קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 28 מתוך 75 << ראשון ... 18262728293038 ... אחרון >>
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 28

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שראל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    שלחתי לך הודעה פרטית
    אשמח אם תראה שוב את ההודעה פרטית

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Lolipop1000 צפיה בהודעה
    אשמח אם תראה שוב את ההודעה פרטית
    אני יחזיר לך תשובה היום

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל אחרי הרבה זמן - עדכון

נתחיל מאיך הלך בימים האחרונים?

היה לי גל של מבחנים ולפעמים צריך לעצור את הכל, ואז להמשיך כך שרווחים לא ממש היו לי בזמן האחרון. הפתרון הזמני לזה הוא לזרוק את הכל ואז לחזור לזה, אבל דברים כאלה יש כל הזמן ובגלל זה אני צריך למצוא פתרון כדי להעביר את העבודה לאוטומטית עד כמה שאפשר.

היום חזרתי לעשות עבודה

היו לי ימים וחודשים טובים יותר, אבל מתחילת החודש לא באמת עבדתי מספיק ומינה סתם בגלל זה ה- MTD כך, היום הגעתי למשהו נחמד שבטוח עדיף על כלום ולאט לאט אני רוצה להתחיל להשתפר ולנסות דברים חדשים.

משהו חדש שניסיתי - PPC (תשלום פר קליק)

זה משהו שהמון אנשים שמרוויחים טוב משתמשים בו, בעצם אתם משלמים על כל קליק לאתר/ לדף שלכם והתנועה ממוקדמת.
    הלכתי על זה עם פייסבוק עם סכומים די קטנים והתוצאה הייתה 0.02$ על כל לייק לעמוד שזה משהו לא רע יחסית לקמפיין ראשון.
    יכול להיות אני ימשיך את זה ויילך על זה עד הסוף עם סכום כדי לבנות עמוד טוב בפייסבוק/ להכניס תנועה לאתר שלי עדיין לא חשבתי על זה.

אם אתה חדש זה בשבילך

בקשר לכל ההודעות שאתם שואלים אותי איך להתחיל אני מחזיר לכולם את אותה תשובה
    קודם כל תתחילו בללמוד, זה יכול לקחת עד שבוע תלוי בזמן שלכם, לכו לפורומים כמו CPA Elites שיש שם המון אנשים מאוד חזקים ב- PPD & CPA ופשוט תתחילו לקרוא ולהתעניין בתחום, אחרי שיש לכם את הבסיס ואתם מבינים דבר או שניים תתחילו לנסות לעלות סרטונים כי זה הכי קל בהתחלה, תתחילו ליצור תנועה אפילו שבהתחלה התנועה מאוד קטנה ולאט לאט תתקדמו, כך זה עובד, בהצלחה.

*יכול להיות שבהמשך אני יעלה כמה מדריכים אני יחשוב קצת על רעיונות שיכולים לעזור לכל מי שצריך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שראל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקיי נכנסתי ל SHARE CASH , אבל יש דרך לעשות שם כסף בלי לעלות סרטונים ?
    זה בקשר ל SHARE CASH , אם ישלך המלצות גם מה לעשות אני אשמח אם תעזור אני באמת רוצה להשקיע
    אבל אני לא יודע מה עושים..
    ראיתי גם את CPAdig או משהו כזה,ופרסמתי פוסט רגיל, מה הסיכוי שמישהו יראה את הפוסט ?
    בקשר לסרטונים , ניסיתי לעלות סרטון ( סתם סרטון ניסיון ) ליוטיוב , ולקח לי 6 דקות לעלות אותו ( מתוכנה כזאת שמצלמת את המסך של המחשב )
    והיה רשום 600 דקות להעלאה , איך אני בדיוק אמור לחכות כל כך הרבה זמן ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Lolipop1000 צפיה בהודעה
    אוקיי נכנסתי ל SHARE CASH , אבל יש דרך לעשות שם כסף בלי לעלות סרטונים ?
    זה בקשר ל SHARE CASH , אם ישלך המלצות גם מה לעשות אני אשמח אם תעזור אני באמת רוצה להשקיע
    אבל אני לא יודע מה עושים..
    ראיתי גם את CPAdig או משהו כזה,ופרסמתי פוסט רגיל, מה הסיכוי שמישהו יראה את הפוסט ?
    בקשר לסרטונים , ניסיתי לעלות סרטון ( סתם סרטון ניסיון ) ליוטיוב , ולקח לי 6 דקות לעלות אותו ( מתוכנה כזאת שמצלמת את המסך של המחשב )
    והיה רשום 600 דקות להעלאה , איך אני בדיוק אמור לחכות כל כך הרבה זמן ?
    אתה מרוויח מתנועה, הדרך הכי קלה להשיג תנועה בהתחלה היא מסרטונים.
    אתה צריך ללמוד ולהכיר קצת את התחום, כמו שאמרתי לך cpaelites מקום טוב להתחיל לקרוא.
    ענית לעצמך, זה לא מה שיעזור לך להתחיל להרוויח. אתה צריך קודם כל ללמוד את התחום בגדול ואז להתחיל לעלות סרטונים ליוטיוב בנישות משחקים.
    דבר ראשון סרטון אמור להיות 2~3 דקות לא יותר וזה קשור למהירות העלאה שלך באינטרנט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלברט
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לא ממש הבנתי מה זה העסק הזה אבל שיהיה בהצלחה!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

תודה גבר נשמע מעניין

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי beepxtra צפיה בהודעה
    לא ממש הבנתי מה זה העסק הזה אבל שיהיה בהצלחה!!!
    PPD & CPA, הם צריכים להשלים הצעה כדי לראות את התוכן שלי, התוכן הוא בדרך כלל הורדה, pay per download

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Thumbs up WE'RE ALL GONNA MAKE IT BRAH

הרווחים בחודש שעבר לאומת החודש הזה, אתם מבינים על מה אני מדבר?
    2015 זה כבר כאן!! אנחנו חייבים להתחיל לעלות ולעלות, בלי תירוצים רק עבודה קשה.
    הגיע הזמן לקבל החלטות, להבין אותם ולהאמין בהם.
    ARE YOU HEAR ME?
    להחליט שזהו, המצב שהיה עד עכשיו כבר לא יהיה יותר, מהיום אני מתחיל לקבל ולהאמין בהחלטות שלי. אמרו לי ש:

~ ~ ~
    If you keep doing
    ,what you've always done
    YOU'LL KEEP GETTING
    !WHAT YOU'VE ALWAYS GOT
    ~ ~ ~

יש לנו פאקינג הזדמנות אחת, ורק שתדעו שאם נמשיך כך אנחנו נפסיד את כל מה שתמיד רצינו ואף פעם לא הצלחנו להשיג.
    DO YOU REALLY WANNA BE THAT ?

יש כל מיני מצבים שבדרך כלל משתקים אנשים, בעיקר בגלל דעות קדומות שלהם בנושא. ב- BlackHatWorld יש כמה חיות, כן יש שם כמה חיות שעושים סכומים באמת משמעותיים, מה אנחנו חושבים אליהם?

- למי שעושה 1000$ ביום לא אכפת להשקיע XXX$ על קידום/עיצוב אחר.. - על איך הוא הגיע ל-1000$ ביום לא חשבתם?
    - להם יש כסף להשקיע.. - אני חותם לכם ש-80% מהאנשים התחילו מ-0, וכמובן בלי כסף להשקיע.
    - הם יודעים מה הם עושים.. הם בתחום הזה כל כך הרבה זמן.. - בטח מישהו לימד אותם שיטה או שהם קראו איזה E-book | או שהם עבדו קשה, ניסו, לא הצליחו/ הצליחו הם המשיכו, צברו ניסיון ובום היום הם עושים 1000$ ביום, מה נשמע יותר הגיוני?
    - הם בטח עושים דברים סופר מתוחכמים וכך הם מצליחים.. - כמה אשכולות מצליחים ראיתם עם המילה: "מסובך" או "מתוחכם" לאומת זאת כמה ראיתם עם: "עבודה קשה" "זה הכל עניין של עבודה קשה" תאמינו לי הם לא משקרים..
    - אם רק הייתי יודע מה הנישות שלהם/ מה "השיטה שלהם" כמה הייתי מרוויח היום.. - את השיטה שלהם אתה כבר יודע, לקרוא את הבסיס שנמצא בכל מקום באינטרנט, להתחיל, לנסות, ולהשתפר מיום ליום, ועכשיו כמה אתה הולך להרוויח?

טוב אז אחרי שהסכמנו שאין לנו מה להפסיד, הרבה זמן רציתי להיכנס ל- SEO, אבל אף פעם לא הגיע "הרגע המושלם". בימים האחרונים דיברתי עם בנאדם וסידרתי איתו תוכנית של מה נעשה. למי שלא יודע SEO איכותי עולה מאות דולרים בחודש. הלכתי על כל הקופה, השקעתי כמעט 1200 שקל, 300$ בקידום (עם 200$ הנחה בסך הכל) בחיים לא השקעתי סכום שקרוב לזה לפני.. קניתי קידום לנישה צרפתית מבחור תותח ב- Free Lancer. להגיד לכם שאני יודע אם זה ישתלם? אף אחד לא נביא, אז כל מה שאני יכול זה רק לנסות!..

בכנות מה אתם אומרים? ולמי שלא הבין אף פעם לא מגיע הרגע המושלם, ואם לא עכשיו WHEN?
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 13-12-2014 בשעה 12:32.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל מטרות מדויקות

הגיע הזמן לחזור לעניינים אחרי הרבה זמן שלא יצאו לי ימים טובים, מצד אחד עבר חצי חודש ואני אפילו לא זוכר יום אחד שאני יכול להגיד שהגעתי לתוצאה טובה, מצד שני בחצי חודש הזה הגעתי ל- 121.62$ שזה כל כך רחוק מהמטרה שלי ואת האמת לפי מה שהשקעתי לא מגיע לי סנט אחד יותר מזה. גם בגלל קצת עומס ממבחנים וכו' אבל זה לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו.

אז איך אנחנו הולכים לעשות את זה ב-3 שלבים פשוטים?
    1. הצבת מטרה, כמה אתם רוצים בדיוק? באיזה ,רגע, תאריך, שעה אתם רוצים את זה?

הכי פשוט, מטרות מדויקות. מה זה אומר? אני רוצה להרוויח 3000$ בחודש, והיום אתה על 1000$ זאת דוגמה למטרה כללית, זאת דוגמה שמטרה שאפשר להסתכל אליה מדי פעם ולהיזכר, אוקיי בשביל זה אני פה, אבל אם לא יהיו לכם מטרות מדויקות המטרה הכללית שלכם של אני רוצה להרוויח 3000$ יכולה להישאר רק בגדר מטרה עוד יום, חודש, שנה ואולי גם לתמיד, זאת אומרת שבכיוון הזה היא בחיים לא תהפוך למציאות... חפרתי אז איך כן אפשר לנסות להפוך אותה למציאותית? מטרות מדויקות. מטרות מדויקות. אתמול הרווחתי 20$ היום אני רוצה 30$, בדיוק 30$ ולא סנט פחות, שימו לב מה אני אומר לכם למה זה חשוב לא 20$ לא 40$, ולא משום מספר אחר. המספר היחיד בכל העולם שיש לו אישור כניסה לראש שלי היום הוא הצירוף של 3 ו- 0, בדולרים זה 30$ בדיוק, אז אחרי שסגרנו את העניין שלה הצבת המטרה המדויקת לאותו יום זאת גם יכולה להישאר כגדר מטרה או שהיא יכולה להפוך למציאות, כמובן שאם הרווחתי היום 10$ ומחר אני אומר לעצמי היום לא משנה מה מיליון דולר.. לא כולם באמת מבינים מה הם אומרים, צריך להיות עם טיפה של מודעות אבל להיות בלי גבולות זה דבר מצוין, גם אחרי ש- Boc1ka עשה 40$ ביום, אם הוא לא היה ב- state of mine של אין לי גבולות לכמה שאני יכול להרוויח ביום, הוא בחיים לא היה מגיע להישגים של 3000$ ושל 4000$ ביום.

2. איךךך אנחנו פאקינג מגיעים לשם? בלי לחפש קסמים או קיצורי דרך

להכניס לעצינו כמה פעולות בראש, למשל:
    - שאני נכנס הביתה מחר אני לא, לא עושה כלום חצי שעה ואז נזכר, וואלה יש לי מטרה היו אני יודע בדיוק מתי אני מתחיל לעשות ובדיוק ומה אני עושה.
    - אני לא מבזבז זמן ב"לנוח" בלי סיבה אחרי שלא עשיתי כלום כל היום.
    - אני לא מבזבז את הזמן בחפש שעות על שעות תוכן בפורומים שונים, אם עדיין אין לכם דרך שאיתה אתם עובדים, אתם יכולים לחפש להסתכל על כמה דברים, לחפש משהו עם פוטנציאל לדעתם ולצאת לדרך אין טעם לבזבז יותר מדי זמן על זה, כי מתי בפעם האחרונה שלקחתם לעצמכם עוד שעה באיזה פורום, אהה פתאום מצאתם איזה משהו ששינה לכם את החיים, זה לא קורה כך.. מקסימום תמצאו עוד כמה דברים מעניינים שזהים לקודמים או אולי קצת פחות טובים לא יותר מיזה, את הטוב מוצאים ברבע שעה אם יודעים לחפש נכון. מסקנה: אל תבזבזו יותר מדי זמן בפורומים כי אין שם מציאות!
    - אחרון והכי חשוב! משהו שקורה לי הרבה, בוא נגיד למשל יש לכם מבחן מחר ואתם רוצים ללמוד, אתם אומרים לעצמכם בלב: "איך שאני מגיע הביתה ישר ישר לא מעניין אותי כלום אני לומד", הגעתם הביתה שתיתם משהו שנייה התיישבתם ליד השולחן שבגלל שאותם כל כך לא מפוקסים הרבה פעמים נמצא את עצמו יושבים בשולחן עוד לפני שלקחנו איתם את הציוד שצריך, למשל התיק עוד למטה או חסר משהו וכו'.. סוף סוף התחלתם ללמוד, חשבתם פעם כמה זמן לקח לכם מהרגע שנכנסתם הביתה עד הרגע שהדבר היחיד שעבר בראש שלכם זה החומר במחברת? להמון זה יכול לקחת גם 20~30 דקות, וזה קורה אותו דבר גם אם אתם עובדים במחשב, כמה זמן עובר מהרגע שהתיישבתם עד הרגע שבאמת התחלתם לעבוד חשבתם פעם? לי לפחות בהתחלה זה היה יכול לקחת גם חצי שעה - שעה ובכלל לא הייתי שם לב.

3. אני נשאר עם המטרה שלי, אני נותן את ה-100% שלי ולא משנה מה

אני על 5$ היום, לא באלי לעבוד.. אתמול הייתי על 25$ אז אני כולי מוטיבציה. אין מה לעשות לא כל רגע שלכם הולך להיות הרגע הכי טוב בעולם, אתם צריכים להבין שלא משנה איזה תוצאה השגתם זה בכלל לא מעניין, עליתם ברווחים או אפילו ירדתם, לי הייתה תקופה שלא הייתי משקיע לא רק שלא הייתי עולה אם כבר הייתי יורד.. אתם מתמידים בכל מצב.

אז שימו לב לדברים הקטנים האלה, הם יעזרו לכם בהכל, בגלל שאני מתחיל תהליך של חזרה שוב אחרי ימים שלא הרווחתי, היום המטרה שלי היא 15$, בהצלחה לכולם. אם זה מה שיעזור לי אני מוכן לקום גם ב-5 בבוקר עוד לפני שהיום נסגר ברוב הרשתות אבל להגיע למטרה שלי.

"החץ בידיים שלכם, כל מה שנשאר לכם לעשות עכשיו זה לזרוק אותו לעיגול הכי נכון, הכי מדויק."
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 15-12-2014 בשעה 23:25.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל DID IT - החץ פגע

אתמול המטרה הייתה 15$ בגלל שאני רק חוזר להרוויח והגעתי לפי 2 - 30$, יום טוב מאוד.
    המטרה הבאה שלי להיום היא 25$ למרות שאתמול עקפתי את זה זה לא יהיה פשוט להגיע לזה שוב.

יום טוב מחר אני יעדכן לכמה הגעתי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל כמעט 5000 שקל השקעה היום

אתמול לבסוף הגעתי ל- 25$ בלחץ ממש. עבדתי עד מאוחר בלילה על דף נחיתה חדש, התחלתי להשתמש בו, היו לי 150 צפיות שזה המון שרק 15 מהם הפכו לקליקים וזה יצא לי רק 3$ שזה היה יכול להיות 30 אבל לא נורא, רק לומדים מהדברים האלה.

היום בבוקר סגרתי עסקת SEO של כמעט 5 אלף שקלים שהשקעתי, עם התוכנית אני אמור לקבל 80 אלף כניסות ייחודיות לאתר שלי ואני ינסה להשיג 2000$ בחודש, אולי יותר, אולי פחות נראה איך יילך. הלכתי על Whitehat Manual SEO באחת מהנישות משחקים הכי גדולות בעולם.
    פעם שעברה שדיברנו על 1250 כמה אנשים חשבו שאני משוגע חחחח אבל אין מה לעשות, אם נמשיך לעשות את אותו הדבר, מינה סתם נקבל את אותה התוצאה, תמיד. אם אנחנו רוצים לעלות אנחנו צריכים לעשות דברים שעדיין לא עשינו. אני מהיום הראשון ועד היום הולך עם אותו ראש של ALL IN, בהתחלה זה היה עם 15$ היום זה קצת יותר אבל אולי זה ישתלם אולי לא.

אולי אני בעצם לא יצליח וכל הכסף שהרווחתי עד עכשיו הלך לטמיון? אולי אני יגיע לימים של 150~200$ מההשקעה באתר החדש?
    אולי אני יגיע להכנסה חודשית של 10 אלף שקל ושל כ- 2000~2500$ כמו התוכנית שלי באופן אוטומטי לחלוטין?
    אולי אני יגלה שהבנאדם שעובד איתי בסוף סקאמר? אולי הוא עבד אליי וייקח את הכסף? אבל אולי הפעם זה יצליח קצת ופעם הבאה יותר?
    אולי אולי אולי ואולי.. אי אפשר לדעת עד שלא מנסים, אז אני מנסה.
    מה שבאמת גרם לי ללכת עם זה עד הסוף זה הרגע שאני מבין שזה הכיוון שאני שואף להגיע אליו (SEO), שאני מבין שצריך להשקיע בו הרבה אבל אפשר להרוויח פי 10 ממה שהשקעת, אני מבין שאם אני לא ינסה אני אף פעם לא ידע ואני מבין שיש לזה פוטנציאל אז?
    ניתן לרגש של הפחד, הרגש שקטל הכי הרבה חלומות בעולם להרוס גם את שלי? כמו שאמרתי מהיום הראשון ועד היום יצאתי בנקודת הנחה שאני שם את הכל, נותן את הכל ומשיג את הכל - אין לי מה להפסיד, ולדעתי כל מי שרוצה להצליח במשהו חייב להבין את הנקודה הזאת.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 19-12-2014 בשעה 00:29.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

תגיד, אפשר קצת הסבר של מה שאתה עושה?
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי almogt4 צפיה בהודעה
    תגיד, אפשר קצת הסבר של מה שאתה עושה?
    כן ברור, רק אתה יכול להיות יותר ספציפי, על התחום בכללי, מה אני עושה לאחרונה או הכל כזה בקצרה
    נראלי שזה יעזור לעוד כמה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון

בקשר לאתר שהשקעתי בו ב- SEO למעלה מ-5000 ש"ח, מסתבר ששילמתי לבחור מתחזה, יש בחור שהוא מתחזה בדיוק כמו לשירות המקורי והוא עובד על אנשים בסקייפ, בגלל שהתשלום נעשה ב- payonner אי אפשר לעשות כלום מהבחינה הזאת כי הם לא מטפלים בזה, כן קצת מפתיע אה. בכל מקרה אני לא קונה מהר מאנשים, לא פשוט להפיל אותי בדברים האלה בדרך כלל אבל הבנאדם עשה עבודה של מקצוען עד הרגע האחרון.

בכל מקרה אני לא יוותר וינסה לעשות מה שאני יכול כדי להחזיר את הכסף נראה מה יהיה.

! JUST BECAUSE YOU FAIL DOES'NT MAKE YOU A FAILER"
    "SO STOP PANIC AND KEEP GOING
    ------

בקשר לנושא אחר גם ב- SEO, כן אני יודע שאתם קצת מופתעים, פאק זה 5 אלף שקל: "איך נתת לזה לקרות" אבל אני מטפל בזה כמה שאני יכול, חבל לדבר על זה יותר מדי, לא ניתן לאיזה טמבל להרוס לנו את התוכניות, חשבתי להיכנס עם GSA Ser ולדרג אתר במילת מפתח בינונית כאשר המטרה שלי היא 20$ ביום בממוצע. בשביל זה צריך gsa list, gsa captcha breaker, index service, proxies, vps וגם לקנות שיתופים חברתיים לאתר ועוד כמה דברים שעולים לא מעט כסף,

GSA Captcha Breaker - 120$

כל חודש

GSA List - 30$
    Index Service - 24$
    VPS - 32$
    Proxies - 25$

הגענו ל- 120$ בחודש, ובפעם הראשונה 240$. רק על כל מה שקשור ל-GSA.
    בכל מקרה אני מאמין שזה יעבוד אז אני הולך לחסוך לזה כסף, מה המטרה שלי? להרוויח בחודש הזה פי 2 ממה שאני צריך לכל הבלגן הזה.
    היום אני על 215$ אני צריך משהו כמו 500$ שזה אומר 30$+ כל יום, יאללה בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 20-12-2014 בשעה 01:36.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,493 | הודעות: 8,173,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect