איך אני נפרד ממישהי בצורה שתשאיר לי אופציה לחזו אליה בעתיד??
איך אני נפרד ממישהי בצורה שתשאיר לי אופציה לחזו אליה בעתיד??
|
|
אני אספר לך מה אני עשיתי עם מישי ועבד לי:
נתתי איזה שבועיים עם השקעה ממש נמוכה, ואז דיברתי איתה ואמרתי לה שאני ממש עסוק בלבנות אפליקציה וזה לוקח לי 12 שעות ביום לפחות ושאני בלחץ מטורף ואני לא יכול להשקיע בקשר בכלל, ועדיף שניפרד כי הראש שלי במקומות אחרים לגמרי.
אחרי זה נפגשתי איתה פעם בשבוע בערך וברוב הפעמים רק הזדיינו בפגישות האלה. כמעט ולא היינו מדברים חוץ מזה. כל פעם שהיא היתה יוצרת קשר הייתי חופר לה את השכל (בכוונה כדי שלא תחפור לי) ומוציא לה את החשק ליצור קשר איתי.
אצלי זה היה 90% נכון התירוץ. אתה יכול לשנות את התירוץ שלי לכל דבר אחר ולהגיד לה שרק בו אתה עסוק.
אני עשיתי את זה למטרת יזיזות אבל זה יעבוד גם למטרה שלך
או שפשוט תפרד ממנה פרדה רכה כזאת, לא בריבים ולא בצעקות...תגיד לה תכלס לא מתאים לי עכשיו קשר רציני ותנסה להפרד בחיבוק וכאלה...
אחרכך אחרי איזה שבוע תתכתב איתה קצת בהודעות תנסה לשמור על קשר מינימלי ואז לאט לאט תפגשו קצת והעיניינים יתחממו לבד
אם אתה חבר שלה ממש טוב (משקיע, אוהב, נראה טוב וסקס מעולה) תחתוך את זה כמו שרודני אמר אבל אל תיצור קשר. במיוחד לא אחרי רק שבוע
תן לה ליצור איתך קשר, והיא תיצור (במידה והשארת רושם טוב שיגרום לה לחשוב עליך גם אחרי שתיפרד ממנה).
נפרדתי ממישהי ואחרי שנתיים היא יצרה איתי קשר בפייסבוק "היית רוצה שניפגש לפעמים?" ואני "באיזה קטע? כי אני לא מחפש חברה" והיא "גם אני לא מחפשת חבר."
וזהו. משם יזיזות של 3 חודשים עד שהיא מצאה חבר חדש שעכשיו היא איתו.
זה היה נטו הודעות של "יש לי בית ריק" "ישלי אוטו" "רוצה שאני אקפוץ?" וכו'.
יטינגר עשיתי את זה פעם למישהי והיא כמעט התלוננה עלי על אונס. מזתומרת? שכבנו. ואחרי שבוע אמרתי לה שהראש שלי בלימודים ואין לי זמן לנשום וכו' והיא התחילה להתפרץ "רק דבר אחד רצית וכשהשגת אותו נמאס לך ממני" "חכה חכה מה שעשית לי נחשב אונס" וכו'.
איך הבנות לוקחות את זה כשאתה אומר למישהי שמאוהבת בך "הראש שלי במקומות אחרים לגמרי" ?
חחחחחחחחחחחחח שמוליק מי זאת ההזויה הזאת? עלאק אונס.. הייתי אומר לה לכי עכשיו לבית משפט. אונס יהיה הפיצויים על עוגמת הנפש שהיא תצטרך לשלם לך אחרי שהשופט יכריע לזכותך.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תגיד לה שומעת
בואי ניפרד אבל אולי יום אחד נחזור
DONE