אוקיי אז אני אתחיל ואקדים שנאובאקס זה אתר שבטח כולכם שמעתם עליו, אולי גם רובכם נרשמתם אליו ויצאתם כמה ימים אחרי כשהשארתם שם כמה סנטים...
ווידוי - גם אני נרשמתי לאתר הזה לפני כשנתיים, כנראה שאז לא הבנתי נכון איך האתר עובד ואני ממש מצטער על זה עכשיו, כי אם הייתי מתחיל להשתמש בו לפני שנתיים רוב הסיכויים שכבר היום הייתי מרוויח סכומים נאים מאוד כל חודש.
אני אסביר פה שיטה שכרוכה בהשקעה של כמה דולרים, מהאתר אפשר להרוויח גם בלי להשקיע שקל אבל בשיטה הזו תצטרכו להיכנס כל יום במשך חודשיים רק כדי ללחוץ על מודעות, דבר שמאוד מייאש וקשה, לכן אני ארשום פה בכלליות על הרעיון שעומד מאחורי האתר, מה השיטה להרוויח כולל חישובים של רווחים.
זה לא האתר שיעשו אתכם מליונרים, ולא האתר שתתחילו להוציא ממנו כסף, אם אתם חכמים אתם גם לא תחשבו על להוציא כסף - לא בשנה הראשונה שלכם באתר, הרעיון הוא להשקיע כל סנט שאתם מייצרים, תבינו בהמשך...
אנשים לא סבלניים בבקשה אל תירשמו לאתר הזה, חבל על הזמן שלכם ועל ההשקעה, האתר הוא השקעה לטווח ארוך והכל הולך בצורה מאוד איטית.
אז נתחיל בשאלה מאוד פשוטה ששאלתי את עצמי לפני שנרשמתי לאתר - כמה כסף יש פה ? שווה להשקיע ?
אז עשיתי את החישוב שלי, אני מקבל בערך 0.02 דולר ביום על לחיצה על פרסומות.. לא ממש מספק אותי, אבל יש כמה עובדות שגרמו לי לחשוב שוב-
יש אפשרות של רכישת מופנים.
אם המופנה שרכשת הוא לא פעיל יש אפשרות למחזר אותו.
כל 30 ימים צריך לחדש את ה"בית" של המופנה, יש אפשרות לעשות תשלום אוטומטי.
ברור לי ששום דבר פה לא מוסבר לכן אני אסביר -
כשאתה רוכש מופנה אתה בעצם רוכש סוג של "דירה" נקרא לזה, זה בעצם משבצת בה יש מופנים, המופנה הוא ה"דייר" בתוך ה"דירה".
כדי להביא דיירים צריך שתיהיה לך דירה לכן אתה משלם 0.2 דולר לכל "דירה", בה אתה מקבל מופנה כשאתה מקבל אותה, מרגע זה אותו משתמש נאובאקס רשום כמישהו שנרשם תחתיך, אתה מקבל רווחים מהלחיצות שלו, כמה ? לא הרבה - 0.0005 דולר על כל לחיצה כאשר כל משתמש לוחץ על 4 מודעות ביום.
במידה ואותו משתמש יפסיק להיות פעיל לא תצטרך לשלם שוב על ה"דירה" אלא תוכל להחליף רק את ה"דייר", זה נקרא למחזר מופנה ואתה מחליף את המופנה הלא פעיל במופנה חדש בעלות של 0.07$.
עוד דבר שנחשב הוצאה הוא חידוש ה"דירה" כל 30 ימים בעלות של 0.2 דולר, יש אפשרויות של קנייה לטווח ארוך יותר וקבלת הנחות די משתלמות, או אפשרות של תשלום אוטומטי, כל יום ירד 0.005$ (לחיצה אחת מתוך 4 של המופנה הולכת לשם, בתקווה שהמשתמש לחץ והוא פעיל.) אם נעשה חישוב קטן - 0.005 כפול 30 ימים בחודש נותן 0.15 - כבר קיבלנו הנחה של 0.05 דולר, זה אולי נשמע שולי אבל כשיהיה מדובר במאות מופנים זה ייראה לכם אחרת
אוקיי עכשיו כשסיימנו לעבור על הפרטים היבשים וההסברים לאנשים שקצת פחות מכירים את האתר אנחנו נמשיך-
השיטה הנכונה ביותר היא לקנות מופנים אבל לא לשכוח לשמור כסף למחזור מופנים לא פעילים, אני אישית ממליץ להפעיל את האפשרות של התשלום אוטומטי, זה אמנם קצת באסה שיורד לך מהרווחים אבל הרבה יותר קשה לשלם סכומים גדולים על המופנים בסוף כל חודש (וגם פחות משתלם, אלא אם כן אתם רוצים ממש להשקיע ולהגדיל את הבתים של המופנים ל150 ימים או 240 ימים שם תקבלו אחוזי הנחה משתלמים ביותר)
,
למשקיעים שבינינו - חישוב קטן, בואו נגיד והשקענו 45 דולר באתר, קנינו 150 מופנים ב30 דולר והשארנו 15 דולר להשקעה במחזורים וכד'.
בואו נגיד שרק חצי מהמופנים שלנו הם מופנים פעילים, ובואו נגיד שהפעלנו אפשרות של תשלום אוטומטי לחידוש בית המופנה ככה שאנחנו מקבלים כסף רק על 3 לחיצות מתוך ה4 לחיצות של המופנה כל יום, אז החישוב הוא פשוט -
75 מופנים, כפול 0.005 ללחיצה, כפול 3 לחיצות לכל מופנה.
החישוב שלי אומר שאנחנו מקבלים 1.125 דולר ביום, בלי שיהיו לנו עוד הוצאות בגלל שהמופנים מחדשים את עצמם.
תוך חודש יש לכם 33.75 דולר.
האמת היא שזה לא כזה פשוט, כי אנחנו לא נשאיר חצי מהמופנים לא פעילים - אז העבודה שתמיד חוזרת היא תחזוק המופנים, תמיד נשאף לכך שכל המופנים יהיו פעילים, אז אם נמחזר את ה75 המופנים הלא פעילים נצטרך להשקיע עוד 5.25 דולר (מאותם 15 דולר ששמרנו לתחזוקה).
זה מן מעגל של רווחים והוצאות, הרווחים תמיד יבואו אבל הם גם יצאו על תחזוקה, צריך לזכור שכל דולר שאתם שמים באתר זה דולר שיחזיר הרבה יותר בעתיד.
אם נגיד שמחזרנו בחודש 200 (!!!!) פעמים יוצא שהוצאנו 14 דולר בחודש על תחזוקה, אבל לעומת זאת הכנסנו 33.75 דולר. (החישוב אף פעם לא יהיה מדויק ברמה כזאת, יכול להיות שיהיו לכם יותר מופנים פעילים ויכול להיות שפחות) אבל המגמה פה היא מגמה רווחית.
את הכסף שנרוויח בסוף החודש לא נוציא ונלך לקנות דברים באיביי, כי אפשר להשקיע אותו ולקנות בו עוד מופנים, ואז להרוויח יותר, כשיש יותר מופנים גם התחזוקה יותר יקרה, ככה שאתה מרוויח יותר כסף אבל גם משקיע יותר כסף בתחזוקה של המופנים שלך.
כמו שאתם מבינים זה מעגל ארוך שבו ההתחלה קשה מאוד אבל לאט לאט אתה מרוויח.
מספיק רווח בשבילכם ? לא מספיק רווח בשבילי...
אחרי שהגעתם ל300 מופנים האתר לא יתן לכם להשכיר עוד מופנים, תצטרכו לשדרג את המשתמש שלכם למשתמש מסוג זהב, זה שדרוג שעולה לכם 90 דולר אבל בהחלט משתלם, את ה90$ האלה אני ממליץ לחסוך מהרווחים באתר גם אם זה יהיה טיפה איטי זה שווה את זה.
אחרי ששדרגתם את המשתמש שלכם תקבלו פי 2 כסף מהמופנים שלכם, במקום 0.005 על כל מופנה תקבלו 0.01 דולר על כל מופנה !!
אם נחשב 3.5 לחיצות ליום לבנאדם (כי 0.005 עובר לחידוש האוטומטי) כפול 300 משתמשים שיהיו לכם באותו זמן התוצאה היא 10.5 דולר ביום, אבל בואו ניהיה ריאליים ונודה שלא כל ה300 משתמשים ילחצו על המודעות, אז נחלק את זה ל3 ונגיד שיהיו לנו רק 100 לחיצות ביום, התוצאה היא 3.5 דולר ביום ! אתם מוזמנים להמשיך מפה את החישובים שלכם.
אז עכשיו קצת פרטים עליי -
אני נרשמתי לאתר בתאריך 28.11.14
השקעתי באתר 45 דולר.
כרגע יש לי 150 מופנים עם כ80 לחיצות ביום.
ביום ההרשמה קניתי 50 מופנים וב5.12 קניתי עוד 100 מופנים (אם הייתי משקיע מההתחלה הרווחים היו הרבה יותר גבוהים)
כרגע הרווחתי 11.82 דולר מהאתר הזה, אני משקיע את הכסף שאני מרוויח ולאט לאט הרווחים היומיים הולכים וגדלים, כרגע הממוצע היומי שלי הוא 1-1.5 דולר ביום.
אני מאוד מאוד ממליץ לכולם להתחיל להשקיע באתר הזה כבר עכשיו, ללמוד אותו ולקרוא עליו המון ברשת ולבנות לכם כבר מעכשיו תוכנית שבעוד שנתיים - שלוש תגידו לעצמכם תודה כל יום.
קצת מוטיבציה -
אדם שמרוויח 2500 דולר בחודש מהאתר ! 10 אלף שקל ! אני מאמין שלקח לו המון זמן והשקעה של כסף, אבל אני מאמין שגם 1000 שקל רווח בחודש לא יזיקו לאף אחד מאיתנו
http://www.neobux.com/forum/?/5/5734...DC13E3BD2AD572
עוד אדם שהרוויח מהאתר 280 אלך שקל (תוכלו לראות מתחת לשם משתמש בצד שמאל כמה הרוויח מאז שנרשם)
http://www.neobux.com/forum/?/5/2228...5B048C20FB5D05
זה עובר את המליון שקל
אם אתם מעוניינים להירשם לאתר ולהרוויח ממנו לטווח הארוך אני מבקש ממכם להירשם דרכי לאתר, כל מי שירשם דרכי יקבל הדרכה ומענה מלאים, ותאמינו לי שבתחילת הדרך יהיו לכם המון שאלות קטנות ומשפיעות, אני אעזור לכל אחד בצורה אישית להבין את האתר ולהרוויח ממנו, כי אם אתם מרוויחים גם אני מרוויח לכן אני ארצה שתרוויחו ואעשה הכל כדי שתרוויחו.
כדי להירשם דרכי תירשמו בבקשה מהלינק הבא:
http://www.neobux.com/?r=Yanivsultan9

)
)
ציטוט ההודעה