קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אחים שלי אני צריך את העזרה שלכם!!!
    על ידי -Raz- בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-12-2006, 18:52
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-08-2006, 14:20
  3. אני צריך את העזרה של כולכם....
    על ידי amos17 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-04-2006, 13:11
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 01:45
  5. אני צריך את העזרה שלכם דחוף!
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 11:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אני צריך את העזרה של הטובים ביותר.. :)

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ברירת מחדל אני צריך את העזרה של הטובים ביותר.. :)

אני במצב חרא, אפס ידידות, מעגל חברתי די מצומצם וחברים לא מקושרים יותר מידי.
    תקופת צבא, אבל אני פצוע וכבר שחררו אותי. אין לי מסגרת. לא מתחבר לתרבות הישראלית. קצת ביישן.
    זה היה הצד השלילי.
    מצד שני, אני נראה ממש טוב, מידי פעם בחורות מתחילות איתי, מתאמן במכון 5 פעמים בשבוע ורואים את זה חח.
    יש מלא כסף, אוטו פיצוץ, אה כן ואני פצוע ובקושי מתפקד.
    אני במצב בעייתי, נפצעתי בצבא, קשה לי ללכת יותר מקילומטר, אני בכאבים אם אני לא נח מספיק כמו איזה זקנה בת 100.
    אבל סעמק אז מה אני לא יכול לזיין? לא יכול להיות בקשר עם בחורות?
    הפציעה הזאת הורידה לי את הביטחון לרצפה, ריסקה אותי, אני מרגיש משעמם ומעפן ורוב השבוע כל החברים שלי בצבא.
    ועוד בעיה, חברים מעפנים חולים, רק אחד מצליח בקושי עם בנות ורק עם זונות סתומות רצח ורק במסיבות.

מה אני אמור לעשות סעמק, אין לי חיים, אסור לי לשתות אלכוהול ( משהו מפגר שקשור בפציעה הזאת ) ובכלל לא מצליח להיות בקשר עם בחורות, ופעם בכיף היו לי גם חברות, פתאום עכשיו אני יושב עם מישהי ואני מרגיש כמו טמבל לא יודע מה לעשות פתאום, לא עושה מהלך ומאבד אותה. ואז מתבאס.

צריך לשנות גישה, לשנות אווירה, לטוס לחול אבל כרגע אני פצוע מידי.. לא יודע מה לעשות סעמק
    ד"א לגבי בנות, לא למדתי פיקאפ או משהו זה אצלי די טבעי, פשוט להיות טבעי וישיר, אבל עכשיו עם הביטחון העצמי הירוד זה זיין אותי. אני כבר לא יכול לעשות את זה. צריך טיפים ועצות חבר'ה... תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

היי, איפה נפצעת, כמה זה חמור, מה הרופאים אומרים, מתי ואיך זה אמור לעבור? אם בכלל?
    אם הפציעה זה מה שעוצר אותך ואפשר לפתור אותה שמח בשבילך.

לגבי הגישה שלך לבנות - אף אחד כאן לא לומד פיקאפ גם...אין פה אחד שמאמין בדרך הזאת והדיבור פה הוא רק על מראה חיצוני וכסף.

ובמקרה שלך נראה שאתה במצב טוב לפי שאתה אומר...הרבה כסף, מראה חיצוני טוב.
    אם הפציעה ריסקה לך את הביטחון, אתה צריך לפתח אותו מחדש.

תבחר מועדון לצאת אליו, תחביב לעשות שכולל אנשים...תיצור חברים ומעגלים חברתיים, יחד עם זה תדבר עם בנות כמה שאתה יכול.
    אתה לא אמור להיות תלוי בחברים שלך שבצבא, יש עוד אנשים. לגבי האלכוהול - אתה לא צריך חומרים שמניעים אותך בשביל להרגיש טוב באמת ולפעול טוב. אתה יכול לבד.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אין לך מה לעשות חוץ מלהמשיך בחיים ולעשות דברים שאתה אוהב. מי שתבוא תיקח. זה הכל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

תתרכז בלשקם את עצמך מהפציעה, זה כרגע הדבר שאמור להיות בראש סדר העדיפויות

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    היי, איפה נפצעת, כמה זה חמור, מה הרופאים אומרים, מתי ואיך זה אמור לעבור? אם בכלל?
    אם הפציעה זה מה שעוצר אותך ואפשר לפתור אותה שמח בשבילך.

לגבי הגישה שלך לבנות - אף אחד כאן לא לומד פיקאפ גם...אין פה אחד שמאמין בדרך הזאת והדיבור פה הוא רק על מראה חיצוני וכסף.

ובמקרה שלך נראה שאתה במצב טוב לפי שאתה אומר...הרבה כסף, מראה חיצוני טוב.
    אם הפציעה ריסקה לך את הביטחון, אתה צריך לפתח אותו מחדש.

תבחר מועדון לצאת אליו, תחביב לעשות שכולל אנשים...תיצור חברים ומעגלים חברתיים, יחד עם זה תדבר עם בנות כמה שאתה יכול.
    אתה לא אמור להיות תלוי בחברים שלך שבצבא, יש עוד אנשים. לגבי האלכוהול - אתה לא צריך חומרים שמניעים אותך בשביל להרגיש טוב באמת ולפעול טוב. אתה יכול לבד.
    זה פציעה מאוד מורכבת, זה קרה ביחידה קרבית.
    הרופאים אומרים שיכול לקחת גם שנה עד שזה ישתפר, זה לא נפוץ, וזה אמור להשתפר עם הזמן.
    הבעיה שאני בקושי הולך, למועדונים אני בקושי יכול לצאת, תחביב שאני יכול לעשות זה רק מוזיקה ומכון כושר, מוזיקה זה לא מעגל חברתי וגם לא מכון, ואין לי ממש איך לפתח מעגלים חברתיים, אין מסביבי כל כך בנות, אני לא יכול לצאת הרבה מהבית קשה לי, ואלכוהול סתם זרקתי זה סתם נחמד מידי פעם...
    וזה לא תתמקד בלהחלים, אז מה? פאקינג שנה אני אהיה כמו מסכן? זה קשה אי אפשר ככה, אולי חודש או חודשיים, ואני כבר שנה ככה...
    הסדר עדיפויות שלי זה באמת להחלים, אבל גם להנות, אחרת אני אכנס לדיכאון... בגלל זה רציתי איזה עצות מכם...

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי stealthbomb צפיה בהודעה
    זה פציעה מאוד מורכבת, זה קרה ביחידה קרבית.
    הרופאים אומרים שיכול לקחת גם שנה עד שזה ישתפר, זה לא נפוץ, וזה אמור להשתפר עם הזמן.
    הבעיה שאני בקושי הולך, למועדונים אני בקושי יכול לצאת, תחביב שאני יכול לעשות זה רק מוזיקה ומכון כושר, מוזיקה זה לא מעגל חברתי וגם לא מכון, ואין לי ממש איך לפתח מעגלים חברתיים, אין מסביבי כל כך בנות, אני לא יכול לצאת הרבה מהבית קשה לי, ואלכוהול סתם זרקתי זה סתם נחמד מידי פעם...
    וזה לא תתמקד בלהחלים, אז מה? פאקינג שנה אני אהיה כמו מסכן? זה קשה אי אפשר ככה, אולי חודש או חודשיים, ואני כבר שנה ככה...
    הסדר עדיפויות שלי זה באמת להחלים, אבל גם להנות, אחרת אני אכנס לדיכאון... בגלל זה רציתי איזה עצות מכם...
    העצה היחידה שאנחנו יכולים לתת לך פה זה לעשות את המקסימום שאתה יכול לעשות גם עם הפציעה בראבק.
    אתה עדיין יכול לעשות המון. כסף יש לך אמרת? תארגן אלכוהול, בית ריק, תזמין בנות אין סיבה שיגידו לא. קח את האוטו, סע למקומות, תפעל....

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    העצה היחידה שאנחנו יכולים לתת לך פה זה לעשות את המקסימום שאתה יכול לעשות גם עם הפציעה בראבק.
    אתה עדיין יכול לעשות המון. כסף יש לך אמרת? תארגן אלכוהול, בית ריק, תזמין בנות אין סיבה שיגידו לא. קח את האוטו, סע למקומות, תפעל....
    איך אני אארגן בית ריק בדיוק? עכשיו יוני יש לי אחים קטנים והורים... הם לא יסעו פתאום כי אני אבקש מהם...
    ובית ריק זה חד פעמי... ולאן בדיוק אני אסע? זה מדינה קטנה, אז יש כמה ברים בתל אביב וקצת ים ומה עוד?... אני לא יכול להסתובב ברגל כל כך...

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי stealthbomb צפיה בהודעה
    איך אני אארגן בית ריק בדיוק? עכשיו יוני יש לי אחים קטנים והורים... הם לא יסעו פתאום כי אני אבקש מהם...
    ובית ריק זה חד פעמי... ולאן בדיוק אני אסע? זה מדינה קטנה, אז יש כמה ברים בתל אביב וקצת ים ומה עוד?... אני לא יכול להסתובב ברגל כל כך...
    חסר מה לעשות בלי ללכת הרבה? אתה חושב שאני הולך הרבה? שלא תתפוס ממני אני ילדון בן 17 חי על אוטובוסים נוסע לסנטר ולמוסד הולך אולי כמה מטרים בין תחנה לתחנה...אין סיבה שלא תעשה משהו עם החיים שלך, אין שום סיבה בעולם שלא תכיר בנות, ואין שום סיבה בעולם שלא תבלה ותהנה.
    יכול להיות שמה שעוצר אותך זה לא הפציעה אלא אתה עצמך. צא מהבית ותיצור, הכל אפשרי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect