קצת על השרת :

אמיו פיוז נוסד בשנת 2013 בתאריך 6/8 מאז הוא מתפקד כבר כ-9 חודשים .
בשרת תוכלו למצוא חווית משחק שלא תמצאו בכל שרת, במיוחד כאן בקהילה הישראלית,
השרת בנוי רובו מקהילה ישראלית, אך יכול להכיל שחקנים מארצות נוספות,
בשרת צוות השרת פעיל 24/7 למען הקהילה, גם בפורום וגם בשרת עצמו, פירוט מלא על הצוות בהמשך האשכול .
בשרת תוכלו להנות מאיכות המשחק היפה של עונה 3 הכוללת - קרבות מאתגרים, שרת VIP , חפצים חדשים ועוד ..
בשרת קיימת מערכת הגנה מפני אקים/ספיד, כמובן שלא כל הספידים והאקים חסומים, אך מי שנתפס מטופל בהתאם .
אנו מבטיחים במקרה של תקלה / בעיה בשרת, אנו נטפל בה ונפתור אותה במהירות האפשרית !

פרטי השרת :

- השרת אמיו פיוז הינו עונה 3 פרק 1 המלאה, הכוללת חפצים חדשים, תוספות ( עליהם יהיה פירוט בהמשך האשכול ) ועוד ..

- בשרת שרת הסייג' עובד מידי יום חמישי בין השעות 19:00-18:00 .

- האקספי בשרת הינו EXP9999 , ובנוסף על כל רמה שתעלו תקבלו 50 נקודות .

- בשרת הדרופ עומד על 100 אחוזי הצלחה,שילוב יהלומים 100 אחוזי הצלחה,ומכונת הכאוס 100 אחוזי הצלחה.

- הספוטים בשרת מותאמים בהתאם לפרטיו הקלים, מפוצצים ונוחים .

- בחנויות תוכלו למצוא בוקסים +1+2+3 , אך +4,+5 לא תוכלו למצוא בחנויות .

- בחנויות תוכלו למצוא גם יהלום יצירה / יהלום משגיח בלבד .

- היהלומים בלס, סול וכאוס, לא נמצאים בחנויות ( פרטים בהמשך האשכול ) .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- לשרת נוספה לא מזמן קופסא חדשה בשם MuFuze | אמיו פיוז | שרת קל | עונה | פעיל כמעט שנה | האשכול הרשמיFuze Box MuFuze | אמיו פיוז | שרת קל | עונה | פעיל כמעט שנה | האשכול הרשמי המפילה חפצים + הכל וניתן להשיג אותה במהלך איוונטים / הגרלות / מכרזים ,
בנוסף הFuzeBox נופלת ממפלצות בשרת הV.I.P בלבד .

- פורום פיוז הוא חלק בלתי נפרד מהשרת , הפורום מעוצב ומתוכנת ברמה גבוהה ע"י אחת המתכנתים הטובים בארץ,
אני כמובן מדבר על אסיף , aHDevelop , שנמצא בתפקיד "עוזר בעלים" .

- השרת מאופיין בעיקר בתור שרת שמעוצב ומתוכנת מקצועית, וכל כמה חודשים עובר רענון ושדרוג בעיצוב ובתכנות .

- בשרת יש ספוט גימים עם סיכוי טוב לנפילת גימים בלורנסיה - ככה תוכלו להשיג גימים בקלות רבה!

- בשרת יש מערכת קרבות מקצועית והוגנת ככה ניתן ליהנות מאיכות הקרבות ממש כמו בעונה הראשונה ,
מערכת הקרבות היא בעצם מערכת אוטומטית שמופעלת ללא התערבות של הצוות , מה שאומר שגם ההרשמה וקבלת הפרס אוטומטיים .

- בשרת אפשרות לרכוש קרדיטים דרך האתר בחיוב טלפוני וקבלת קרדיטים אוטומטית .

- באתר חנות קרדיטים בנויה בתוך פאנל המשתמש .

- כל משתמש שיקנה בשרת יקבל בנוסף דרגת VIP בפורום עם ים של הטבות ( פרטים בהמשך האשכול ) .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

השרת מתייחד במספר דברים לעומת שרתים אחרים, אחד הדברים הבולטים, היא החנות האישית שלכם השחקנים,
בכל השרתים (חוץ מאמיו פורס והשרת שלנו אמיו פיוז) , שאתם שמים את החפץ שלכם בחנות, אתם נותנים לו מחיר בשקלים ,
אצלנו, זה לא ככה, בשרתינו אמיו פיוז, המחיר שאתם שמים לחפץ שלכם, הוא מחיר בריסטים !

לדוגמא : אני שם בחנות שלי נייט+13+הכל במחיר של 8 ריסט .
שחקן אחר יכול להכנס לחנות שלי ולקנות את הנייט במידה ויש לו 8 ריסט .
ואז מה שקורה --> השחקן שקנה מקבל את הנייט, ואני קבלתי את ה8 ריסט של השחקן למשתמש שלי .

עוד משהו מיוחד בשבילכם
כמו שחלקכם יודעים וחלקכם לא, בשרתינו קיימת חנות ריסטים, פרטים עלייה בהמשך האשכול .
אך בחנות ריסטים לא קיימת האפשרות לקנות גימים / הרמונים .
אז כאן אתם בטח שואלים ?
מה נעשה עם הריסטים שיש לנו ? אנחנו צריכים גימים והרמונים , לא סטים !
אז במיוחד בשביל זה יש לכם את "איש הגימים" ,
"איש הגימים" נמצא לו בלורנסיה ממש ליד הבר, גשו אליו, לחצו אליו,
וכל 3 ריסט שיהיו לכם, איש הגילדות ימחק לכם אותם ובמקום יתן לכם גים, אוטומטי !

V.I.P :

בשרת יש 2 שרתים, שרת רגיל לכל השחקנים, ושרת מיוחד למשתמשי V.I.P המיוחדים !
בשרת ה V.I.P תוכלו ליהנות מים של דברים שלא תוכלו ליהנות מהם בשרת הרגיל ולזכות בהטבות שאין לתארם !
הטבות VIP בשרת :
- בשרת הVIP האקספי הוא 9999 ולא 5000 .

- בשרת ה VIP מתקיימים איוונטים על חפצים+13+הכל שבשרת הרגיל על+9+הכל .

- בשרת הVIP לא מספיק שהאיוונטים על +13+הכל , הפרס הוא כפול, אם בשרת הרגיל זוכים בחרב, בVIP ב2 חרבות .
- למשתמשי VIP יש דרגה מיוחדת בפורום ( ניק + תת ניק בצבע זהב ) .

- למשתמשי VIP גישה לפורום מיוחד ובו ההטבות הבאות :
- משתמשי VIP ומעלה יכולים לסחור בדברים שבקנייה ומכירה אסור לפרסם. לדוגמא: מכירה וקנייה של שחקנים בשרת, ניקים, חיובים טלפונים,
מכירה וקנייה על כסף אמיתי, כסף בפוקר ועוד..
שימו לב! אין לעשות סחר בין שרתי אמיו! [שימו לב לחוקים, צוות השרת לא מטפל במקרה של גניבות ! ]

- למשתמשי VIP יתקיימו אתגרים מיוחדים בעלי פרסים שווים!

- משתמשי VIP יכולים לשנות ניק בפורום כל שבועיים במקום כל חודש.

- משתמשי VIP רשאים לפתוח אשכול על מונה הודעות בקפיצות של 100 במקום 200!

- משתמשי VIP יכולים לשנות תת ניק מותאם אישית .

- משתמשי VIP יכולים להשתתף בהגרלות גם אם אין להם 30 הודעות.

באמיו פיוז, התחילה שיטה חדשה, כל חודש יתפרסם לוח איוונטים שבועי חודשי,
מזאת אומרת ? שהלוח איוונטים של אותו שבוע, יהיה תקף למשך אותו החודש .
זאת אומרת לוח איוונטים יתעדכן אחרי 4 שבועות .
מה שאומר --> באותם שעות, באותם ימים יתקיימו הפעילויות שהצוות קבע למשך אותו שבוע במשך כל החודש !

עוד משהו חשוב :

אני רוצה לציין שאני רק חלק מצוות הפרסום, ולא ג'יאם או בעלים או משהו, ואני מקווה שהשרת יעלה ויצליח ויהיה לטוב ביותר

מקווה שתהנו