קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]נעלם לי המשתמש שלי בWindows
    על ידי Fabio בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-05-2007, 07:15
  2. חייב יעוץ לגבי החברה שלי!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 16:42
  3. איך לדעתכם החברה שלי הייתה מגיבה לדברים האלה?
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 20:30
  4. בעעע למה נעלם ת'אשכול שלי?
    על ידי ExAilE בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 20:48
  5. בעעע למה נעלם ת'אשכול שלי?
    על ידי ExAilE בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 20:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הניצוץ נעלם עם החברה שלי, זהו להפרד? זה אבוד? מה עושים?

Exclamation הניצוץ נעלם עם החברה שלי, זהו להפרד? זה אבוד? מה עושים?

אז ככה, אני וחברה שלי, שנינו בני 17. כבר 4 חודשים ביחד. ה3 חודשים הראשונים בקשר היו מדהימים, הייתי במצב הכי טוב בחיים שלי, כל יום מדבר איתה מהבוקר ועד הלילה בווצאפ, מציפים אחד את השני בתמונות ועדכונים אחד של השני מה קורה בחיים, סנאפצ'ט היו ימים שאני זוכר שפשוט היינו מדברים 3-4 שעות רצופות בסנאפצ'אט (!) בתמונות, וזה היה כל כך כיף להתעדכן במה שקורה לשני. היה "ניצוץ", הייתה זאת של התרגשות כזאת באוויר כל פעם שאחד מאיתנו היה שולח הודעה לשני.
    בחודש האחרון לא יודע. כשנפגשים אחד עם השני (ונפגשים הרבה) אין כל כך על מה לדבר, מה שעושים זה פשוט מתנשקים המון, אולי יושבים לאכול משהו, ומסיימים בסקס. יש בינינו תשוקה (מינית) אדירה, ואנחנו עושים את זה הרבה. אבל אין "עומק" בקשר, אני לא מרגיש את הלהבה הזאת. השיחות בינינו נהיו משעממות, כבר לא שולחים אחד לשני תמונות בקצב מסחרר של 100 תמונות ליום בסנאפצ'ט, כבר אין ניצוץ ואין התרגשות.

אני קורא עכשיו את ההודעות שלנו מהחודשים הראשונים, ואו פשוט אין מילים.
    היא מתחילה שיחות בהתלהבות, ובתמונות ובהקלטות, מדברים מ4 בצהריים ועד 1 בבוקר ברציפות.
    והיום מה? היום שולח 2 מילים פה, מקבל ממנה 2 מילים ונגמר הסיפור.
    פה ושם "רוצה להפגש מחר?" "כן" נפגשים, עושים סקס, והולך הביתה.

מה עושים? איך מחדשים את הניצוץ הזה? היא באמת האהבה שלי, ואני אוהב אותה, אבל אין יותר התרגשות, אין כימיה מעבר לסקס. אין על מה לדבר שעות כמו שעושים זוגות אחרים. אני מרגיש יותר שהיא יזיזה מאשר חברה, וזה מוזר להגיד דבר כזה אחרי 8 חודשים בקשר.
    אבל כשאני מסתכל על זה, כל פגישה איתה מכילה 90% נשיקות וסקס ו10% דיבורים.
    אנחנו עובדים על עצמנו? אין באמת בינינו כימיה? או אהבה? או זוגיות?

בקצב הזה של ה"דיבורים היבשים" בווצאפ אנחנו לא נצליח להחזיק יותר מידי וכנראה שניפרד, וזה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה.

אולי בגלל שזה החופש הגדול וכרגע אין לימודים ובצפר, אין יותר מה לעשות לשנינו וככה אין לאף אחד במה לשתף את השני?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אז ככה, אני וחברה שלי, שנינו בני 17. כבר 4 חודשים ביחד.
    אני מרגיש יותר שהיא יזיזה מאשר חברה, וזה מוזר להגיד דבר כזה אחרי 8 חודשים בקשר.
    תסביר לי בבקשה את שתי הציטוטים האלה...

בכל מקרה, אתם נולדתם למה שנקרא "דור המסכים"...אתם לא יודעים לנהל דוח שיח פשוט עם ויכוחים ודעות מנוגדות חוץ מתמונות סלפי מטומטמות וסמסים בווטצפ של סמיילים כל שנייה...כל מה שיש בניכים זה תשוקה ומשיכה שזה לגיטימי לגמרי ואתם לא יודעים מה עוד אפשר לעשות אחד עם השני חוץ מללעוס אחד את השניה.

אתם צריכים ללמוד לשבת ולדבר סתם, בכיף.
    ללכת לבית קפה, לשתות איזה קפה או סתם פרישייק..לדבר, לקשקש, לזיין תמוח על סתם שטויות ולהתנהג כמו זוג רגיל.
    בהתחלה של הקשר נהלתם קשר פגום, קשר של ילדים בני 14 ששולחים אחד לשני תמונות, במקום לשבת עם כמה חברים, לצחוק, להגניב מבטים אחד לשני ולסיים את הערב אצל אחד החדרים ולהזדיין עד הבוקר מתשוקה..

אם היא חשובה לך, תעבוד על הקשר.
    תכניס מילים, תכניס תקשורת, אל תקפצו ישר לסקס..לא שזה רע

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תסביר לי בבקשה את שתי הציטוטים האלה...

בכל מקרה, אתם נולדתם למה שנקרא "דור המסכים"...אתם לא יודעים לנהל דוח שיח פשוט עם ויכוחים ודעות מנוגדות חוץ מתמונות סלפי מטומטמות וסמסים בווטצפ של סמיילים כל שנייה...כל מה שיש בניכים זה תשוקה ומשיכה שזה לגיטימי לגמרי ואתם לא יודעים מה עוד אפשר לעשות אחד עם השני חוץ מללעוס אחד את השניה.

אתם צריכים ללמוד לשבת ולדבר סתם, בכיף.
    ללכת לבית קפה, לשתות איזה קפה או סתם פרישייק..לדבר, לקשקש, לזיין תמוח על סתם שטויות ולהתנהג כמו זוג רגיל.
    בהתחלה של הקשר נהלתם קשר פגום, קשר של ילדים בני 14 ששולחים אחד לשני תמונות, במקום לשבת עם כמה חברים, לצחוק, להגניב מבטים אחד לשני ולסיים את הערב אצל אחד החדרים ולהזדיין עד הבוקר מתשוקה..

אם היא חשובה לך, תעבוד על הקשר.
    תכניס מילים, תכניס תקשורת, אל תקפצו ישר לסקס..לא שזה רע
    או הנה לפחות אתה רודני פה, אז אני אנצל את הזמן שאתה פה כדי למשוך ממך עצות.

לגבי הציטוטים, אנחנו 4 חודשים בקשר לא 8, התבלבלתי בפסקה האחרונה.
    בכ"מ, אני לא חושב שאתה צודק אבל גם לא חושב שאתה טועה.
    אתה תיארת אותנו כמו זוג מוזרים שפשוט שלחו תמונות אחד לשני. אנחנו ממש לא כאלה, אנחנו OLDSCHOOL, לא הכי מתחברים לטכנולוגיה (סתם אנחנו כן), אבל אל תשכח שאנחנו עדיין לא דור המסכים, נולדנו בתקופה יפה ועד גיל 14 לא היה לי בכלל פלאפון.

היה בינינו המון אינטרקציה, בווצאפ בהודעות, זה נחשב כמו שיחה לא? וגם בפגישות הראשונות שלנו היו המון דיבורים ושיחות והיה כיף.

הדגש הוא על החודש האחרון, משהו קרה. הניצוץ כבה. אולי זה מאז שהתחלנו לעשות סקס? ואז שנינו כאילו הגענו ל"שיא" של הקשר.
    הרי השיא הוא תמיד להגיע לשלב האחרון. וחתונה זה לא יקרה. אז הסקס הוא השיא של הקשר הנוכחי שלנו. הגענו, מיצינו. וכל פגישה אנחנו עושים סקס (זה מובן מאילו לשנינו כי שנינו חרמנים).

מה יש לנו עוד לתת אחד לשני? אתה יודע מה אני אהיה איתך כנה? אני מוכן לוותר על סקס בפגישה הבאה שלי איתה, בתנאי שזאת תהיה פגישה טהורה, כמו הפגישה הראשונה שלנו (שהייתה בלי סקס), פגישה בה 100% מהפגישה זה דיבורים ושיחות. ככה אני רוצה.

איך אני אעשה את זה? דבר איתי. תעזור לי.
    הרי זהו אחרי 4 חודשים אתה מכיר אותה והיא מכירה אותך. זה לא כמו בתחילת הקשר שאתם מספרים אחד על השני דברים חדשים ומדברים על זה המון זמן.
    היא יודעת הכל עלי ואני עליה. זה לא כמו בהתחלה. אין התרגשות אין כלום.

כתבת "לזיןי תמוח על סתם שטויות". על מה אחי על מה?? אני רוצה לנהל שיחה שלא תיראה כמו שיחה שמתנהלת בכח, אלא שיחה זורמת. מצידי על הברווזים במצריים. אבל העיקר תשזרום ולא בסגנון של "אממ... אז שמעת על הברוורזים במצריים?" "כן מגניב". וזהו. או "שמעת על הברווזים ?" "לא.. איזה?" "בלהלבהלבלה" "חחח מגניב". וזהו.

מה עשינו בזה אחי? זה לא כמו בהתחלה שאני מסתכל על השיחות שלנו ופשוט מתפלא איך דיברנו ברציפות מ4 בצהריים עד 2 בבוקר על שטויות ובזרימה וכל אחד חופר לשני.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

איך אני אעשה את זה? דבר איתי. תעזור לי.
    הרי זהו אחרי 4 חודשים אתה מכיר אותה והיא מכירה אותך. זה לא כמו בתחילת הקשר שאתם מספרים אחד על השני דברים חדשים ומדברים על זה המון זמן.
    היא יודעת הכל עלי ואני עליה. זה לא כמו בהתחלה. אין התרגשות אין כלום.
    אז זהו שלא.
    אחרי 4 חודשים אתה לא מכיר אותה לגמרי...ולעולם לא תכיר לגמרי, רק שתיהיה לה בחיים לתקופה מאד ארוכה, אתה תראה איך היא מתנהגת בכל מיני מצבים ואז אתה תכיר אותה לחלוטין.
    אם לא תספר לה על דברים חדשים שיש לך בחיים, או סתם שיתופים לגבי כל דבר קטן שיש בחיים..אז באמת לא יהיה לכם יותר על מה לדבר.

כתבת "לזיןי תמוח על סתם שטויות". על מה אחי על מה?? אני רוצה לנהל שיחה שלא תיראה כמו שיחה שמתנהלת בכח, אלא שיחה זורמת. מצידי על הברווזים במצריים. אבל העיקר תשזרום ולא בסגנון של "אממ... אז שמעת על הברוורזים במצריים?" "כן מגניב". וזהו. או "שמעת על הברווזים ?" "לא.. איזה?" "בלהלבהלבלה" "חחח מגניב". וזהו.
    מה זאת אומרת שיחה שמתנהלת בכח? אם אתה תראה לה שלדבר כרגע על חבצלנות הנילוס מעניין אותך וזה חלק גדול מהחיים שלך, היא תכנס לשיחה הזאת גם.
    אתה צריך לדבר להגיע לשיחות עמוקות ומעניינות אבל אתה חייב למשוך לכיוון מסויים כדי לדבר עליו...אתה לא צריך לקבל ממנה אישור על מה מותר לדבר ומה לא.

אז זהו שלא.
    אחרי 4 חודשים אתה לא מכיר אותה לגמרי...ולעולם לא תכיר לגמרי, רק שתיהיה לה בחיים לתקופה מאד ארוכה, אתה תראה איך היא מתנהגת בכל מיני מצבים ואז אתה תכיר אותה לחלוטין.
    אם לא תספר לה על דברים חדשים שיש לך בחיים, או סתם שיתופים לגבי כל דבר קטן שיש בחיים..אז באמת לא יהיה לכם יותר על מה לדבר.

מה זאת אומרת שיחה שמתנהלת בכח? אם אתה תראה לה שלדבר כרגע על חבצלנות הנילוס מעניין אותך וזה חלק גדול מהחיים שלך, היא תכנס לשיחה הזאת גם.
    אתה צריך לדבר להגיע לשיחות עמוקות ומעניינות אבל אתה חייב למשוך לכיוון מסויים כדי לדבר עליו...אתה לא צריך לקבל ממנה אישור על מה מותר לדבר ומה לא.
    אחי יש מצב בכלל שהיא בוגדת בי?
    לא פיזית כי אני מכיר אותה והיא ילדת דוגרי מעדיפה לחתוך קשר ואז להתחיל אחד חדש מאשר לבגוד..
    אבל לדעתי פשוט ירד לה ממנה ונדלק לה על מישהו אחר (אולי מהעבודה או משהו), והיא פשוט מדברת איתו במקום איתי בווצאפ וכאלה, ולוקחת אותי רק לסקס.
    נגיד דיברנו היום, ואז איפשהו השיחה נתקעה.
    פתאום אני רואה אותה ממשיכה להיות מחוברת בווצאפ. ומחוברת ומחוברת ומחוברת וככה במשך שעה שלמה מחוברת בלי להתנתק ובלי לשלוח לי שום הודעה.

מה המסקנה? שהיא מדברת עם מישהו אחר. או עם חברות.
    אם נהיה פסימיים נגיד שהיא מדברת עם גבר אחר.

וזהו.
    איך אני פועל במצב הזה? חשבתי לחטט לה בפלאפון (הוא בלי קוד) בפעם הבאה שנפגשים.

כי כל הבולשיט הזה של דיבורים של לבוא אליה ולהגיד לה "תגידי את בקטע של מישהו אחר?" פשוט נראלי דפוק מידי וכבד מידי, ומה אם אני סתם מדמיין? אז אני אצא אפס חסר ביטחון עצמי.

מה אתה אומר לעשות?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אחי יש מצב בכלל שהיא בוגדת בי?
    לא פיזית כי אני מכיר אותה והיא ילדת דוגרי מעדיפה לחתוך קשר ואז להתחיל אחד חדש מאשר לבגוד..
    אבל לדעתי פשוט ירד לה ממנה ונדלק לה על מישהו אחר (אולי מהעבודה או משהו), והיא פשוט מדברת איתו במקום איתי בווצאפ וכאלה, ולוקחת אותי רק לסקס.
    נגיד דיברנו היום, ואז איפשהו השיחה נתקעה.
    פתאום אני רואה אותה ממשיכה להיות מחוברת בווצאפ. ומחוברת ומחוברת ומחוברת וככה במשך שעה שלמה מחוברת בלי להתנתק ובלי לשלוח לי שום הודעה.

מה המסקנה? שהיא מדברת עם מישהו אחר. או עם חברות.
    אם נהיה פסימיים נגיד שהיא מדברת עם גבר אחר.

וזהו.
    איך אני פועל במצב הזה? חשבתי לחטט לה בפלאפון (הוא בלי קוד) בפעם הבאה שנפגשים.

כי כל הבולשיט הזה של דיבורים של לבוא אליה ולהגיד לה "תגידי את בקטע של מישהו אחר?" פשוט נראלי דפוק מידי וכבד מידי, ומה אם אני סתם מדמיין? אז אני אצא אפס חסר ביטחון עצמי.

מה אתה אומר לעשות?
    שלא תעז לחטט לה בטלפון, זה מעשה פחדני, מה אין לך זין בין הרגליים? איפה הביצים שלך?

במקום לחפש אותה במשך היום ולראות מתי היא מחוברת ומתי היא לא, תמצא לעצמך עיסוקים בחיים.
    יש לה חיים חוץ ממך, והגיע הזמן שתבין את זה.

אני לא חושב שהיא בוגדת בך..אני חושב שהיא צריכה קצת ספייס זה הכל.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

לא קראתי את התגובות שמעליי אבל אני מניח שהם מתייחסות למה שאתייחס.
    תגיד לי מה אתם חברים של איי סי קיו?(סורי זה מהדור שלי אז אני רגיל) מה זה כל ההתכתבויות האלה זה מתאים לילדים בני 13 14.
    כמה נראה שיכול להחזיק קשר של התכתבויות כמה מלהיב שזה לא יהיה בסופו של דבר פאסה.
    הייתי ממליץ שתזרקו שניכם את הפלאפונים שלכם לים ותתחילו לבלות יותר אחד עם השניה בלצאת למקומות ולחוות דברים שיגמרו לכם להתאהב כל יום מחדש.
    ראבק אני בגיל שלך כבר שכבתי עם חברה שלי, הדור של היום באמת דפוקקקק get a life pepole

שלא תעז לחטט לה בטלפון, זה מעשה פחדני, מה אין לך זין בין הרגליים? איפה הביצים שלך?

במקום לחפש אותה במשך היום ולראות מתי היא מחוברת ומתי היא לא, תמצא לעצמך עיסוקים בחיים.
    יש לה חיים חוץ ממך, והגיע הזמן שתבין את זה.

אני לא חושב שהיא בוגדת בך..אני חושב שהיא צריכה קצת ספייס זה הכל.
    יום שבת היום, איזה עיסוקים בחיים?
    אגב היא גם חברה שלי, אם אתה לא יודע מה זה אומר (ואני יודע שאתה יודע מה זה אומר), זה אומר לא לשחק משחקי אגו של "יש לי חיים אז אני לא עונה לך", אלא אם אני נגיד יוצא לאנשהו או עסוק ואני רואה הודעה ממנה, אז אני מתפנה כשאני יכול ועונה לה.
    אני לא אגיד לעצמי "טוב אני עסוק, שהיא תחכה עכשיו 3 שעות עד שאני אסיים כדי להראות לה שאני גבר עסוק".
    זה גישה של ילד קטן אחי, אני מעדיף פשוט תמיד להיות זמין והיא גם תמיד זמינה בשבילי, זאת לא המהות של מערכת יחסים?

יכול להיות שאני טועה, כי כמו שאמרתי זאת המערכת יחסים הרצינית הראשונה שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Old Lady צפיה בהודעה
    לא קראתי את התגובות שמעליי אבל אני מניח שהם מתייחסות למה שאתייחס.
    תגיד לי מה אתם חברים של איי סי קיו?(סורי זה מהדור שלי אז אני רגיל) מה זה כל ההתכתבויות האלה זה מתאים לילדים בני 13 14.
    כמה נראה שיכול להחזיק קשר של התכתבויות כמה מלהיב שזה לא יהיה בסופו של דבר פאסה.
    הייתי ממליץ שתזרקו שניכם את הפלאפונים שלכם לים ותתחילו לבלות יותר אחד עם השניה בלצאת למקומות ולחוות דברים שיגמרו לכם להתאהב כל יום מחדש.
    ראבק אני בגיל שלך כבר שכבתי עם חברה שלי, הדור של היום באמת דפוקקקק get a life pepole
    אני שוכב איתה יותר פעמים ממה שאתה יכול לתאר, כנראה שלא קראת את כל האשכול.
    הקטע שזה מתחיל ונגמר בסקס ונשיקות.
    ברגע שהסקס נגמר, עושים שוב פעם סקס. אין דיבורים כמעט. אין על מה לדבר. אין עומק בזוגיות. אין שיתוף. אין כלום. וזה לא היה ככה בהתחלה.

ואושרי, בחיית תקרא את האשכול.
    אנחנו יוצאים גם (והרבה) להרבה מקומות, ושוב זה כמו בסקס.
    אנחנו יוצאים ופשוט מוצאים את עצמנו שקטים אחד ליד השני. ואז פשוט מתנשקים. כמעט ולא מדברים. על מה אפשר לדבר? זה חופש גדול אז אין ענייני בצפר. ואת מה שקורה בחיים שלנו זה לא משהו שאפשר לדבר עליו שעות, זה לא שיש לנו מיליון דברים מעניינים בחיים, אנחנו לא איזה סלב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect