שלום,
ברשותי ASUS N550JV, שידרגתי את הכונן הקשיח לSSD SAMSUNG 840 PRO 256 לפני מספר חודשים.
את העברת הנתונים עשיתי דרך DATA MIGRATION ועד כלפני שבוע הכל עבד כשורה. את הכונן הקשיח המקורי שמתי במקום הכונן האופטי.
לפני כשבוע המחשב קרס באמצע העבודה ולא נתן לי אפשרות BOOT, לא היה לי ברור למה, לא הצלחתי לתקן את הבעיה אז החלטתי לפרמט(לא הייתה לי האפשרות לבצע אתחול מחדש דרך ריקוברי, לא גיביתי).
פרמטתי והתקנתי את ה8.1 מחדש דרך USB FLASH DRIVE לSSD.
לאחר מכן מסיבה מוזרה המחשב לא רצה לעלות, הוא פתח לי את חלון הBIOS ללא אפשרויות BOOT בכלל.
לאחר משחק בBIOS, ביטול האבטחה של הBOOT וכו' הצלחתי להעלות את המחשב כאשר כאופציית BOOT מופיע לי הHDD המקורי שנמצא בכלל בכונן האופטי ואופציה שניה לא הופיעה. שוב, הוינדואוס מותקן בSSD שנמצא במיקום של הכונן הקשיח המקורי.
זה עבד כמה פעמים בלי בעיה ולפני יומיים בכל הדלקה של המחשב הוא לא מוצא לי כונן BOOT ואני צריך להיכנס לBIOS להחליף הגדרות. אני מנסה לשחזר הגדרות יצרן, ניסיתי להתקין את הBIOS מחדש אך מתברר שאי אפשר להתקין אותה גרסא או לפחות לא הצלחתי. ראיתי בכל מיני פורומים וביוטוב לגבי הוצאת הסוללה בלוח אם לאתחול של הBIOS אבל לא הבנתי אם אני צריך לנתק את הסוללה לפני או לא, חוץ מזה זה עבודה מסובכת למדי, פירוק כל המחשב בעדיפות אחרונה.
עדכון:
בהפעלת המחשב פעם ראשונה, המחשב לא מזהה כונן BOOT ומראה לי את החלון השחור שרואים בוידאו בהדלקה, כרגע ניסיתי לכבות אותו שוב ולהדליק ללא כניסה לביוס והמחשב עלה בלי בעיה.
WTF IS WRONg?!?!?!?!
מצרף VIDEO כשאני בBIOS משחק בהגדרות כדי להעלות את המחשב ווידאו של BIOS לפני הפרומט
לפני הפורמט והבלאגן:
אחרי פירמוט:
הדלקה:
BIOS:
אני מנסה לתקן את המחשב בתקווה שאני לא אצטרך לשלוח אותו למעבדת האחריות.
תודה רבה לעוזרים!

ציטוט ההודעה