יש לי חברה כבר שנה היא נראית כמו כונפה אבל אני מת על האופי המדהים שלה ואני בהחלט רוצה שהיא תהיה אם ילדי
קיצר אתמול יצאנו לאיזה פאב רק אני והיא והלכתי שנייה לשירותים והיא נשארה שם לבד, איך שאני חוזר מהשירותים אני רואה איזה ערס שחיף מתעלק עליה ומתחיל לגעת לה ברגל
היא כמובן ניסתה להגיד לו יפה שיש לה חבר ושאני נמצא אבל הוא ענה לה עם כל מיני משפטי פיקאפ כאלו כמו שלומדים בפורום.
קיצר באתי אליו אמרתי לו בצורה יפה אתה לא רואה שהיא לא בעניין שלך ושיש לה חבר? הוא כזה אמר לה זה החבר שלך? שתי כאפות אני מעיף אותו
איך שהוא אמר את זה ישר כל הפיוזים שלי עלו, אין לי בעיה שילכלך על חברה שלי כמה שבא לו את זה אני מוכן לסבול אבל ברגע שמלכלכים עליי אני מתעצבן ברמות שאי אפשר לעצור אותי.
קיצר הבאתי לו אגרוף לפנים בשנייה שהוא אמר את זה והוא קם אחרי איזה חצי דקה וניסה להחזיר לי מה שהוא לא ידע זה שאני סגן אלוף הארץ באגרוף תאילנדי ותוך שנייה הוא מצא את עצמו שוב על הרצפה חצי מעולף, אחרי שהוא חזר להכרה הוא קרא ל-2 חברים שלו שיביאו לי מכות אבל מה זה עוד 2 ערסים שחיפים בשביל אחד כמוני
הערס הביא לי אגרוף לפנים שממש לא הזיז לי כי אני רגיל לאגרופים מאנשים פי 10 יותר חזקים מהם
קיצר רציתי לסיים את העניין איתם מהר אז ישר עשיתי להם את תרגיל a כמו שלמדתי באגרוף תאילנדי אבל הם עדיין לא ויתרו אז עשיתי להם את תרגיל b
בסוף ממש התעצבנתי אז סיימתי את העניין איתם באמצעות תרגיל ctrl+d
בסוף שלחו אותו לבית חולים והאמת שאני מרגיש ממש רע עם זה. אתם חושבים שפעלתי נכון?

ציטוט ההודעה

ספוילר: