היי חברים, אני בן 19 ממודיעין ומחפש וינג שיהיה
אפשר לצאת איתו, לא חייב להיות ממש מנוסה, רק עם ראש פתוח ורצון לבלות.
כל מי שרוצה תשלחו הודעה, נדבר קצת, נצא ונקרע את מודיעין
אני מחפש לצאת כבר היום (שישי), אז דברו איתי
דביר
היי חברים, אני בן 19 ממודיעין ומחפש וינג שיהיה
אפשר לצאת איתו, לא חייב להיות ממש מנוסה, רק עם ראש פתוח ורצון לבלות.
כל מי שרוצה תשלחו הודעה, נדבר קצת, נצא ונקרע את מודיעין
אני מחפש לצאת כבר היום (שישי), אז דברו איתי
דביר
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 16-03-2013 בשעה 15:53.
|
|
אני אף פעם לא הבנתי את הקטע של חיפוש וינגים באינטרנט..
בלי להעליב אחי, אבל...אין לך חברים שאתה יכול לצאת איתם כדי להשיג כוסיות?
היי, כן אני מבין למה זה נראה ככה, אבל למען האמת
אני חדש במודיעין (ירושלמי שעבר דירה לפני חודשיים), מתגייס מאוחר וכל החברים בצבא, ככה שלצאת איתם ממש בעיה.
גם לצאת עם מישהו חדש נשמע סבבה
אני מקווה לעבוד על האומץ שלי ולצאת לבד כמה פעמים, אבל כולם אומרים שזה פחות כיף, אז יאללה נמצא עוד מישהו!
נערך לאחרונה על ידי dvir0776; 15-03-2013 בשעה 20:12.
וואלה ראסמי אחי?? מבסוט עלייך שככה יש לך מוטיבציה לצאת ולעשות עם עצמך משהו במקום להחליט להשאר בבית ולהרקב מול הפייסבוק וכאלה...כל הכבוד לך!
בקשר ליציאה לבד, אני ממש אבל ממש לא ממליץ לך על זה..זה פשוט מדכא. אין לך עם מי להסתובב, אתה תרגיש תקוע ולא תוכל לצחוק עם אף אחד על אנשים, ואם כן..אז זה יהיה באסה. "לא טוב היות האדם לבדו".
חבל שאני גר בצפון כפרה, הייתי קופץ להגיד שלום
שהייה בהצלחה אחי.
אני לא ישכח בחיים שפעם אשכרה באמת יצאתי לבד והייתי INCEL שמפחד לרקוד עם בחורה... אבל הפלא ופלא על הניסיון הראשון שלי סגרתי נשיקה חחח בחיים לא הייתי יוצא לבד שוב כי זה דפוק רצח, אבל באמת שלא היו לי עוד הרבה ימים בחיים עם אותו כוח רצון מטורף כמו באותו יום, זה משהו שכן אני יכול להתגאות בו אם חושבים על זה חח... מה שכן גם זה היה מקום שאני מכיר הרבה אנשים אז זה לא ממש לגמרי לבד אז סבבה (חוץ מזה זה גם מרחק הליכה מהבית שלי)
איתי10 ישך יותר מזל משכל
אם אני יוצא לבד אני יותר אינסל מאינסל
וואלה אחשלי אני ממודיעין, מה איפו למדת במודיעין ?
אני עדיין מחפש אם מישהו בעניין תתקשרו 0556696369 אני ממש נואש למצוא ווינג בעיר הקטנה הזאת