשות בשבילי בלי לצפות בתמורה אבל הטריק הוא שאתם תמיד מקבלים משהו, והפעם זה יהיה משהו ממש שווה בעיקר למתחילים ולאלה עם ניסיון אך עם רווחים נמוכים.

הוכחה לזה אפשר לראות בעדכון הזה, המשתמש Queens שדרך אגב גם דיברתי איתו טיפה בסקייפ, הגיב שאלה די פשוטה בסך הכל 3 מילים שממנה נולד הפוסט הזה, ואיזה הבדל גדול זה ללכת לישון אחרי שכתבת ולישון בלי, בסך הכל בגלל שאלה "קטנה" איזה אבסורד זה. אני מקווה שהבנתם מה שאני מנסה להגיד, ושתעשו פעולה קטנה, תודה. לילה טוב!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

ישר כוח על היוזמה
    באמת אני לא הייתי מסוגל לטפל ב50 נישות בו זמנית.. בתקופה שבאמת הייתי פעיל בPPD היה לי אולי 2-3 נישות וגם אז הייתה אחת מרכזית שהשקעתי בה והשאר הזנחתי
    אני רק חושב על הרווח שהיה לי מ2-3 נישות וכמה אתה מסוגל להרוויח עם 50 נישות
    כל הכבוד אני אכנס מדי פעם לראות איך הולך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה הרווחים שלך עד עכשיו?
    אני חושב שאני רוצה לחזור לזה.. מה הסקייפ שלך? יש לי כמה שאלות D:

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    הזמנה ב- Fiverr

טוב אז בסה"ך הוא קנה ממני קידום רגיל + קידום כפול ל-2 סרטונים שונים.
    מה שעשיתי זה קידמתי לו את 2 הסרטונים הראשונים רגיל (אחד כבונוס), סיימתי את העבודה הזאת.
    התחלתי את העבודה הכפולה על הסרטון השלישי, סיימתי חצי, הייתי אמור לספק לו הכל עכשיו אבל איחרתי, אני יסיים מחר כנראה.
    למי שלא יודע כדי לבנות לינקים בצורה מהירה צריך רשימות, אני פועל בלי רשימות בגלל שהרשימה שלי מתה, כל חודש צריך לקנות חדשה.
    הבנאדם שאני קונה ממנו לא ענה לי כל היום, וגם כך המחיר שלו לא זול בכלל וזה מעצבן אותי לשלם על זה אבל אין ברירה.
    גם בשביל לספק ב- Fiverr וגם בשבילי כי אז הכל רץ חלק ובכיף.

בנוסף קניתי תוכן לעוד 50 סרטונים ב- Fiverr ההזמנה הייתה טובה בסה"ך, עזר לי מאוד, אומנם יש טעות קטנה אבל זה מחר אמור להסתדר. אז יש לי תוכן ל- 100 סרטונים עד עכשיו, אני יקנה לעוד 50 וסיימתי מבחינת התוכן.

התקדמות

- עשיתי Voice Over 1.
    - סיימתי בקטע של התמונות הייחודיות לנישות ב- Blogspots.

בלי לפרט בבוקר עשיתי Voice Over 1, הייתה לי אפשרות ליותר.
    לכל נישה צריך לפרסם תמונות שקשורות אליה למשל תמונה של התוכנה וכו' וכו'.. אז שיש נישה אחת זה פשוט, שיש 50 זה לא כל כך.
    לפני יומיים יצרתי 50 תמונות לפוסטים והיום יצרתי עוד 50 לכל הנישות כמובן כך שבסך הכל סיימתי עם זה, מבחינת התמונות.

מה אני מתכנן למחר

קודם כל מחר יש בית ספר באסה/ קליל תחליטו אתם, אבל כנראה שלא יהיו עוד Voice Over בבוקר.
    אני מתכנן מבחינת ה- PPD כך:

1. להכין את הפוסט שאני ישתמש בו לכל הנישות, בנוסף ליצור 10 פוסטים לנישות כולל תמונות והכל מהכל.
    כל יום 10, זה קצב די טוב, לא? בנוסף אני יתקדם עוד קצת עם האתר.
    2. לסיים את ה- Gig ב- Fiverr בטוב בכך שאני יקנה List כמה שיותר מהר.
    3. לעשות 5 Voice Overs עולים בקצב!
    4. לקנות תוכן לעוד 50 סרטונים ב- Fiveer.

כמו ששמתם לב הכתיבה שלי מהירה, לא מרוכזת, פחות מעניינית בגלל השעה בעיקר.
    לא מבטיח אבל אני ישתדל שאני יעשה עדכון גדול + ישנה את כל פני העדכונים הבאים + ישתף אותכם בדברים הכי טובים שיש בתחום.

הדרך הכי בריאה להסתכל על זה לדעתי

אני מתעדכן אותכם < אתם מגיבים בכל דבר שהיא < אני מתקדם במטרה בזכותכם < אני עושה עדכון גדול < אתם מרוויחים המון מדריכים לפורום ומלא דברים שאף אחד לא רוצה לפספס.

אני מתעדכן כל יום בפורום הכי גדולים בתחום בהמשך שנה וחצי אני פעיל מאוד, אני מדבר עם מיליון אנשים כל יום בסקייפ על דברים בתחום הכל מהכל, מהארץ ומהעולם חלק מהם גם קוראים את זה עכשיו. מה שאני מנסה להגיד שרכשתי המון ידע שאני מנסה לתרגם להצלחה בעזרת היומן הזה, זה לא חשוב אם אתם מגיבים עם שאלה קטנים, "סתם" עושים לייק לפוסט או אפילו נותנים איזה תגובה כמו: "קראתי, יפה תמשיך" זה עוזר לי המון, זה הדבר הכי גדול שאתם יכולים לעשות בשבילי בלי לצפות בתמורה אבל הטריק הוא שאתם תמיד מקבלים משהו, והפעם זה יהיה משהו ממש שווה בעיקר למתחילים ולאלה עם ניסיון אך עם רווחים נמוכים.

הוכחה לזה אפשר לראות בעדכון הזה, המשתמש Queens שדרך אגב גם דיברתי איתו טיפה בסקייפ, הגיב שאלה די פשוטה בסך הכל 3 מילים שממנה נולד הפוסט הזה, ואיזה הבדל גדול זה ללכת לישון אחרי שכתבת ולישון בלי, בסך הכל בגלל שאלה "קטנה" איזה אבסורד זה. אני מקווה שהבנתם מה שאני מנסה להגיד, ושתעשו פעולה קטנה, תודה. לילה טוב!

חחח ריגשת אותי
    אתה באמת תותח, עזרת לי מלא, ולכול שאלה אתה נותן פיתרון!
    ועל הדרך אם אתה אוהב שאלות, נזרוק פה כמה
    .אני עכשיו מתכנן גם לעבוד בטירוף כמוך, הכנתי כבר 6 תוכנות(כולם מבוססות אותה אחת, אבל היא נראת טוב) והכנתי כבר 4 סרטונים, אני מקווה שאני יצליח עד סוף השבוע להיות עם 50 סרטונים.

1. מה זאת אומרת לקנות תוכן לעוד 50 סרטונים ?
    2.באיזה דרכים אתה מקדם ביוטיוב ?
    3.האם לכול סרטון יש גם הוכחה ?
    4.אתה יכול להביא לי דוגמא מהאינטרנט לתוכנה שתביא לפי דעתך CR גבוה(כדאי לבדוק את הרמה שלי ..)
    5.למה אתה שואף ל20 דולר ביום בצורה אוטומטית, למה לא יותר יחד עם עבודה?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי eyal833 צפיה בהודעה
    ישר כוח על היוזמה
    באמת אני לא הייתי מסוגל לטפל ב50 נישות בו זמנית.. בתקופה שבאמת הייתי פעיל בPPD היה לי אולי 2-3 נישות וגם אז הייתה אחת מרכזית שהשקעתי בה והשאר הזנחתי
    אני רק חושב על הרווח שהיה לי מ2-3 נישות וכמה אתה מסוגל להרוויח עם 50 נישות
    כל הכבוד אני אכנס מדי פעם לראות איך הולך
    תודה, כיף לקרוא את זה
    אני אומר תנסה ואז תחליט, נכון שזה נשמע קצת מאיים אני לגמרי מבין אותך אבל למה לפסול?
    המטרה שלי היא לעלות כמה שיותר נישות, אני מתחיל עם 50 ונראה כבר איך יתקדם, אני צפוי לסיים תוך כשבועיים את כולם.
    אני קצת פחות משקיע בכל אחת, אבל השיטה שאני עובד בה היא אולי טובה, אני מנסה, אני יכול רק להרוויח.

ציטוט נכתב במקור על ידי SubKrep צפיה בהודעה
    מה הרווחים שלך עד עכשיו?
    אני חושב שאני רוצה לחזור לזה.. מה הסקייפ שלך? יש לי כמה שאלות D:
    Exclusively בשבילך, הרווחים שלי היום. כרגע הרווחים שלי בכלל לא משמעותיים כי יש לי רק נישה אחת אז זה פחות מעניין כרגע, עוד שבועיים אני ידאג שיהיה קצת אקשן.

הסקייפ שלי: matan.she אני ידבר איתך מחר.
    חחח ריגשת אותי
    אתה באמת תותח, עזרת לי מלא, ולכול שאלה אתה נותן פיתרון!
    ועל הדרך אם אתה אוהב שאלות, נזרוק פה כמה
    .אני עכשיו מתכנן גם לעבוד בטירוף כמוך, הכנתי כבר 6 תוכנות(כולם מבוססות אותה אחת, אבל היא נראת טוב) והכנתי כבר 4 סרטונים, אני מקווה שאני יצליח עד סוף השבוע להיות עם 50 סרטונים.

1. מה זאת אומרת לקנות תוכן לעוד 50 סרטונים ?
    2.באיזה דרכים אתה מקדם ביוטיוב ?
    3.האם לכול סרטון יש גם הוכחה ?
    4.אתה יכול להביא לי דוגמא מהאינטרנט לתוכנה שתביא לפי דעתך CR גבוה(כדאי לבדוק את הרמה שלי ..)
    5.למה אתה שואף ל20 דולר ביום בצורה אוטומטית, למה לא יותר יחד עם עבודה?
    בכיף, שמח שעזרתי
    הבנתי, אתה בקצב די טוב, אני לא יודע את כל הפרטים, אני ממליץ לך במיוחד בקטע הזה כל יום מטרה מאתגרת כמה שניתן, שתלויה בך ותזכור שהיא צריכה להיות אפשרית, כל יום מטרה מאתגרת אך אפשרית.

איזה שאלות, ישר ולעניין לא ניתפס לי איך מישהו יכול לקרוא את זה, לא פירטתי על זה ולהמשיך.

1. אז כך נכון להיום יש 3 שיטות עיקריות לקידום ביוטיוב בעיקר ל- PPD:;

א. Viral Effect - השיטה הפופולארית ביותר לדירוג סרטונים ביוטיוב. ליצור אפקט שבו הלייקים שלך עולים, התגובות, הצפיות, ובעיקר Blast של Backlinks ("ספאם" של באקלינקס של כ-5 עד 10 אלף תלוי בנישה), יוטיוב מבינים שהסרטון שלך על הגל והם מעלים אותו אך לרוב הסרטון נמחק תוך שבוע ב- BlackHat, זאת הכללה ולא תמיד. כמובן שכאן האפקט הוא לא טבעי, אנחנו מזייפים אותו וכמובן שיוטיוב עולים על זה ברוב המקרים ומוחקים את הסרטון, אלה אם אתם ממש שחקנים טובים שזה אומר VPN ועוד, למרות שגם אז זה לא 100%.

ב. Unlist Method - מכירים את הסרטונים העלה שהועלו לפני 40 דקות וכבר מקום ראשון? כמה מהר באים כך הולכים. השיטה היא לעלות סרטון על לא רשום, לשלוח 30 לייקים + 30 עוקבים + 301 צפיות Blast של המילת מפתח בתגים ובהערות של הסרטון תהפוך אותו לציבורי ובום אתה לכמה שעות ב- top בלי השקעה, הסרטון נמחק לאחר כמה שעות אבל תמיד אפשר לעלות כמה שרוצים. אפשר לעשות את זה גם עם 1000 צפיות ולחכות יום.

ג. Set And Forget - זאת השיטה שאני הולך להשתמש בה ביומן הזה. כמו השם לעלות סרטון ולשכוח ממנו, בלי לייקים, צפיות, בקלינקס, שיתופים, תגובות או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב אליו. זאת הדרך הטבעית, יש לי שיטה שבה הסרטון מגיע לעמוד הראשון ישר אחרי שאני מעלה אותו, אני משתמש בתוכן איכותי בעיקר ומעלה 3 סרטונים בכל נישה, בשיטה הזאת הסרטונים מחזיקים הכי הרבה, בדרך כלל תמיד וגם הם צוברים לייקים, צפיות מיוטיוב ומגיעים לעמוד הראשון ולטופ בגוגל לאחר כמה זמן, בלי השקעה בלי כלום, זאת השיטה בקצרה. יותר נישות יותר רווח.

2. מה זאת אומרת לקנות תוכן?

אז כמו שהבנת צריך תוכן איכותי של 300~400 מילה Quality Unique Article. אני כתבתי פעם אחת ומתפוצץ לי הראש מזה, קשה לי מאוד לכתוב בצורה כזאת כל כך הרבה, Fiverr מקצר לי תהליכים שומר לי על המוח כשיר, כוח וחוסך המון זמן. כמו שאתה יודע לקנות לכל סרטון מאמר זה קצת לא בתקציב שלנו, גם לא משתלם אז אני מסתמך על מאמר אחד ארוך של 1000 מילה + ומשכתב אותו 50 פעם כך שהוא נשאר ייחודי, המאמר הוא כללי כמובן ואני משנה אותו בהתאם לנישה. דרך אגב אני פועל בצורה דומה עם הדפי נחיתה רק ששם אני משתמש באותו תוכן רק משנה בהתאם לנישה כדי לחסוך זמן.

3. לא, לסרטונים בדפי נחיתה כן כי אני משקיע שם הרבה יותר אבל לכל אחד מה-50 לא תהיה הוכחה, מהסיבה הפשוטה שאני מדבר וזה יוצא טוב מאוד, הוכחה לוקחת המון זמן במיוחד כפול 50, לא משתלם, אני מגיע למקסימום נישות, מינימום מקצועיות ובמינימום זמן כדי שניצור יותר נישות. אם אתה מעלה בערך סרטון ביום, משקיע בו ולא מעלה כל כך הרבה נישות אז אני ממליץ מאוד על הוכחה, במיוחד אם אתם לא עושים Voice Over, לדאוג שהסרטון יהיה איכותי, מעניין והוכחה זה מרכיב עיקרי בעניין.

4. אין עיצוב של תוכנה מסוימת שהוכח כמביא יותר CR. כל אחד מה שלדעתו הכי אמיתי. יש כל מיני דברים מיוחדים כאלה שעוזרים אבל אפשר להצליח כל כך בגדול בלעדיהם, למה לבזבז את הזמן על הקטנות האלה?
    ובכל זאת אני יודע שאתה מסכים איתי לגמרי עכשיו אבל אתה ראש בקיר כמוני, רוצה תמונה, ולא משנה מה אני רוצה לדעת איך זה נראה, ואתה תעשה בדיוק כמו שזה נראה בתמונה 1:1 כמה שאפשר, למרות שאתה יודע, מבין, ומסכים שזה לא משמעותי בכלל, וזה דופק לך את הזמן, בסופו של היום אנחנו בני אדם וזה נקרא אגו שלפעמים דווקא עדיף לתת לו לנצח כי זה מדברן אותנו שאנחנו מרגישים שאנחנו עושים את הדבר הכי נכון בזמן הכי נכון שאפשר, רק תגיד לי אם לא קלעתי בול?

5. דבר ראשון אני שואף ל- 25$ ביום ב- Autopoilt, אני לא יכול לערוך את הכותרת הראשית.
    למה דווקא 25$? נראלי זה סכום נכון, הוא יספק אותי מאוד אם אני ירוויח איתו, יכול להיות שאני ימשיך וינסה לעשות יותר, יכול להיות שאין לי מושג על מה אני מדבר עכשיו ואני לא יצליח ויכול להיות שאני יצליח ואפילו יותר.
    לרצות זה 1, להשיג זה 2. אתה יכול לרצות 25$ אבל אם לא תוכיח שמגיע לך, לא יהיה לך. לאומת זאת אתה יכול לרצות 25$ ולהרוויח 50$ אי אפשר לדעת במיוחד בתחום הזה, הכל פתוח, הכל אפשרי, אני לא יפסיק עד שאני לא יגיע לסכום הזה, ואולי אני ימשיך נחיה ונראה.

אז אני יעשה עדכון קצרצר כי השקעתי את כל הזמן על ההודעה הזאת ואני חייב ללכת לישון.

לא עמדתי בכל המטרות רק באחת מהן, וגם לא הייתי כל כך קרוב לאחרות.
    זה לא נקרא "טעות", במציאות שלנו "טעויות" לא קיימות, כל דבר זה למידה.

סיימתי עם הבחור ב- Fiverr בשעה טובה, די הכנתי את המבנה לפוסט, דורש פינישים. והתקנתי אותו על נישה 1, וזהו, לא עשיתי Voice Over היום בכלל. קניתי רשימה חדשה וקצת נדפקתי כי היא לא טובה, נראה איך נתקדם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

תודה, כיף לקרוא את זה
    אני אומר תנסה ואז תחליט, נכון שזה נשמע קצת מאיים אני לגמרי מבין אותך אבל למה לפסול?
    המטרה שלי היא לעלות כמה שיותר נישות, אני מתחיל עם 50 ונראה כבר איך יתקדם, אני צפוי לסיים תוך כשבועיים את כולם.
    אני קצת פחות משקיע בכל אחת, אבל השיטה שאני עובד בה היא אולי טובה, אני מנסה, אני יכול רק להרוויח.

Exclusively בשבילך, הרווחים שלי היום. כרגע הרווחים שלי בכלל לא משמעותיים כי יש לי רק נישה אחת אז זה פחות מעניין כרגע, עוד שבועיים אני ידאג שיהיה קצת אקשן.

הסקייפ שלי: matan.she אני ידבר איתך מחר.

בכיף, שמח שעזרתי
    הבנתי, אתה בקצב די טוב, אני לא יודע את כל הפרטים, אני ממליץ לך במיוחד בקטע הזה כל יום מטרה מאתגרת כמה שניתן, שתלויה בך ותזכור שהיא צריכה להיות אפשרית, כל יום מטרה מאתגרת אך אפשרית.

איזה שאלות, ישר ולעניין לא ניתפס לי איך מישהו יכול לקרוא את זה, לא פירטתי על זה ולהמשיך.

1. אז כך נכון להיום יש 3 שיטות עיקריות לקידום ביוטיוב בעיקר ל- PPD:;

א. Viral Effect - השיטה הפופולארית ביותר לדירוג סרטונים ביוטיוב. ליצור אפקט שבו הלייקים שלך עולים, התגובות, הצפיות, ובעיקר Blast של Backlinks ("ספאם" של באקלינקס של כ-5 עד 10 אלף תלוי בנישה), יוטיוב מבינים שהסרטון שלך על הגל והם מעלים אותו אך לרוב הסרטון נמחק תוך שבוע ב- BlackHat, זאת הכללה ולא תמיד. כמובן שכאן האפקט הוא לא טבעי, אנחנו מזייפים אותו וכמובן שיוטיוב עולים על זה ברוב המקרים ומוחקים את הסרטון, אלה אם אתם ממש שחקנים טובים שזה אומר VPN ועוד, למרות שגם אז זה לא 100%.

ב. Unlist Method - מכירים את הסרטונים העלה שהועלו לפני 40 דקות וכבר מקום ראשון? כמה מהר באים כך הולכים. השיטה היא לעלות סרטון על לא רשום, לשלוח 30 לייקים + 30 עוקבים + 301 צפיות Blast של המילת מפתח בתגים ובהערות של הסרטון תהפוך אותו לציבורי ובום אתה לכמה שעות ב- top בלי השקעה, הסרטון נמחק לאחר כמה שעות אבל תמיד אפשר לעלות כמה שרוצים. אפשר לעשות את זה גם עם 1000 צפיות ולחכות יום.

ג. Set And Forget - זאת השיטה שאני הולך להשתמש בה ביומן הזה. כמו השם לעלות סרטון ולשכוח ממנו, בלי לייקים, צפיות, בקלינקס, שיתופים, תגובות או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב אליו. זאת הדרך הטבעית, יש לי שיטה שבה הסרטון מגיע לעמוד הראשון ישר אחרי שאני מעלה אותו, אני משתמש בתוכן איכותי בעיקר ומעלה 3 סרטונים בכל נישה, בשיטה הזאת הסרטונים מחזיקים הכי הרבה, בדרך כלל תמיד וגם הם צוברים לייקים, צפיות מיוטיוב ומגיעים לעמוד הראשון ולטופ בגוגל לאחר כמה זמן, בלי השקעה בלי כלום, זאת השיטה בקצרה. יותר נישות יותר רווח.

2. מה זאת אומרת לקנות תוכן?

אז כמו שהבנת צריך תוכן איכותי של 300~400 מילה Quality Unique Article. אני כתבתי פעם אחת ומתפוצץ לי הראש מזה, קשה לי מאוד לכתוב בצורה כזאת כל כך הרבה, Fiverr מקצר לי תהליכים שומר לי על המוח כשיר, כוח וחוסך המון זמן. כמו שאתה יודע לקנות לכל סרטון מאמר זה קצת לא בתקציב שלנו, גם לא משתלם אז אני מסתמך על מאמר אחד ארוך של 1000 מילה + ומשכתב אותו 50 פעם כך שהוא נשאר ייחודי, המאמר הוא כללי כמובן ואני משנה אותו בהתאם לנישה. דרך אגב אני פועל בצורה דומה עם הדפי נחיתה רק ששם אני משתמש באותו תוכן רק משנה בהתאם לנישה כדי לחסוך זמן.

3. לא, לסרטונים בדפי נחיתה כן כי אני משקיע שם הרבה יותר אבל לכל אחד מה-50 לא תהיה הוכחה, מהסיבה הפשוטה שאני מדבר וזה יוצא טוב מאוד, הוכחה לוקחת המון זמן במיוחד כפול 50, לא משתלם, אני מגיע למקסימום נישות, מינימום מקצועיות ובמינימום זמן כדי שניצור יותר נישות. אם אתה מעלה בערך סרטון ביום, משקיע בו ולא מעלה כל כך הרבה נישות אז אני ממליץ מאוד על הוכחה, במיוחד אם אתם לא עושים Voice Over, לדאוג שהסרטון יהיה איכותי, מעניין והוכחה זה מרכיב עיקרי בעניין.

4. אין עיצוב של תוכנה מסוימת שהוכח כמביא יותר CR. כל אחד מה שלדעתו הכי אמיתי. יש כל מיני דברים מיוחדים כאלה שעוזרים אבל אפשר להצליח כל כך בגדול בלעדיהם, למה לבזבז את הזמן על הקטנות האלה?
    ובכל זאת אני יודע שאתה מסכים איתי לגמרי עכשיו אבל אתה ראש בקיר כמוני, רוצה תמונה, ולא משנה מה אני רוצה לדעת איך זה נראה, ואתה תעשה בדיוק כמו שזה נראה בתמונה 1:1 כמה שאפשר, למרות שאתה יודע, מבין, ומסכים שזה לא משמעותי בכלל, וזה דופק לך את הזמן, בסופו של היום אנחנו בני אדם וזה נקרא אגו שלפעמים דווקא עדיף לתת לו לנצח כי זה מדברן אותנו שאנחנו מרגישים שאנחנו עושים את הדבר הכי נכון בזמן הכי נכון שאפשר, רק תגיד לי אם לא קלעתי בול?

5. דבר ראשון אני שואף ל- 25$ ביום ב- Autopoilt, אני לא יכול לערוך את הכותרת הראשית.
    למה דווקא 25$? נראלי זה סכום נכון, הוא יספק אותי מאוד אם אני ירוויח איתו, יכול להיות שאני ימשיך וינסה לעשות יותר, יכול להיות שאין לי מושג על מה אני מדבר עכשיו ואני לא יצליח ויכול להיות שאני יצליח ואפילו יותר.
    לרצות זה 1, להשיג זה 2. אתה יכול לרצות 25$ אבל אם לא תוכיח שמגיע לך, לא יהיה לך. לאומת זאת אתה יכול לרצות 25$ ולהרוויח 50$ אי אפשר לדעת במיוחד בתחום הזה, הכל פתוח, הכל אפשרי, אני לא יפסיק עד שאני לא יגיע לסכום הזה, ואולי אני ימשיך נחיה ונראה.

אז אני יעשה עדכון קצרצר כי השקעתי את כל הזמן על ההודעה הזאת ואני חייב ללכת לישון.

לא עמדתי בכל המטרות רק באחת מהן, וגם לא הייתי כל כך קרוב לאחרות.
    זה לא נקרא "טעות", במציאות שלנו "טעויות" לא קיימות, כל דבר זה למידה.

סיימתי עם הבחור ב- Fiverr בשעה טובה, די הכנתי את המבנה לפוסט, דורש פינישים. והתקנתי אותו על נישה 1, וזהו, לא עשיתי Voice Over היום בכלל. קניתי רשימה חדשה וקצת נדפקתי כי היא לא טובה, נראה איך נתקדם.

חח תודה על הכול אחי, וכן סוג של, רק פשוט שאני רואה מלא סרטונים עם תוכנות ברמה ממש נמוכה, ואני מתפלא איך הCR שלי נמוך!
    די מתלבט אם גם לעשות בלי הוכחה, זה פשוט הרבה זמן ><

משתמש מתקדם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

חח תודה על הכול אחי, וכן סוג של, רק פשוט שאני רואה מלא סרטונים עם תוכנות ברמה ממש נמוכה, ואני מתפלא איך הCR שלי נמוך!
    תגנוב הוכחות זה לא בעיה. אני בעיקרון השתמשתי בעבר בהוכחות וגנבתי אותן והכל היה בסדר.
    עכשיו אני משתמש בלי הוכחות ויש לי אותו CR.
    Leverage - אני חושב שאתה טועה אם אתה מתכוון לעשות 50 נישות ולהפיק מהן רווח של כ25 - 50 $ .
    אם הם באמת 50 נישות איכותיות ואתה תעלה סרטונים ותעשה SEO , אתה תפיק 100$ + ביום.
    אני עכשיו לא עובד כי אני בתקופת בגרויות אז אין לי סרטונים אבל אני עדיין מרוויח אוטומט כל יום מהMulti site niche שלי רווח של 20$ פלוס מינוס, בלי לעשות כלום ואני לא מתעסק בSEO בכלל.
    וחלק מהנישות הם בכלל ישנות כך שרק כמה בודדות מפיקות לי את הרווח האוטומט.
    אז מה שבאתי להגיד פה זה שאתה תגיע ליותר מ50$ ביום.
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי alon2500; 08-06-2014 בשעה 15:18.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אם אתה הולך על איכות שזה נישה ביום אז לך על הוכחה, אם אתה עושה בלי הוכחה ויותר על כמות לך על בלי הוכחה.
    * בכל מצב אתה תשמור על איכות מינימלית.
    * ממליץ בחום Voice Over, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות ל- CR שלך.

תוכנה בסגנון http://gamecheats24.com/ או כמו כמעט בכל אתר אחר.
    מה שחשוב זה שתהיה תמונה של המשחק, ואפשר גם להוסיף תמונות של ה- ios, android זה הכל, והכל טוב.
    התוכנה באתר הזה היא לא כזאת מושקעת אבל הבנאדם עשה מלא נישות איתה ומרוויח טוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי alon2500 צפיה בהודעה
    תגנוב הוכחות זה לא בעיה. אני בעיקרון השתמשתי בעבר בהוכחות וגנבתי אותן והכל היה בסדר.
    עכשיו אני משתמש בלי הוכחות ויש לי אותו CR.
    Leverage - אני חושב שאתה טועה אם אתה מתכוון לעשות 50 נישות ולהפיק מהן רווח של כ25 - 50 $ .
    אם הם באמת 50 נישות איכותיות ואתה תעלה סרטונים ותעשה SEO , אתה תפיק 100$ + ביום.
    אני עכשיו לא עובד כי אני בתקופת בגרויות אז אין לי סרטונים אבל אני עדיין מרוויח אוטומט כל יום מהMulti site niche שלי רווח של 20$ פלוס מינוס, בלי לעשות כלום ואני לא מתעסק בSEO בכלל.
    וחלק מהנישות הם בכלל ישנות כך שרק כמה בודדות מפיקות לי את הרווח האוטומט.
    אז מה שבאתי להגיד פה זה שאתה תגיע ליותר מ50$ ביום.
    בהצלחה
    רווח של 20$ ביום זה מצוין דרך אגב, יפהה מאודדדד שהגעת למצב כזה.
    אני מתכנן 50 נישות ליוטיוב, 3 סרטונים לכל נישה זאת אומרת 150 סרטונים.
    לדעתי 1000$ Autopoilt בחודש +-. אם הכל יילך כמו שצריך, הסרטונים יקודמו טוב ואני ישיג תנועה, בנוסף כמה בלוגים של SEO.
    מה שאתה אומר מבוסס על משהו נכון, אבל זה תלוי בעוד גורמים, גודל הנישות, הזמן שהן מחזיקות, הקידום שלהם.
    אני לא מעוניין לפתח ציפיות כי זה הורס, אני מעוניין בלנסות.

מצטער שלא עדכתי אתמול, הנה עדכון קצר:

עשיתי 3 Voice Over, עכשיו אני הולך לתכנן לי תוכנית כדי להבין איפה אני עומד, אני יפרסם יותר מאוחר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

אם אתה הולך על איכות שזה נישה ביום אז לך על הוכחה, אם אתה עושה בלי הוכחה ויותר על כמות לך על בלי הוכחה.
    * בכל מצב אתה תשמור על איכות מינימלית.
    * ממליץ בחום Voice Over, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות ל- CR שלך.

תוכנה בסגנון http://gamecheats24.com/ או כמו כמעט בכל אתר אחר.
    מה שחשוב זה שתהיה תמונה של המשחק, ואפשר גם להוסיף תמונות של ה- ios, android זה הכל, והכל טוב.
    התוכנה באתר הזה היא לא כזאת מושקעת אבל הבנאדם עשה מלא נישות איתה ומרוויח טוב.

רווח של 20$ ביום זה מצוין דרך אגב, יפהה מאודדדד שהגעת למצב כזה.
    אני מתכנן 50 נישות ליוטיוב, 3 סרטונים לכל נישה זאת אומרת 150 סרטונים.
    לדעתי 1000$ Autopoilt בחודש +-. אם הכל יילך כמו שצריך, הסרטונים יקודמו טוב ואני ישיג תנועה, בנוסף כמה בלוגים של SEO.
    מה שאתה אומר מבוסס על משהו נכון, אבל זה תלוי בעוד גורמים, גודל הנישות, הזמן שהן מחזיקות, הקידום שלהם.
    אני לא מעוניין לפתח ציפיות כי זה הורס, אני מעוניין בלנסות.

מצטער שלא עדכתי אתמול, הנה עדכון קצר:

עשיתי 3 Voice Over, עכשיו אני הולך לתכנן לי תוכנית כדי להבין איפה אני עומד, אני יפרסם יותר מאוחר.
    כמה חיכיתי לעדכון חח, כול 5 דקות נכנסתי לראות.
    האתר שהבאת לי לא עובד
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 09-06-2014 בשעה 20:40.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל 10 ימים - להמשיך, הכי טוב שלךךךך !!!!

בום.. בום. בום!
    אז בדקתי לעצמי איפה אני עומד והנה זה הגיע, וכמו תמיד נרדמתי בשמירה, רק שהפעם אני יקום על צד אחר.
    תכננתי לסיים 50 נישות בתור ההתחלה תוך חודש בדיוק מאז שפתחתי את היומן (במקור זה שבוע).
    מה עשיתי בכל יום , כמה זמן נשאר לי ומה אני מחליט לעשות, הנה:

4 Covers
    +
    5 סרטונים
    +
    5 דפי נחיתה

Daily
    &
    x 10 Days

הקצב

זה הקצב, אני מתכנן תוך 10 ימים להספיק את הכל, ואני הולך לתת הכל על זה.
    לא הייתי אומר לכם לאחל לי בהצלחה, זאת החלטה שלכם כמובן ואתם יכולים לכתוב תגובה בכל פוסט שעומד לפניכם.
    מיותר לציין שבחיים לא עבדתי בקצב כזה, אפילו לא באחד שקרוב לזה.
    אני יעדכן כל יום מה עשיתי, יענה על שאלות, וזה מה שהולך להיות.
    מצדי להוציא את האייפון ולעבוד עם סטופר כדי להשתפר בזמנים, כן עד כדי כך.

5 סרטונים ~ מקסימום שעה. (התאמת ה- voice over בקטנה + זום + מוזיקה - זהו, בלי שטויות.)
    5 דפי נחיתה ~ מקסימום חצי שעה (העתק הדבק עם שינוי מילת מפתח, העלאת הורדה, העלאת סריקה, העלאת 2 תמונות, להדביק עוד תמונה.)
    4 קוברים ~ מקסימום חצי שעה ( עד 3~4 נסיונות לנישה )

מקסימום שעתיים כל יום, זה הכל!

אני בטוח שכל פעם אני ישתפר וגם יחסוך זמן, את היום הזה אני יקדיש ללהכין את הכל כדי לחסוך זמן ורק לעבוד.
    אם ישאר לי זמן אני יעזור בפורום ואולי גם יתחיל בכתיבת המדריכים וישכנע עוד לעזור כאן, ביחד כולנו נעשה ReFrame שינוי מציאות.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 09-06-2014 בשעה 22:22.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect