קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה אתם שותים?
    על ידי Frisky בפורום סקרים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 22:18
  2. למה..אתם..ילדים...מניאקים
    על ידי GeT LoW בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 22:07
  3. למה אתם לא עוזרים לי?!?!?!?
    על ידי nirgun_1234 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 17:32
  4. תגידו.. למה אתם לא מקשיבים אף פעם !?!??
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 20:24
  5. למה אתם תמיד נועלים...
    על ידי tlso בפורום משוב
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 14:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

למה אתם משלים את עצמכם ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ברירת מחדל למה אתם משלים את עצמכם ?

שאלה רצינית ביותר .. אני רואה פה אנשים מדברים כלכך הרבה שטויות ..
    כל מני דברים רעים על אנשים שמסכנים את החיים שלהם בשביל התחת הוורוד שלהם ..
    הקטע המצחיק זה שאתם משלים את עצמכם שהולך לכם בחיים ושבנות ירדפו אחריכם ..
    אז יש לי חדשות .. בלי לערב את כל ההפרעות הנפשיות שאפשר לראות רק לפי התגובות של חלק מכם שכנראה ידחו הרבה מאוד בנות , רק העובדה שאתם לא עושים צבא כבר תדחה מכם כמות מסויימת של בנות ..
    נוסיף לזה את ההפרעות הנפשיות שלכם ואני כבר לא יודע מה להגיד על זה ..

ודי להשלות את עצמכם שאתם הולכים להיות מליונרים ובחורות כוסיות יקפצו עליכן .. 99% מכם הולכים לקבל משכורת ממוצעת וכמות ענקית מכם הולכים לחיות עם משכורת עלובה שלא מספקת משפחה ..

וגם אם חלק מכם יצליחו לעשות מליונים ולהשיג להם איזה זונה כוסית שרוצה אתכם רק בגלל שיש לכם כסף ולא בגלל שהיא באמת אוהבת אתכם , זה לא יעשה לכם שום הרגשה טובה .. רק יוכיח את ההפרעה הנפשית שכנראה נגרמה לכם בגלל ילדות קשה מבחינה חברתית ..

אני בטוח שאם הייתה מישהי שאוהבת אתכם ואתם אותה הייתם מבינים שזה יותר מכל בחורה שתרצה אתכם בגלל הכסף ...
    אני הייתי ממש חרא עם עצמי אם הייתי חושב שאני צריך כסף בשביל שאנשים יאהבו אותי.
    אבל כן , כסף זה באמת מאוד חשוב וצריך לשאוף להשיג אותו והרבה .. אבל לא לעשות צבא ולעבוד במקדונלדס לא יוביל אתכם לשום דבר כזה .. מי שיש לו חוש טוב לכסף ויצירתיות יעקוף אתכם בהליכה .. כן , גם אם הוא שירת בתור לוחם בצה"ל ..
    מעבר לכך שאפשר לרכוש לעצמכם תכונות מדהימות וחברים מדהימים בתור לוחם בצה"ל .. אבל זה לא מה שבאתי להבהיר פה .. וגם לא הייתי רוצה שהפסיכופטים פה יהיו עם נשק ביד

הייתי מבקש ממכם דבר אחד , אל תשקרו לעצמכם .. זה הדבר הכי גרוע
    בשביל לפתור בעיה אתם קודם כל צריכים להיות אמיתיים עם עצמכם

לא מתיימר להיות הבנאדם הכי מוצלח בעולם משום בחינה , רק רוצה לעזור
    נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 01-09-2014 בשעה 03:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

יהומו אתה רושם את זה ב2 בלילה אין לך זכות דיבור
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה
    שאלה רצינית ביותר .. אני רואה פה אנשים מדברים כלכך הרבה שטויות ..
    כל מני דברים רעים על אנשים שמסכנים את החיים שלהם בשביל התחת הוורוד שלהם ..
    הקטע המצחיק זה שאתם משלים את עצמכם שהולך לכם בחיים ושבנות ירדפו אחריכם ..
    אז יש לי חדשות .. בלי לערב את כל ההפרעות הנפשיות שאפשר לראות רק לפי התגובות של חלק מכם שכנראה ידחו הרבה מאוד בנות , רק העובדה שאתם לא עושים צבא כבר תדחה מכם כמות מסויימת של בנות ..
    נוסיף לזה את ההפרעות הנפשיות שלכם ואני כבר לא יודע מה להגיד על זה ..

ודי להשלות את עצמכם שאתם הולכים להיות מליונרים ובחורות כוסיות יקפצו עליכן .. 99% מכם הולכים לקבל משכורת ממוצעת וכמות ענקית מכם הולכים לחיות עם משכורת עלובה שלא מספקת משפחה ..

וגם אם חלק מכם יצליחו לעשות מליונים ולהשיג להם איזה זונה כוסית שרוצה אתכם רק בגלל שיש לכם כסף ולא בגלל שהיא באמת אוהבת אתכם , זה לא יעשה לכם שום הרגשה טובה .. רק יוכיח את ההפרעה הנפשית שכנראה נגרמה לכם בגלל ילדות קשה מבחינה חברתית ..

אני בטוח שאם הייתה מישהי שאוהבת אתכם ואתם אותה הייתם מבינים שזה יותר מכל בחורה שתרצה אתכם בגלל הכסף ...
    אני הייתי ממש חרא עם עצמי אם הייתי חושב שאני צריך כסף בשביל שאנשים יאהבו אותי.
    אבל כן , כסף זה באמת מאוד חשוב וצריך לשאוף להשיג אותו והרבה .. אבל לא לעשות צבא ולעבוד במקדונלדס לא יוביל אתכם לשום דבר כזה .. מי שיש לו חוש טוב לכסף ויצירתיות יעקוף אתכם בהליכה .. כן , גם אם הוא שירת בתור לוחם בצה"ל ..
    מעבר לכך שאפשר לרכוש לעצמכם תכונות מדהימות וחברים מדהימים בתור לוחם בצה"ל .. אבל זה לא מה שבאתי להבהיר פה .. וגם לא הייתי רוצה שהפסיכופטים פה יהיו עם נשק ביד

הייתי מבקש ממכם דבר אחד , אל תשקרו לעצמכם .. זה הדבר הכי גרוע
    בשביל לפתור בעיה אתם קודם כל צריכים להיות אמיתיים עם עצמכם

לא מתיימר להיות הבנאדם הכי מוצלח בעולם משום בחינה , רק רוצה לעזור

אבל למה לחשוב על זה עכשיו?

תחיה את הרגע, אם טוב לך בחיים למה זה נקרא "לשקר לעצמך" אם אתה מעדיף לא להיות SADCUNT ולחשוב רק על העתיד הרע

זה כמו שתגיד "די לשקר לעצמכם.. אתם תמותו בסוף." אז אם נמות בסוף זה אומר שכל החיים שלנו צריך לחשוב על המוות שמתקרב ובא ולבכות על זה?

זה ההגיון שלך.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 01-09-2014 בשעה 11:13.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    יהומו אתה רושם את זה ב2 בלילה אין לך זכות דיבור
    ???
    ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אבל למה לחשוב על זה עכשיו?

תחיה את הרגע, אם טוב לך בחיים למה זה נקרא "לשקר לעצמך" אם אתה מעדיף לא להיות SADCUNT ולחשוב רק על העתיד הרע

זה כמו שתגיד "די לשקר לעצמכם.. אתם תמותו בסוף." אז אם נמות בסוף זה אומר שכל החיים שלנו צריך לחשוב על המוות שמתקרב ובא ולבכות על זה?

זה ההגיון שלך.
    WTF
    קראת בכלל את האשכול ?
    אני אמרתי דווקא שבשביל לתקן טעויות ולהשתפר צריך קודם כל להשלים עם המציאות..
    די נו , בחיאת אני די סגור על זה שכל מי שמספר פה כמה שהוא תותח ומאושר ואלוף בסוף הוא כמו ההוא הרוסי הזה ששחכתי את השם שלו שדיבר כל היום על כמה שהוא גבר ובסוף פתח אשכול התנצלות וסיפר שהחיים שלו פחות או יותר בזבל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

כל אחד פה חושב שלהיות 3 שנים בצה"ל זה בזבוז זמן שבזמן הזה הוא יהפוך לתשובה #2 עם אי בקריביים ו10 נערות ליווי top class מאחורה איתו בלימוזינה
    קודם כל בארץ להיות משתמט זה turn off מפחיד. בחורה שומעת משתמט, ישר חושבת מדובר בחולה נפש.

חוץ מהקטע של תרומה, צבא גם עוזר לאופי.
    חלק גדול מהגולשים פה בקושי יוצאים מהבית, בקושי יש להם עם מי לדבר. וככה כשהם נמצאים בסביבת בנות הם מגמגמים כמו קוקסינלים של כיתת מופת.
    הצבא לעומת זאת כופה נוכחות של אחרים, ככה שמתרגלים לזה, ועל הדרך מכירים אנשים חדשים+בחורות+ מקבלים כישורים חברתיים.

אני למשל ג'ובניק, עושה תפקיד חארטה, אבל האמת? כיף לי, אני מפקד על משרד שלם ואני כולה טוראי (חיילים אצלי רב"טים ממזצן). קצינים בכירים באים לבקש ממני דברים, יש לי את הסמכות להעלות אחרים למשפט, אני לוקח חופש על חשבון צה"ל מתי שבא לי, יש לי ידידות ממשרד ליד, אני יוצא עם החבר'ה מהבסיס, חברים משם מסדרים לי זיונים/חומר, כשלפני הצבא הייתי חסר חיי חברה וחי חיים מעפנים.

צריך לדעת לקחת את השירות ולהפוך אותו לחוויה ולקחת את התועלת מזה.
    שארו לי קצת יותר משנתיים לשירות (עיכוב דרגה ), המפקדים כבר מתחילים ללחוץ על קורס קצינים וחארטה כזאת או אחרת.

מה שאני אומר, זה שצריך לקחת את מה שהמערכת הזו נותנת, והיא יכולה לתת המון, הכל תלוי בגישה של החייל והאופי שלו.

(להגיע לאיפה שאני נמצא עכשיו לקח לי מעל חצי שנה של בלאגן וקפיצות בין תפקידים)

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

1) לא רוצה להיות עם בחורה שלא תצא איתי בגלל הצבא, כמעט לא נתקלתי במקרים כאלה. דווקא חברה שלי (שמשרתת בצבא) חושבת שזה שיצאתי מראה על עצמאות ובגרות ועל זה שאני יודע מה אני רוצה, שאין אותה לרוב האנשים בגילי.
    2) זה תלוי איך אתה מציג את ההשתמטות שלך..
    אתה יכול להציג את זה בתור "וואלה לא בזין שלי היה לשרת אז סיפרתי לקבן סיפורים ויצאתי ועכשיו אני עובד במקדונלדס עושה כסף לטיול אחרי צבא\לימודים.."
    ואתה יכול להציג את זה בתור "רציתי לשרת אבל הרגשתי שאני לא באמת תורם ומיותר בתפקידי ולכן יצאתי ועכשיו במקום להיות שבוז בבסיס אני שוכר דירה בX ועוסק בY"
    3) לגבי בחורות שיאהבו אותך רק בגלל הכסף. זה נכון גם לגבי אנשים שכן שירתו בצבא.

בקיצור, תשרת. מה אתה רוצה מאנשים שלא רצו לשרת? כל אחד יעשה מה שטוב לו... אתה כותב פה מלא שטויות שאתה מדמיין בראש שלך..
    כל אחד בהתאם למי שהוא, יעשה מה שהוא רוצה. אחד יעבוד במקדונלדס, אחד יהיה אסטרונאוט ועוד אחד יהיה זמר מזרחית... אנחנו אנשים שונים.

אני מרגיש מעולה, מתאמן (אני נראה יותר "בריא" מכל החברים שלי שקרביים ועוד הם היו עליי ב"פור"), עובד, מרוויח טוב, עובד על הפרויקט של החיים שלי... אני קם כל יום בבוקר מבסוט. אני חושב שכל זה לא היה קורה אם הייתי חייל. אם להיות חייל עושה לך טוב, אז מצוין, שמח עבורך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    1) לא רוצה להיות עם בחורה שלא תצא איתי בגלל הצבא, כמעט לא נתקלתי במקרים כאלה. דווקא חברה שלי (שמשרתת בצבא) חושבת שזה שיצאתי מראה על עצמאות ובגרות ועל זה שאני יודע מה אני רוצה, שאין אותה לרוב האנשים בגילי.
    אתה יכול להציג את זה בתור "וואלה לא בזין שלי היה לשרת אז סיפרתי לקבן סיפורים ויצאתי ועכשיו אני עובד במקדונלדס עושה כסף לטיול אחרי צבא\לימודים.."
    ואתה יכול להציג את זה בתור "רציתי לשרת אבל הרגשתי שאני לא באמת תורם ומיותר בתפקידי ולכן יצאתי ועכשיו במקום להיות שבוז בבסיס אני שוכר דירה בX ועוסק בY"

בקיצור, תשרת. מה אתה רוצה מאנשים שלא רצו לשרת? כל אחד יעשה מה שטוב לו... אתה כותב פה מלא שטויות שאתה מדמיין בראש שלך..
    כל אחד בהתאם למי שהוא, יעשה מה שהוא רוצה. אחד יעבוד במקדונלדס, אחד יהיה אסטרונאוט ועוד אחד יהיה זמר מזרחית... אנחנו אנשים שונים.

אני מרגיש מעולה, מתאמן (אני נראה יותר "בריא" מכל החברים שלי שקרביים ועוד הם היו עליי ב"פור"), עובד, מרוויח טוב, עובד על הפרויקט של החיים שלי... אני קם כל יום בבוקר מבסוט. אני חושב שכל זה לא היה קורה אם הייתי חייל. אם להיות חייל עושה לך טוב, אז מצוין, שמח עבורך.
    גדלת

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה

לא יודע אם הייתי יכול להסביר את זה יותר טוב שמח שיש פה אנשים ברמה שגם יודעים להתנסח בהיגיון.
    פותח האשכול תפסיק להתמרמר כל אחד יעשה מה שטוב לו בחיים , זה באמת מאוד תלוי איך אתה מציג חברה שלי פשוט תמכה בזה לגמרי וראתה בזה פשוט גבר אחראי שלקח החלטה ועשה מה שטוב לו .
    חוץ מיזה 90 אחוז מהבנות שאני מסתובב איתן כולן לוקחות את זה לכיוון טוב ואם מישהי לא תרצה להיות איתי בגלל צבא חחחח אני ישים עליה זין.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ברוך
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "דמיון יוצר מציאות יוצרת דמיון"

רק מג״ב אחים שלי!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,146 | הודעות: 8,150,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect