קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך לעשות סכום ממש קטן בקצת זמן ? (10-20) סנט
    על ידי שופלוקוס בפורום כסף ברשת
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-10-2012, 20:37
  2. [בעיה] במקדלת בשביל לעשות פורמט *משהו קטן*
    על ידי ExcluSive בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 24-04-2011, 19:24
  3. יוומולדת 13 , קטן קטן , מה לעשות
    על ידי jiGa בפורום דיבורים
    תגובות: 54
    הודעה אחרונה: 12-12-2007, 16:26
  4. [עזרה] בפוטושופ משהו קטן ששחכתי איך לעשות..
    על ידי FreezeR בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-10-2006, 17:05
  5. תגובות: 60
    הודעה אחרונה: 21-06-2006, 20:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מה לעשות .. נכנסתי לתסביך קטן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ברירת מחדל מה לעשות .. נכנסתי לתסביך קטן.

אהלן חברים .

בזמן האחרון ניסיתי הרבה דברים וכול הזמן צצים בעיות משונות שלא קרו בעבר ואני צריך עזרה של אנשים

1. הכנתי 90 סרטונים של אקים ושאני רוצה לעלות אותם אני נתקל בבעיה
    ניסיתי לשנות IP > לנקות קוקיז > לפתוח משתמש > לעלות סרטון.
    אבל זה לוקח יותר מידי זמן, בערך 20 דקות בכול פעם, יקח לי חודש לעלות את כול הסרטונים האלה.
    חשבתי על לקנות משתמשים זה יקצר לי את הדרך, אבל בcpaelites יש רק מוכר אחד, וגם ממנו לא קנו הרבה זמן ככה שאני לא בטוח ב100% על כמה כדאי לקנות ממנו.

מצאתי מוכר שני, מחירים נוחים המון המלצות בBHW אבל אי אפשר להשתמש במשתמשים ללא IP אמריקאי ..
    מה לעשות חברים ? קצת מייאש, עבדתי קשה ועכשיו נתקעתי בלי אפשרות לעלות את הסרטונים בכלל.(הסרטונים הוכנו לפני 3 חודשים, אז לא היו את הבעיות האלה ..)

והאם יש דרך שאני יוכל לעלות את כול הסרטונים באופן אוטומטי , משהו בטוח אין לי בעיה לשלם לתוכנה שהוכיחה את עצמה.

2.פייסבוק, אז Leverage קצת הדליק אותי על הרעיון, לא יודע למה אף פעם לא ניסיתי את זה.
    עכשיו פתחתי בערך 12 עמודים, ועשיתי הודעה בסגנון בתוך העמוד שלי.

XXX Giveaways

Step1: Like and Share
    Step2: Comment your level
    Step3: Claim >> http://po.st/xxx

ואז אני נכנס לעמוד פייסבוק של אותה נישה, מגיב תגובה מסוימת מביא לה לייקים ומגיע ל top comment.
    עכשיו יש שני בעיות

או שמוחקים לי תתגובה במהירות, או שהיא נשארת ולא מביאה בכלל תנועה.

מה אני עושה דפוק ?

תודה לכול העוזרים ..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

תשמע מה אתה עושה
    בקשר ל- set and forget, אם תחשוב על זה 20 דקות זה ממש לא הרבה זמן, רק שתדע בשליש הראשון של הסרטונים שלי לקח לי 40~50 דקות לעלות סרטון עם מהירות העלאה מאוד איטית, אבל בכל זאת אפשר לעשות את זה, אחרי זה כבר הגעתי ל-25~30 דקות לסרטון וכך העלאתי 100 ומשהו.
    תקח 100 סרטונים תחלק את זה ל-20 ימים שבכל יום תעלה 5 סרטונים, תאמין לי אם תעבוד שעה וחצי כל יום במשך 20 יום אתה מעלה את כולם ועם הזמן עושים את זה יותר מהר במיוחד שעובדים ברצף ושאתה בפוקוס רק על הדבר הזה עם מוזיקה טובה זה רץ.

בקשר ל- blackhatworld זה גם לא בעיה, יש תוכנה שנקראת HMA שעולה 10$ לחודש, היום במקרה היא עולה 5$ ב- blackfriday אולי תלך על זה.
    יש שם המון המון המון IP's שעובדים טוב עם יוטיוב גם מארצות הברית, אני אישית העלאתי את כל הסרטונים שלי דרכה.

יש את, mass video uploader, makreting video etc.. שאלה תוכנות שמעלות אותם, בחיים לא ניסיתי אותם אבל אולי זה יכול לעזור לך.
    אני אישית מעדיף לבנות לעצמי את מה שאני רוצה כי קשה למצוא תוכנה שעושה את מה שאתה צריך.

אם מוחקים אותה במהירות זה סימן או שהתחרות מחקו אותך או האדמין, שאין מה לעשות צריך לחכות ולפרסם שוב אולי בנישות יותר קטנות.
    אם היא נשארת ולא מביאה תנועה או שאין תנועה באותו רגע בעמוד תחכה לשעות טובות יותר או שכדאי לך לעבור נישה וחבל על הזמן שלך העמוד לא טוב

בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    תשמע מה אתה עושה
    בקשר ל- set and forget, אם תחשוב על זה 20 דקות זה ממש לא הרבה זמן, רק שתדע בשליש הראשון של הסרטונים שלי לקח לי 40~50 דקות לעלות סרטון עם מהירות העלאה מאוד איטית, אבל בכל זאת אפשר לעשות את זה, אחרי זה כבר הגעתי ל-25~30 דקות לסרטון וכך העלאתי 100 ומשהו.
    תקח 100 סרטונים תחלק את זה ל-20 ימים שבכל יום תעלה 5 סרטונים, תאמין לי אם תעבוד שעה וחצי כל יום במשך 20 יום אתה מעלה את כולם ועם הזמן עושים את זה יותר מהר במיוחד שעובדים ברצף ושאתה בפוקוס רק על הדבר הזה עם מוזיקה טובה זה רץ.

בקשר ל- blackhatworld זה גם לא בעיה, יש תוכנה שנקראת HMA שעולה 10$ לחודש, היום במקרה היא עולה 5$ ב- blackfriday אולי תלך על זה.
    יש שם המון המון המון IP's שעובדים טוב עם יוטיוב גם מארצות הברית, אני אישית העלאתי את כל הסרטונים שלי דרכה.

יש את, mass video uploader, makreting video etc.. שאלה תוכנות שמעלות אותם, בחיים לא ניסיתי אותם אבל אולי זה יכול לעזור לך.
    אני אישית מעדיף לבנות לעצמי את מה שאני רוצה כי קשה למצוא תוכנה שעושה את מה שאתה צריך.

אם מוחקים אותה במהירות זה סימן או שהתחרות מחקו אותך או האדמין, שאין מה לעשות צריך לחכות ולפרסם שוב אולי בנישות יותר קטנות.
    אם היא נשארת ולא מביאה תנועה או שאין תנועה באותו רגע בעמוד תחכה לשעות טובות יותר או שכדאי לך לעבור נישה וחבל על הזמן שלך העמוד לא טוב

בהצלחה

היי תודה אחי, באמת זה דרך שונה לחשוב על זה .. אני פשוט אוהב לתת הכול באיזה יום קורע של עבודה, אבל אני ינסה את זה.

דר"כ HMA לא מעלה את הסיכוי בהמון אחוזים לקבל באן למשתמש ? יכול להיות שיחד איתי משתמשים עוד 10 על אותו IP ?

אני גם בונה לעצמי תוכנות קטנות שמקלות עלי, אולי בעתיד אחרי בגרויות חורף אני יבנה יותר לפי צרכים.

ולמה חבל על הזמן העמוד שלך לא טוב ?

תודה!

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה

היי תודה אחי, באמת זה דרך שונה לחשוב על זה .. אני פשוט אוהב לתת הכול באיזה יום קורע של עבודה, אבל אני ינסה את זה.

דר"כ HMA לא מעלה את הסיכוי בהמון אחוזים לקבל באן למשתמש ? יכול להיות שיחד איתי משתמשים עוד 10 על אותו IP ?

אני גם בונה לעצמי תוכנות קטנות שמקלות עלי, אולי בעתיד אחרי בגרויות חורף אני יבנה יותר לפי צרכים.

ולמה חבל על הזמן העמוד שלך לא טוב ?

תודה!
    בכיף
    זה יכול להיות אבל זה נדיר עם סיכויים קלושים, ה- IP שזה ייתן לך לא ייחודי ב- 100% בגלל זה צריך אישור טלפוני, אבל בכל זאת אני יכול להבטיח לך שזה עובד ועובד מצוין, אל תדאג בכלל בקטע הזה.
    כן זה תמיד טוב רק שים לב לפני שאתה בונה אם זה משהו שאתה באמת צריך ושזה באמת יעזור לך לטווח הארוך.
    העמוד שלי טוב, אני אומר שיש המון נישות (הרוב מינה סתם) עם עמודים לא טובים ובגלל זה אתה לא מקבל תנועה
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 29-11-2014 בשעה 00:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

בכיף
    זה יכול להיות אבל זה נדיר עם סיכויים קלושים, ה- IP שזה ייתן לך לא ייחודי ב- 100% בגלל זה צריך אישור טלפוני, אבל בכל זאת אני יכול להבטיח לך שזה עובד ועובד מצוין, אל תדאג בכלל בקטע הזה.
    כן זה תמיד טוב רק שים לב לפני שאתה בונה אם זה משהו שאתה באמת צריך ושזה באמת יעזור לך לטווח הארוך.
    העמוד שלי טוב, אני אומר שיש המון נישות (הרוב מינה סתם) עם עמודים לא טובים ובגלל זה אתה לא מקבל תנועה

התכוונתי שרשמת לי "
    חבל על הזמן שלך העמוד לא טוב" אבל עכשיו הבנתי
    אז אני יתחיל לעלות כול יום 5 סרטונים מינימום.
    וקורה לי משהו מטריף, אני מחכה שיהיה פוסט חדש בעמוד מסוים, ברגע שיש אני רואה 2 שעושים בדיוק כמוני, מגיבים תגובה שמובילה לעמוד שלהם.
    אבל משום מה רק לי מוחקים תתגובה! אפילו שאני כותב לפניהם/ אחריהם, בכלל לא משנה, תמיד מוחקים רק לי והם נשארים.

וזה קצת מעצבן בהתחשב בזה שאני מקבל לייקים לתגובה שלי כול רבע שעה.

מאיזה סיבות זה יכול לקרות ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

התכוונתי שרשמת לי "
    חבל על הזמן שלך העמוד לא טוב" אבל עכשיו הבנתי
    אז אני יתחיל לעלות כול יום 5 סרטונים מינימום.
    וקורה לי משהו מטריף, אני מחכה שיהיה פוסט חדש בעמוד מסוים, ברגע שיש אני רואה 2 שעושים בדיוק כמוני, מגיבים תגובה שמובילה לעמוד שלהם.
    אבל משום מה רק לי מוחקים תתגובה! אפילו שאני כותב לפניהם/ אחריהם, בכלל לא משנה, תמיד מוחקים רק לי והם נשארים.

וזה קצת מעצבן בהתחשב בזה שאני מקבל לייקים לתגובה שלי כול רבע שעה.

מאיזה סיבות זה יכול לקרות ?
    הם מדווחים אליך ומורידים אותך אז מה שאתה צריך לעשות זה להוריד אותם קודם וכל הזמן להתעדכן
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 29-11-2014 בשעה 00:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

הם מדווחים אליך ומורידים אותך אז מה שאתה צריך לעשות זה להוריד אותם קודם וכל הזמן להתעדכן
    אוקי תודה רבה אח שלי!
    בעצם עשיתי הכול בסדר גמור חוץ מזה שלא נשארתי יותר מידי זמן בתגובות למעלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

אהלן חברים .

בזמן האחרון ניסיתי הרבה דברים וכול הזמן צצים בעיות משונות שלא קרו בעבר ואני צריך עזרה של אנשים

1. הכנתי 90 סרטונים של אקים ושאני רוצה לעלות אותם אני נתקל בבעיה
    ניסיתי לשנות IP > לנקות קוקיז > לפתוח משתמש > לעלות סרטון.
    אבל זה לוקח יותר מידי זמן, בערך 20 דקות בכול פעם, יקח לי חודש לעלות את כול הסרטונים האלה.
    חשבתי על לקנות משתמשים זה יקצר לי את הדרך, אבל בcpaelites יש רק מוכר אחד, וגם ממנו לא קנו הרבה זמן ככה שאני לא בטוח ב100% על כמה כדאי לקנות ממנו.

מצאתי מוכר שני, מחירים נוחים המון המלצות בBHW אבל אי אפשר להשתמש במשתמשים ללא IP אמריקאי ..
    מה לעשות חברים ? קצת מייאש, עבדתי קשה ועכשיו נתקעתי בלי אפשרות לעלות את הסרטונים בכלל.(הסרטונים הוכנו לפני 3 חודשים, אז לא היו את הבעיות האלה ..)

והאם יש דרך שאני יוכל לעלות את כול הסרטונים באופן אוטומטי , משהו בטוח אין לי בעיה לשלם לתוכנה שהוכיחה את עצמה.

2.פייסבוק, אז Leverage קצת הדליק אותי על הרעיון, לא יודע למה אף פעם לא ניסיתי את זה.
    עכשיו פתחתי בערך 12 עמודים, ועשיתי הודעה בסגנון בתוך העמוד שלי.

XXX Giveaways

Step1: Like and Share
    Step2: Comment your level
    Step3: Claim >> http://po.st/xxx

ואז אני נכנס לעמוד פייסבוק של אותה נישה, מגיב תגובה מסוימת מביא לה לייקים ומגיע ל top comment.
    עכשיו יש שני בעיות

או שמוחקים לי תתגובה במהירות, או שהיא נשארת ולא מביאה בכלל תנועה.

מה אני עושה דפוק ?

תודה לכול העוזרים ..

מאיפה אתה מביא לייקים לתגובות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Guide4U צפיה בהודעה
    מאיפה אתה מביא לייקים לתגובות?
    http://pubiwayliker.com/index.php

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,782 | הודעות: 8,150,364 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect