*צריך עזרה מכאלו שבצבא כרגע או אנשים עם המון ידע,אבל שוב אני לא שולל את כל מי שמוכן לעזור זאת רק עדיפות.
אני הולך קצת לחפור המון אבל באמת כי אני מבקש עזרה ואני לא רוצה להחסיר בפרטים..
קצת עליי:
אני X ,סיימתי לא מזמן בית ספר בהצטיינות,אני מעולה בבחינה לימודית אך גרועה מבחינה חברתית.
לא הייתה לי אף פעם מערכת יחסים רצינית,ויותר נכון להגיד שלא הייתה לי אחת כזאת בכלל,אין לי ידידות.
היו לי כמה חברים שלמדתי בבית הספר אבל אחרי שסיימנו הם ניתקו איתי את הקשר,ניסיתי ליזום איתם דברים אבל לא הצלחתי-הם מסננים.
אני בתול בן 18-מתבייש בזה כל-כך,אנשים בגיל שלי יוצאים ומבלים ומשיגים כל-כך הרבה דברים ואני בבית.
פריצת דרך:
אני עוד כמה חודשים מתגייס לצבא,בצבא אפשר להכיר הרבה חברים אמיתיים לחיים ובכלל-ככה תמיד אמרו לי.
הבעיה היא שאני לא אחד שאין לו בעיה להכיר אנשים חדשים,כאילו אין לי בעיה להכיר אבל אין לי שום ניסיון וזה לא הולך לי בקלות.
את כל החברים אני מכיר דרך חברים אחרים ואף פעם לא ניסיתי להכיר מישהו שאני לא מכיר סתם ככה.
התדמית שעשו עליי בבית הספר לא טובה כל-כך ופה יש לי הזדמנות לדף חדש ופריצת דרך ושינוי החיים שלי-שכן קל זה לא הולך להיות ככל הנראה.
שאיפה:
תמיד חלמתי על זה שאני נמצא במערכת יחסים עם בחורות,ושיש לי מלא חברים...גם עכשיו אני נורא רוצה את זה...בעיקר את הקשר הזוגי-אני מתגעגע לכל החיבוקים והנשיקות בבוקר וכל זה(היו לי כמה דברים כאלו בפוקס)ואני לא יכול בלי זה יותר...אני כבר מתחרפן,אני לא יודע מה אפשר לעשות בצבא ואיך אפשר להשיג מזה מערכת יחסים וחברים טובים לא כמו אלו שהיו לי.
בקיצור:
עוד מעט אני הולך לעשות קד"צ(קדם קורס) וככל הנראה שאני אהיה שם לבד(למרות שכל בית הספר שם) זה כמה חודשים ולבד אני לא יכול להיות שם-אני צריך להכיר אנשים אבל אני לא יודע איך...אין לי בעיה לדבר-באמת שלא אבל אני לא יודע איך להתחיל שיחה(במיוחד עם בחורות)-אין לי ניסיון ובגלל זה הפורום הזה-לעזור.אני הולך להיות שם בבסיס עם הרבה בנות שאפשר להכיר שם-המון! אבל אני לא יודע מה לעשות...
אני חייב להשתנות-אני צריך את זה-את הדחיפה שתשנה אותי ואני ירגיש יותר טוב.

ציטוט ההודעה