אנחנו דור מזויין באמת שצר לי להגיד את זה אבל תחשבו על זה ותבינו שאני צודק.
זה נראה לכם הגיוני שהבנות של היום הן הולכות עם מכנסיים שיותר קצרים מהתחתונים שלהם והולכות עם מחשופים שהכל נמצא בחוץ?וזה שהם הולכות לכל המועדוני נוער ומתנשקות עם על ילד שני ושוכבות עם כל ילד שלישי זה נראה לכם הגיוני???לדעתי זה ממש לא ואם זה לא הספיק אז עשיתי בדיקה קטנה ומסתבר ש: מנתוני איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית עולה שכ45% מהנשים הפונות לקו הייעוץ והתמיכה כן היו קטינות ,21% הם ילדות מתחת לגיל 12!!! ו25 % הן בין 13 ל18 בנוסף לכך בשנת 2007 (זה מה שמצאתי אבל כל שנה זה רק עולה ועולה)פונו 2811 נערות עד לגיל 19 לוועדות למניעת הריון שמתוכן ל420 מהן זאת הייתה הפלה שנייה ויותר
יש גם ילדות שהם מוכנות לוותר על הבתולים שלהם בשביל להיכנס למאחורי הקלעים ולהיפגש עם זמר שבאמת גם זה הזוי ושמעתי על הרבה כאלה ובנוסף לכך שיש גם בנות צעירות כמו שהראו בחדשות לא מזמן שהם כבר מגיל 13 התחילו להיות זונות ולמכור את הגוף שלהם בשביל כסף.
עד עכשיו אני דיברתי על נשים אבל מה עם גברים?אז ככה כל אישה שלישית במדינה נאנסת על ידי גבר בנוסף שזה גם נתון הזוי ביותר!! בנים בוגדים בחברה שלהם כי היא לא רוצה לשכב איתם כי היא לא מקרגישה מספיק מוכנה בשביל לעשות סקס כרגע שזה גם דבר מצער מאוד שאנשים נהיים ביחד רק בשביל סקס ולא בגלל שהם באמת אוהבים אחד את השני (אני לא שמעתי על עוד מקרים עם גברים אז אל תחשבו שאני מצדיק גברים בכך שאני לא רושם דברים עליהם)אז באמת אנשים??לאן הגענו לאיזה מצב הידרדרנו?לבנות לא איכפת מהכבוד שלהן ונותנות חופשי,גברים משתכרים ואחרי זה עוד הולכים ואונסים בנות ,גברים הולכים למועדונים ומספיק שמישהו מסתכל על החברה שלהם אז ישר מתפתח למכות שלרוב זה נגמר בשליפת סכינים ודקירות תחשבו על זה שבסוף זה השם שיוצא לנו..
יוצא לנו שם של בנים אנסים ושל בנות זונות זה מה שאתם רוצים שיהיה?שיחשבו שכל הבנים הם אנסים וכאלה שחושבים רק על סקס?ושבנות הם נותנות בקלות ושהם זונות?כי כרגע שה מה שאני רואה בהרבה מקומות רואים שאני בן ישר אומרים לי מה אתה פדופיל,מה אתה אנס? ועוד כאלה ולא אני לא פדופיל ואני לא אנס ואותו הדבר קורה גם לבנות אז באמת אנשים תסבירו לי למה יש לנו דור כזה חרא?ודור כזה מזויין שכל מה שמעניין אותו זה סקס?איפה התמימות של פעם?למה אי אפשר להיות כמו הדור שלפנינו?
יותר גרוע מזה אני רואה בכל מיני מקומות על ילדים בני 11 (שזה כיתה ה'-ו') שרושמים שהם רוצים לזיין את חברה שלהם באמת שלאן הידרדרנו?אני מתבייש להיות שייך לדור הזה!באמת שאני מתבייש!!אני הרבה פעמים שואל את עצמי למה נולדתי לדור המסריח הזה שכל מה שמעניין אותו זה סקס,סמים ואלכוהול?אני רואה ילדים כיתה ז' יושבים ומעשנים וילדים בכיתה ז' מתחילים לשתות וודקה והכל בגלל לחץ חברתי מסריח!אז באמת אנשים למה אנחנו כזה דור מזויין?שאין לו יותר כבוד עצמי?יותר מזה אני יירשום פה משהו אמיתי שהיה לי לפני סוכות ישבנו אני וכמה חברים וחשבנו איך לקרוא לשכבה שלנו (בי"ב אז אנחנו חושבים על שם שייצג את השכבה שלנו על פי המספר מחזור שלנו)אז המספר מחזור שלנו זה ע"ז ,והדבר הראשון שעלה לי בראש באותו רגע זה הבנות אצלנו בשכבה שהם נותנות לכל מי שרוצה והדבר הראשון שעלה לי מזה זה "עושים זונות" ו"עוברים לזנות" כי הבנות אצלנו באמת שאין להם טיפה כבוד עצמי והם רובן זונות ברמה מחרידה ובאמת שזה עצוב ואחרי זה עוד אנשים מתפלאים למה אביב גפן שר "אנחנו דור מזויין"ועוד כועסים עליו שככה הוא קורא לנו אז באמת תחשבו על מה שאמרתי כאן,תפנימו קצת ותנסו לעשות שינוי בעצמכם
בנוסף לכך אני לא מכליל כי יש כאלה שהם לא כמו האנשים שתיארתי פה וזה ברור לי ,ואני גם לא מנסה לשנות אף אחד תעשו מה שאתם רוצים זה הגוף שלכם ואתם תעשו מה שבא לכם איתו אני לא מנסה להגיד לאף אחד לא לעשות מה שבא לו,אם זה טוב לכם אז תעשו את זה אבל באמת חבל ועוד שלושה דברים אחרונים לפני סיום: הראשון באמת אני מקווה שהפנמתם את הדברים ושאולי תשנו את עצמכם ,השני כפי שכבר אמרתי זה לא נוגע לכולם יש כאלה שהם לא כמו האנשים שתיארתי והדבר השלישי זה שאם למישהו באמת איכפת מאיך שהדור שלנו נראה ואם באמת הוא רוצה לנסות ולשנות הוא יותר ממוזמן לבוא לפרטי כבר יש לי רעיונות איך לנסות לשנות ואולי גם נצליח אבל בשביל לנסות לעשות את השינוי אני זקוק לכם לנוער איכותי שאיכפת לו מהדור שלנו ורוצה לנסות לחולל שינוי ואפילו להצליח!תודה רבה על הקריאה ועל ההקדשה מזמנכם היקר!
המשך יום טוב !!!

ציטוט ההודעה