קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 22:27
  2. שאלה לגבי מירס i670 זה שמקבלים בצבא..ועוד משהו
    על ידי קופיקו בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2006, 11:15
  3. אחרי 28 יום בצבא, אני בבית
    על ידי Semion בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 14:31
  4. שיר שכתבתי בצבא, לא מסובך עם מילים גבוהות. סתם הרגשה
    על ידי Semion בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 01:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

להשתפר בצבא

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    portal
    לייקים
    15
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    no pain no gain

ברירת מחדל להשתפר בצבא

*צריך עזרה מכאלו שבצבא כרגע או אנשים עם המון ידע,אבל שוב אני לא שולל את כל מי שמוכן לעזור זאת רק עדיפות.
    אני הולך קצת לחפור המון אבל באמת כי אני מבקש עזרה ואני לא רוצה להחסיר בפרטים..
    קצת עליי:
    אני X ,סיימתי לא מזמן בית ספר בהצטיינות,אני מעולה בבחינה לימודית אך גרועה מבחינה חברתית.
    לא הייתה לי אף פעם מערכת יחסים רצינית,ויותר נכון להגיד שלא הייתה לי אחת כזאת בכלל,אין לי ידידות.
    היו לי כמה חברים שלמדתי בבית הספר אבל אחרי שסיימנו הם ניתקו איתי את הקשר,ניסיתי ליזום איתם דברים אבל לא הצלחתי-הם מסננים.
    אני בתול בן 18-מתבייש בזה כל-כך,אנשים בגיל שלי יוצאים ומבלים ומשיגים כל-כך הרבה דברים ואני בבית.
    פריצת דרך:
    אני עוד כמה חודשים מתגייס לצבא,בצבא אפשר להכיר הרבה חברים אמיתיים לחיים ובכלל-ככה תמיד אמרו לי.
    הבעיה היא שאני לא אחד שאין לו בעיה להכיר אנשים חדשים,כאילו אין לי בעיה להכיר אבל אין לי שום ניסיון וזה לא הולך לי בקלות.
    את כל החברים אני מכיר דרך חברים אחרים ואף פעם לא ניסיתי להכיר מישהו שאני לא מכיר סתם ככה.
    התדמית שעשו עליי בבית הספר לא טובה כל-כך ופה יש לי הזדמנות לדף חדש ופריצת דרך ושינוי החיים שלי-שכן קל זה לא הולך להיות ככל הנראה.
    שאיפה:
    תמיד חלמתי על זה שאני נמצא במערכת יחסים עם בחורות,ושיש לי מלא חברים...גם עכשיו אני נורא רוצה את זה...בעיקר את הקשר הזוגי-אני מתגעגע לכל החיבוקים והנשיקות בבוקר וכל זה(היו לי כמה דברים כאלו בפוקס)ואני לא יכול בלי זה יותר...אני כבר מתחרפן,אני לא יודע מה אפשר לעשות בצבא ואיך אפשר להשיג מזה מערכת יחסים וחברים טובים לא כמו אלו שהיו לי.
    בקיצור:
    עוד מעט אני הולך לעשות קד"צ(קדם קורס) וככל הנראה שאני אהיה שם לבד(למרות שכל בית הספר שם) זה כמה חודשים ולבד אני לא יכול להיות שם-אני צריך להכיר אנשים אבל אני לא יודע איך...אין לי בעיה לדבר-באמת שלא אבל אני לא יודע איך להתחיל שיחה(במיוחד עם בחורות)-אין לי ניסיון ובגלל זה הפורום הזה-לעזור.אני הולך להיות שם בבסיס עם הרבה בנות שאפשר להכיר שם-המון! אבל אני לא יודע מה לעשות...
    אני חייב להשתנות-אני צריך את זה-את הדחיפה שתשנה אותי ואני ירגיש יותר טוב.
    נערך לאחרונה על ידי Portal007; 03-08-2014 בשעה 15:12.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

יש לך שתי אפשריות מהרגע הראשון שתגיע לקד"צ -
    לבחור באפשרות הקלה - לשתוק. לא ליצור קשר עם אף אחד, ללכת לאכול ארוחת צהריים לבד, לישון לבד, להיות במשך היום לבד, לא לצחוק עם אנשים, להתמרמר כל היום ולא לדבר עם בנות.
    לבחור בדרך הקשה - פשוט לדבר. אין לזה הסברים..אתה צריך פשוט לקפוץ לתוך המים העמוקים ולנסות.
    בדיוק כמו רכבת הרים, אתה מת מפחד בפעם הראשונה ועושה הכל כדי לא לעלות לזה...כמה חברים מציקים לך ומתעקשים שתעשה, אתה בסוף עולה, עוד רגע עושה פיפי במכנסיים ובסוף כשאתה מסיים..אתה רוצה שוב.
    אתה חייב לנסות ולתת לזה צא'נס

אם לא תנסה...תיהיה לבד, בחירה שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

הם סך הכל בני אדם הם לא יטרפו אותך
    פשוט תזרום דבר על מה שיש בסביבה/חוויות וכו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    portal
    לייקים
    15
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    no pain no gain

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    יש לך שתי אפשריות מהרגע הראשון שתגיע לקד"צ -
    לבחור באפשרות הקלה - לשתוק. לא ליצור קשר עם אף אחד, ללכת לאכול ארוחת צהריים לבד, לישון לבד, להיות במשך היום לבד, לא לצחוק עם אנשים, להתמרמר כל היום ולא לדבר עם בנות.
    לבחור בדרך הקשה - פשוט לדבר. אין לזה הסברים..אתה צריך פשוט לקפוץ לתוך המים העמוקים ולנסות.
    בדיוק כמו רכבת הרים, אתה מת מפחד בפעם הראשונה ועושה הכל כדי לא לעלות לזה...כמה חברים מציקים לך ומתעקשים שתעשה, אתה בסוף עולה, עוד רגע עושה פיפי במכנסיים ובסוף כשאתה מסיים..אתה רוצה שוב.
    אתה חייב לנסות ולתת לזה צא'נס

אם לא תנסה...תיהיה לבד, בחירה שלך.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Stupify צפיה בהודעה
    הם סך הכל בני אדם הם לא יטרפו אותך
    פשוט תזרום דבר על מה שיש בסביבה/חוויות וכו
    תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

יש לי 2 אופציות לתת לך

1.או שתתקבר בקטע הזה של ה LMS ולא תגיע רחוק כנראה
    2.תלך לזונה ותסיים עם זה אם זה אוכל אותך שאתה בתול ככה תפרוק את הנואשות של לזיין גם
    אני אישית הייתי אומר לעצמי כל שנה מגיל 16 ככה שאני יזיין השנה הזאת וזה לא קרה

או שפשוט תפתח יכולות חברתיות עם נשים
    שזה תהליך שיכול לקחת לך כמה חודשים טובים והוא לא יהיה קל ..
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 31-08-2014 בשעה 19:38.
    נ-ע-ר-ך.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

וואלה עם כמה שאני אנטי-צבא זה דווקא דיי אפשרי, אבל הקטע שהכל תלוי על מי נפלת.. יכול להיות שאתה ברמה של BC ומצטלם עם 50 בנים (48 אבל 2 בנות שאתה אומר להן אחי בטבעי ככה כי חשבת שזה גבר לא נחשב בנות) או שיכול להיות שתיפול על אנשים טובים (ולא חסר כאלה. תאמין לי.)

וואלה דבר ראשון תהיה טבעי, באמת שלא צריך יותר מזה סך הכל רוב האנשים יקבלו אותך אלא אם כן אתה דביל רציני. סך הכל תהיה נחמד, תעזור למי שצריך אם יוצא לך וכו'. כעיקרון אתה אמור להיות ביחידה אז אתה דיי תתחבר לחברה ביחידה אלא אם כן אתה אינסל רציני.. ואז מה שאני מציע לך זה..

להוציא פטור. למה פטור??? כי אתה לא מרוויח כלום בצבא ואתה רק מפסיד זמן יקר. לך במקום זה לעבוד ולהוציא משכורת נחמדה. תחפש עבודה נורמאלית לצעירים (כמו בתי מלון וכו' אם אתה באזור או נגיש לתל אביב או משהו יש שמה מלא מקומות.)
    לא יכול להבטיח כלום אבל אם תנסה איך תדע? אם לא ילך לך טוב אז מקסימום תעזוב.. אחד הדברים הכי טובים שאני יכול להמליץ לך זה מלצרות אבל ספציפית הקטע של להיות מוכרן, ולמה?? כי אתה מדבר עם מלא אנשים וכשאתה יודע לדבר ולמכור בקבוק גרי גוס לסתם מישהו שאתה מדבר איתו לשתי דקות מה כבר יכול לעצור אותך? פוסטמה ממוצעת עם משקל יתר? וואלה אתה לא תצטרך להסתכל לאיזור שלה.

עכשיו זה לא בא ביום ויומיים, אם אתה לא רוצה להיות מוכרן תעבוד במחסן או משהו לבינתיים במיוחד אם אתה שמן (אין לך קוביות = שמן, וסביר להניח שאין לך מסת שריר כלכך גדולה) כי זאת עבודה פיזית = אתה שורף קלוריות.

עכשיו תבין שאין ממש הבדל בין זה לצבא, אתה יכול ליפול על אחלה אנשים וחרא אנשים גם בכל המקומות האלה. קיצר תתחיל לעבוד על עצמך.

אגב עוד משהו שאני ממליץ עליו זה להכניס לחיים שלך כל מיני אנשים,ואיך עושים את זה?? תתחיל לפתח תחביבים, לדוגמא כנס לכושר ולך עם כמה חברים לרוץ, לשחק כדורגל אנאערף אני יודע? אומנות לחימה או משהו, תחפש את הדבר הזה שמקשר אותך ועוד כמה אנשים והנה יש לך חברים ומשמה הכל מתפתח ממש כמו בסרט yes man פשוט תתחיל להגיד כן במקום לא, גם אם אתה עייף גם אם אתה ככה וככה תגיד כן כי כשאתה אומר לא מה אתה עושה?? כלום!! פשוט תחפש קבוצות חדשות להצטרף אליהם. עובדה שאני הייתי שחקן כדורגל גרוע ומפחד מכדורים בשער והיום אני מצליח לעצור כדורים שהייתי מתכופף מהם.. ואותם אנשים שאני משחק איתם קוראים לי ואומרים לי בוא ומעודדים אותי בכל מיני דברים, אחלה אנשים. אם אתה גרוע במשהו פשוט תגיד שאתה רוצה להתחיל לנסות ולא חסר אנשים שיעזרו לך.

קיצר תפסיק לפחד, תתחיל לדבר, תפתח מעגלים ואתה תשאיר אבק לרוב הטמבלים מהבצפר ו90% מהם הולכים לקבל שינוי משמעותי לרעה בחיים בזמן הקרוב ככה שאל תגיד שהמצב שלך גרוע, הם יהיו באותו מצב בדיוק אם לא יותר גרוע כי אחרי מה שהם התרגלו אליו בבצפר ופתאום הכל בא להם בהפוכה.. 78.23% שהם הולכים סודיני
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אגב אם אתה באמת מתכנן להיות תותח, כנס לפייסבוק ותעבור על כל הבנות שרצית לזיין בבצפר.. פשוט תרשום בדף (בדף ששמור במקום סגור, לא צריך כספת אבל רוב האנשים לא יודעים לאבטח משהו דיגיטלית בצורה טובה אז אל תהמר) את השמות ומתישהו לך על זה.. זה אולי ישב לך שמה אפילו שנה כי זה לא תהליך של יום ולא תהליך של יומיים ככה. תחשוב על זה שאתה במיטה עם אחת מהבנות שרצית לזיין בבצפר והיא אומרת לך "איפה היית בבצפר? כמה כיף היה לנו אם היינו מכירים הרבה לפני" או משהו בסגנון.

inb4 גלית ודרקולה בוכות על זה שמתיחסים לבנות בפורום כצעצוע מין
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 31-08-2014 בשעה 22:22.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect