נכתב במקור על ידי
Leverage
תשמע מה אתה עושה
בקשר ל- set and forget, אם תחשוב על זה 20 דקות זה ממש לא הרבה זמן, רק שתדע בשליש הראשון של הסרטונים שלי לקח לי 40~50 דקות לעלות סרטון עם מהירות העלאה מאוד איטית, אבל בכל זאת אפשר לעשות את זה, אחרי זה כבר הגעתי ל-25~30 דקות לסרטון וכך העלאתי 100 ומשהו.
תקח 100 סרטונים תחלק את זה ל-20 ימים שבכל יום תעלה 5 סרטונים, תאמין לי אם תעבוד שעה וחצי כל יום במשך 20 יום אתה מעלה את כולם ועם הזמן עושים את זה יותר מהר במיוחד שעובדים ברצף ושאתה בפוקוס רק על הדבר הזה עם מוזיקה טובה זה רץ.
בקשר ל- blackhatworld זה גם לא בעיה, יש תוכנה שנקראת HMA שעולה 10$ לחודש, היום במקרה היא עולה 5$ ב- blackfriday אולי תלך על זה.
יש שם המון המון המון IP's שעובדים טוב עם יוטיוב גם מארצות הברית, אני אישית העלאתי את כל הסרטונים שלי דרכה.
יש את, mass video uploader, makreting video etc.. שאלה תוכנות שמעלות אותם, בחיים לא ניסיתי אותם אבל אולי זה יכול לעזור לך.
אני אישית מעדיף לבנות לעצמי את מה שאני רוצה כי קשה למצוא תוכנה שעושה את מה שאתה צריך.
אם מוחקים אותה במהירות זה סימן או שהתחרות מחקו אותך או האדמין, שאין מה לעשות צריך לחכות ולפרסם שוב אולי בנישות יותר קטנות.
אם היא נשארת ולא מביאה תנועה או שאין תנועה באותו רגע בעמוד תחכה לשעות טובות יותר או שכדאי לך לעבור נישה וחבל על הזמן שלך העמוד לא טוב
בהצלחה