|
|
תאמין לי שאין לך מושג מה הפורום הזה עשה בPPD ובCPA לך שנה אחורה מעכישו ותראה וגם תראה תהוכחות תשלום ואני יכול להגיד
לך שהבאמת מרווחים לא מעלים לכאן תהוכחות תשלום בכל מקרה אתה צודק כל אחד והדרך שלו להכין אני לא מכיר אתclickboth אבל אם זה CPAאז בוודאות אני יכול להגיד לך שהוא לא שילם מילארד דולר חח אין דבר כזה
תראה אני נמצא בPPD/CPA שלוש שנים קודם כל אני חייב להגיד שלא שמעתי על הרשת הזאת.
ורק שתבין הרשת הכי גדולה לדעתי וגם לעוד דעות רבות אחרת זה CPALEAD שהיא גם הכי וותיקה והיא שילמה
70 מיליון אין דבר כזה רשת ששילמה מילארד דולר. היחידים ששילמו מילארד דולר זה clickbank אם אתה מכיר זה PPS
זה כבר משהו אחר הם וותיקים ויש שם אנשים שעושים עשרות אלפי דולרים ביום.
אני חושב שאתם מתבלבלים, דרך אגב גם אני לא שמעתי עליהם אבל זאת לא הרשת CPA המוקימת שאנשים פרטיים ירצו לעבוד איתה,
Article אתה מדבר על רשת CPA מקומית שאפשר לשלב שם הורדה כמו כל cpalead, cpagrip ועוד מיליון כאלה ו asrafeden אתה מדבר על רשת CPA אבל היא לא כזאת שרוב האנשים בתחום ירצו לעבוד איתה, זה נראה שהיא יותר מתאימה לאנשים שעושים את זה ברמה יותר גדולה ולחברות, ודרך אגב ממבט קצר הרייטים של ההצעות שם הם כמו של PPS.
רשום שם שהיא עובדת עם Yahoo Fitness, Facebook, Google ועוד המון אתרים הכי גדולים בעולם.
אז בתכלס אולי בכל זאת זה CPA אבל זה לא הרשתות CPA שאנחנו מדברים אליהם, זה יותר קרוב ל- PPS מבינים.
אין לי 20 הודעות אז אני לא יכול לשלוח קישורים אבל אם אתה יכול תרגום בגוגל best cpa network 2014 ותבין שהם לא ברשימה של ה20
תכנס לאתר של clickbooth.com ותראה שהם שילמו יותר ממילאד ואני כמעט בטוח שרשום את זה בויקיפדיה גם.
Article לידע הכללי שלך אתה יודע שמקבלים ברשתות CPA בממוצע 10 דולר להרשמה ולא מIP צרפתי אלה ארצות הברית ? (דוגמא לקמפיין הכרויות)
תתפלא יש להם הרבה מאד שותפים
אני עובד עם חברות CPA ואני לא מחשיב את עצמי חברה אבל כן רמה קצת גובה.
PPS - (למכירה) מקבלים יותר כסך מ CPA (פעולה). הרבה יותר קל להשיג פעולה ממכירה.
את צודק clickbooth היא רשת pps אבל גם cpa.
לידע כללי רשת PPS הכי טובה כרגע בשוק היא rakuten linkshare ולא clickbank אשר היא רק במקום שלישי.
[QUOTE=asrafeden;8089684]אין לי 20 הודעות אז אני לא יכול לשלוח קישורים אבל אם אתה יכול תרגום בגוגל best cpa network 2014 ותבין שהם לא ברשימה של ה20
תכנס לאתר של clickbooth.com ותראה שהם שילמו יותר ממילאד ואני כמעט בטוח שרשום את זה בויקיפדיה גם.
Article לידע הכללי שלך אתה יודע שמקבלים ברשתות CPA בממוצע 10 דולר להרשמה ולא מIP צרפתי אלה ארצות הברית ? (דוגמא לקמפיין הכרויות)
קודם כל תבין הם לא שילמו מילארד דולר בחיים הם יכולים לרשום את זה עד מחר ובווקיפדיה זה אנשים רושמים ככה שיכול להיות שהם רשמו דבר שני כל אתר
רושם שהוא שילם X כסף זה לא אומר cleanfiles אומרים שהם שילמו 7 מיליון ואני יכול להגיד לך בוודאות שהם לא שילמו יותר מ2.
עכשיו ברור שיש קמפיינים של ארה"ב הכרויות וכאלה ששווים 10 דולר ברשתות CPA שונות אבל לי זה לא נוגע כי כל ההורדות שלי מגיעות מקמפיינים של download and install ככה שזה לא נוגע לי.
נערך לאחרונה על ידי asrafeden; 02-11-2014 בשעה 20:11.
[QUOTE=asrafeden;8089790]http://www.cpaelites.com/Thread-Misb...g-Page-for-PPD
תוריד ותעלה את הקבצים ל- root
אחרי זה אתה משתמש בזה בצורה כזאת domain.com/?movie=TMDBID
תעדכן אותי ותגיד לי אם באמת הגעת לאחוזי המרה בשמיים
מישהו יכול להמליץ לי על אתר ppd אמין שמשלם טוב בלי מילוי סקרים