קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ה-100% הראשון שלי !!!!..תגובות
    על ידי Hot@Dog בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 13:38
  2. ה-100% ניק הראשון שלי
    על ידי mr.oren בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 21:09
  3. היום הראשון שלי במכון כושר...:)
    על ידי FreezeR בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 19:50
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 19:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

מה למדתי מעמוד הנחיתה הראשון שלי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה למדתי מעמוד הנחיתה הראשון שלי?

אז הינה פוסט שני על שיווק שותפים, והראשון על החוויה האישית שלי בשיווק שותפים.

אז אני רוצה לשתף אתכם בחוויה של כתיבת מכתב הקדם מכירה הראשון שלי, בשתי מילים- סבל גדול!

ובהרחבה:

אז בחרתי בנישה של אימון כלבים, שמסתבר שהיא מאוד תחרותית וקשה אבל זה רק קצה הקרחון. אז בכדי לכתוב עמוד מכירה כמו שצריך יש לקחת יום שבו יש לכם לפחות שעתים שלוש פנויות (לא בשביל לסיים את עמוד המכירה חלילה זה רק כדי שתיהיה לכם תוצאה ששווה את הזמן), הוסט (שזה שרת מארח- כי מסתבר שגוגל סייטס זה רע), דומיין מין הסתם, וקצת ידע ביצירת אתרים - לי לא היה אף אחד מאלה. הלכתי על פי מדריך ישן (טעות גדולה אבל מטעויות לומדים) שבאותו זמן גוגל סייטס היה דרך טובה לפרסם מוצרים. ותופתעו אבל עוד לא הגענו לחלק שמבחנתי ממש הרג אותי נפשית (אבל גם חיזק אותי) - אחרי שעות של עבודה והשקעה בכתיבת המאמר שלחתי אותו למישהי מפורום warrior שתעבור עליו. היא מצאה מלא טעיות של שימוש במילים שהן מאוייתות נכון אבל אומרות משו שונה לגמרי (לעזעזל איתך מיקרוסופט וורד!), ומעל לכל היא ציינה שזה היה ממש משעמם (קצת כמו הבלוג הזה). אני לא מאשים אותה, לאחר שעברתי בעצמי על זה כמה פעמים הבנתי שאין למאמר שלי שום תוכן מיוחד להציע שום בשר אמיתי. וזה כנראה השיעור האמיתי הראשון שלי בתחום! כי אני יכול לקרוא שנים מאמרים ולדעת את כל המושגים (ואני עוד רחוק מזה) ועדיין לא להצליח להשיג מכירה אחת. כמובן ששלחתי את המאמר לעוד מישו מהפורום שאמר שהוא חושב שזה די טוב אבל אני מניח שהוא אמר את זה רק כדי למכור לי סולו אד (זה בעצם שהוא נותן את האתר שלי לרשימת התפוצה שלו במייל), אז כדי לבחון את ההנחה הזו הצעתי לו עסקה שבה אמרתי שאני אכתוב לו כמה מאמרים בתמורה לסולו אד. הוא עוד אמור לחזור אלי בנושא- ואני חושב שכולנו יודעים מה זה אומר.

עדיין אני רוצה לנסות את זה בשטח כי בתאכל'ס אני שמעתי הרבה פעמים שלאנשים אין מושג למה דף המכירה שלהם מוכר (אין ציפיות ותיקוות מאוד נמוכות- אבל עדיין). אז מה אני הולך לעשות? מכיוון שהנישה שלי היא בנושא אימון כלבים מין הסתם שאני אלך לפורומים של אוהבי כלבים ודברים כאלה.

דבר אחרון שאני רוצה לשתף אתכם (זה אולי ישמע לכם לא קשור בהתחלה אבל אתם תבינו למה אני מספר לכם את זה בסוף):

במסגרת של ''לקחת שליטה על החיים שלי'' אני מקפיד לרוץ פעם ביום לפחות, בכדי שאני לא יהיה תקוע כל היום על המחשב ולא אצא מהבית. וזה היה לאחר הפוגה מאוד גדולה בנושא הספורט מצידי, שבה יצאתי מכושר לגמרי. אז בפעם הראשונה שבה רצתי שהייתה לפני שבוע בערך זה היה ממש קשה מבחינה פיזית ונפשית והצלחתי לרוץ ממש קצת ביחס למה שהייתי רץ פעם.

היום כשעשיתי את הריצה שלי הכפלתי את כמה שרצתי פי 2 ממה שרצתי לפני שבוע, וכמות המאמץ הייתה שווה לחצי מיזה.

למה אני מספר לכם את זה? למרות שההתחלה קשה עם הזמן צוברים ניסיון ומתרגלים למאמץ. בנוסף אתם מפתחים את היכולות הטבעיות שלכם וככה נעשים טובים יותר. רק מי שמוכן לסבול, יקבל את הכל (בשביל החרוז). או כמו שאדוארד אלריק ב''אלכימאי המתכת'' אמר:

"שיעור ללא כאב הוא חסר משמעות, בגלל שאתה לא יכול לקבל משו מבלי לתת משו אחר בתמורה,אבל לאחר שאתה מתגבר על זה ומפנים את השיעור אתה מקבל לב מתכת שאי אפשר להחליף."

טוב זה נשמע יותר טוב באנגלית אז הינה:

“A lesson without pain is meaningless. For you cannot gain anything without sacrificing something else inreturn, but once you have overcome it and made it your own...you will gain an irreplaceable fullmetal heart.”

ואם זה אני משאיר אתכם להרהר...

נתראה בקרוב עם הפוסט הבא!
    נערך לאחרונה על ידי israel1212; 23-07-2014 בשעה 14:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

כשאני יתחיל עם תוכניות שותפים אני אקרא את הכל מהבלוג שלך, זה נראה ממש טוב, בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    כשאני יתחיל עם תוכניות שותפים אני אקרא את הכל מהבלוג שלך, זה נראה ממש טוב, בהצלחה
    חח
    תודה גבר, אני רוצה לנסות את כל הקטע הזה של הלידים, אבל הבעיה היא שאני לא אוהב לרמות אנשים עם צ'יטים שלא עובדים. יש איזושהי נישה אחרת שבה זה יכול לעבוד?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי israel1212 צפיה בהודעה
    חח
    תודה גבר, אני רוצה לנסות את כל הקטע הזה של הלידים, אבל הבעיה היא שאני לא אוהב לרמות אנשים עם צ'יטים שלא עובדים. יש איזושהי נישה אחרת שבה זה יכול לעבוד?
    Whitehat, יש כאלה שמרוויחים הרבה איתם, גם פחות תחרות, ופחות נמחק הסרטון ממה שהבנתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    Whitehat, יש כאלה שמרוויחים הרבה איתם, גם פחות תחרות, ופחות נמחק הסרטון ממה שהבנתי.
    מה זאת אומרת Whitehat? אני התכוונתי לאיזה עוד נישה זה יכול לעבוד כל השיטה הזו, איזה עוד קבצים אנשים יסכימו להשלים סקר כדי להוריד אותם?

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי israel1212 צפיה בהודעה
    מה זאת אומרת Whitehat? אני התכוונתי לאיזה עוד נישה זה יכול לעבוד כל השיטה הזו, איזה עוד קבצים אנשים יסכימו להשלים סקר כדי להוריד אותם?
    יש עוד מיליון שיטות ורעיונות בדברים חוקיים לגמרי, קידום של הצעות אנשים עושים מזה 1000~4000$ ביום זה הצד היותר רווחי אבל זה קשה יותר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect