1) לא רוצה להיות עם בחורה שלא תצא איתי בגלל הצבא, כמעט לא נתקלתי במקרים כאלה. דווקא חברה שלי (שמשרתת בצבא) חושבת שזה שיצאתי מראה על עצמאות ובגרות ועל זה שאני יודע מה אני רוצה, שאין אותה לרוב האנשים בגילי.
2) זה תלוי איך אתה מציג את ההשתמטות שלך..
אתה יכול להציג את זה בתור "וואלה לא בזין שלי היה לשרת אז סיפרתי לקבן סיפורים ויצאתי ועכשיו אני עובד במקדונלדס עושה כסף לטיול אחרי צבא\לימודים.."
ואתה יכול להציג את זה בתור "רציתי לשרת אבל הרגשתי שאני לא באמת תורם ומיותר בתפקידי ולכן יצאתי ועכשיו במקום להיות שבוז בבסיס אני שוכר דירה בX ועוסק בY"
3) לגבי בחורות שיאהבו אותך רק בגלל הכסף. זה נכון גם לגבי אנשים שכן שירתו בצבא.
בקיצור, תשרת. מה אתה רוצה מאנשים שלא רצו לשרת? כל אחד יעשה מה שטוב לו... אתה כותב פה מלא שטויות שאתה מדמיין בראש שלך..
כל אחד בהתאם למי שהוא, יעשה מה שהוא רוצה. אחד יעבוד במקדונלדס, אחד יהיה אסטרונאוט ועוד אחד יהיה זמר מזרחית... אנחנו אנשים שונים.
אני מרגיש מעולה, מתאמן (אני נראה יותר "בריא" מכל החברים שלי שקרביים ועוד הם היו עליי ב"פור"), עובד, מרוויח טוב, עובד על הפרויקט של החיים שלי... אני קם כל יום בבוקר מבסוט. אני חושב שכל זה לא היה קורה אם הייתי חייל. אם להיות חייל עושה לך טוב, אז מצוין, שמח עבורך.