ההצעה עצמה :
- אתם מפרסמים לינק אישי שאתם מקבלים לאתר של האפליקציה
- כשכולה 500 איש יתקינו את האפליקציה דרככם אתם מקבלים 5$ ישירות לPP עוד באותו היום (או ביום למחרת, תלוי בשעה) בלי לחכות חודש או משהו כמו בשאר האתרים.
- יש לכם מערכת למעקב צמוד אחרי כל האנשים שאתם מפנים, אתם רואים בדיוק כמה אנשים התקינו את האפליקציה דרך הלינק שלכם במערכת לייב, ככה שהכל אמין ופתוח.

נותן בתמורה:5$ לכל 500 איש שיתקינו את האפליקציה.

האם ההצעה בתוקף: כן

הערות :
- רציניים בלבד.
כרגע המערכת תכנית שותפים עדיין לא גמורה ככה שכל מי שאני אכניס לתכנית אני פותח לו ידנית לינק ותיקייה משלו על השרת, ככה שאם כל ליצן שלא יוכל להשיג אפילו 50 אנשים יבוא ויבקש ממני ואני אפתח בשביל 2000 אנשים תיקיות ולינקים זה לא רציני.

אני רוצה רק אנשים שבוודאות יכולים להשיג כמויות של אנשים.

היתרון פה שכל העבודה נעשת ישירות מולי, ואני זמין כמעט 24/7, ככה שגם אם תשיגו 300-400 איש ולא 500 ויהיה דחוף לכם הכסף, אין לי בעיה להתגמש ולשלוח את ה3$-4$ ולא לחכות עד שתשיגו 500 כמו בשאר האתרים שמחייבים "מינימום PAYOUT".

כמו שאמרתי המערכת האוטומתית עדיין לא באוויר ככה שהכל מתבצע דרכי ודרך השותף שלי ידנית, אז גם שליחת התשלום מתבצעת במהירות ובאותו היום/יום אחרי זה, וגם תלונות/פניות/הצעות/בקשות מתקבלות תוך יום-יומיים וזוכים לתשובה תוך מספר שעות.

אז רק אנשים שמראש הם יודעים שהם יכולים להשיג את הפלוס מינוס 500 איש האלה. גם אם תשיגו 300 אני לא אגיד לכם כלום, אני אשלח את ה3$ וכולם יהיו מרוצים. אבל שלא יהיו פה אנשים שלא יוכלו להשיג אפילו 200-300.