אהלן חברים,
חשבתי לשתף אתכם בשיטה ששמעתי עליה לאחרונה והתחלתי להשתמש בה - CashBack.
ואם גם אתם קונים הרבה באינטרנט, שווה לכם לבדוק את העניין:
אז מה זה בדיוק?
אתר CashBack הוא אתר שיתן לכם אחוז כלשהו על כל רכישה שתעשו באתרים מסויימים - אך בהפניה שלו.
כלומר, ניתן להרוויח כסף מקניות שאתם גם ככה כבר עושים באינטרנט!
אם אם אתה קונים הרבה באינטרנט מאתרים בחו"ל - כמו איביי, אליאקספרס, אמזון וחנויות נוספות, אתם יכולים להרוויח כסף מזה בלי לעשות שום דבר נוסף!
דוגמה:
אתר מסויים מציע CashBack של 1% על רכישה מאיביי - אז פשוט נכנסים לאיביי דרך ההפניה, קונים את המוצר, ומקבלים 1% בחזרה.
האחוז CASHBACK שונה בכל אתר ובהתאם לכל חנות.
ואם אני לא עושה הרבה קניות באינטרנט ורוצה להרוויח יותר?
אתרי הCashBack מציעים בונוסים טובים מאוד בהפניית חברים.
איזה אתרים מומלצים לCashBack?
יש מספר של אתרים כאלה ברחבי האינטרנט.
אני באופן אישי ממליץ לבחור באתר שהכי מתאים לכם - בעיקר מבחינת האתר שממנו אתם עושים רכישות. (ניתן לבדוק בכל אתר ע"י חיפוש שם החנות)
לא בכל האתרים יש תמיכה בכל החנויות ולכן לפעמים כדאי להרשם למספר אתרים.
שימו לב שיש גם הרבה אתרי SCAM אז תעשו בדיקה קטנה לפני שאתם נרשמים ישר לכל אתר שפתאום מופיע.
אחד מן האתרים המומלצים ביותר הוא EBATES.
אתר ותיק ומוכר הכולל מספר רב של חנויות ואחוזים נחמדים לאתרים רבים.
כולל את אתר איביי (בניגוד לאתרי קאשבאק רבים אחרים שלא כוללים).
מעדכן את הסכומים בדרך כלל אחרי יום-יומיים, לא יותר!
כמו כן יש לו שירות לקוחות מצויין.
הרשמה:
*** שימו לב, בהרשמה אתם מקבלים באופן אוטומטי 5 דולר בונוס או GIFT-CARD לבחירתכם על סך 10 דולר בלי לעשות כלום!!! ***
הרשמה בקישור הבא: http://www.ebates.com/rf.do?referrerid=bw6fLw7TK1EIRUFpJPArDQ%3D%3D&eeid=26471
מדריך הרשמה:
אחרי שתכנסו לקישור הרשמה ^ , יפתח לכם חלון עם הרשמה כמו בתמונה הזאת:
http://srv1.jpg.co.il/1/53ba6ec19744b.jpg
ניתן לקבל GIFTCARD רק אם יש לכם כתובת בארצות הברית או קנדה - במידה ואין, בחרו ב5 דולר לחשבון.
* מודה מאוד למי שנרשם דרכי לאתר, אשמח לעזור לכם ולתת הסברים אם תצטרכו!
איך בודקים אם הוא תומך באתר שאני רוצה לקנות ממנו או כמה אחוז אני מקבל בחזרה?
נכנסים לאתר. בשורת החיפוש מקלידים את שם החנות. נכנסים לתוצאה הרלוונטית ואז נוכל לראות את האחוזים. (בחלק מהחנויות יש קטגוריות מוצרים מסויימות שלא יזכו אתכם בכסף בחזרה או באחוזים נמוכים יותר).
ואיך בפועל אני מבצע הזמנה מהאתר שאני רוצה לקנות ממנו?
נכנסים לEBATES, מקלידים את שם החנות ונכנסים לתוצאה המתאימה.
שם יהיה פירוט של האחוזים וגם קישור מיוחד לאתר. בדרך כלל יהיה רשום: AAA home page (במקום AAA שם החנות).
ברגע שאתם לוחצים אתם מועברים לאתר - ורק רכישות שיתבצעו דרך ההפניה הזאת יחשבו ותוכלו לקבל עליכם כסף בחזרה.
לאחר שהועברתם לאתר, פשוט מבצעים קניה רגילה באתר.
מינימום להוצאת הכסף: 5.01 (לא כולל בונוסים).
רווחים ממופנים: 5 דולר על כל מופנה שמבצע רכישה אחת לפחות בסכום של 25 דולר ומעלה.
אפשרויות להוצאת כסף: PAYPAL
הוכחת תשלום שלי:
אתר נוסף מאוד מומלץ הוא TOPCASHBACK.
עובד על בדיוק אותו עקרון ומומלץ מאוד למי שמועניין לקנות מאתרים שלא מופיעים בEBATES (לדוגמה ALIEXPRESS).
קישור הרשמה: http://www.topcashback.com/ref/AlonB
היתרון הגדול כאן הוא שאין סכום מינימום למשיכה!
לכן אני ממליץ להרשם גם לTOPCASHBACK וגם לEBATES ולפני קניה מסויימת פשוט לבדוק מי נותן אחוזים יותר גבוהים בהתאם לחנות שבה קונים.
הוכחת תשלום שלי:
תודה רבה לכל מי שנרשם דרכי!
אם יש למישהו שאלה לגבי כל העניין אני אשמח לעזור.

ציטוט ההודעה