בשעה חמש לפנות בוקר נשמעו דפיקות על דלת העץ. יגאל קם ממיטתו כשהוא מסוחרר כולו מהשינה העמוקה
ופתח את הדלת. בדלת ניצבו שלושה קציני משטרה רמי דרג. יגאל שפשף את עיניו ושאל: "בוקר טוב. מה אתם עושים פה?"
הקצין הגבוה מכולם פצה את פיו: "אתה מר יגאל ששון?" "כן" ענה יגאל. "הואיל בבקשה להתלוות אלינו".
יגאל נכנס אל ביתו כשהשוטרים בעקבותיו, נכנס לחדרו ולבש את בגדיו. כעבור כמה דקות הניידת כבר שעטה אל דרכה לתחנת
המשטרה בהרצליה. כשהגיעו הכניסו שני שוטרים את יגאל לחדר החקירות והחוקר הראשי פתח ללא שהיות: "שמי ירון כהן ואני
החוקר הראשי בתחנה זו. מר יגאל, האם ידוע לך מדוע אתה נחקר?"
"לא" השיב יגאל בהיתממות.
החוקר פתח מחשב נייד HP שניצב על שולחנו ופניו של יגאל איבדו מצבען. חששו לא היה לשווא: החוקר נכנס לדף הבית של פייסבוק,
הקליד כתובת דואר אלקטרוני וסיסמא וחשבונו של יגאל נראה על הצג המרצד. כעת פניו של יגאל החווירו אף יותר.
החוקר פתח פנקס והחל לקרוא: מר יגאל, בתאריך 21/6/14 פרסמת את מספרי הפלאפון האישיים של ראש הממשלה בנימין נתניהו
ושל הרמטכ"ל בני גנץ בדף הפייסבוק שלך ושיתפת אותו עם כל 450 חבריך! האם אתה מודה באשמה?
יגאל השפיל מבטו "כן".
הקלדנית שניצבה בפינת החדר לא בזבזה זמן: הדבר נרשם בתיקו האישי של יגאל שנפתח זה עתה.
"האם ידוע לך שהדבר מהווה פגיעה חמורה בביטחונה של מדינת ישראל?"
"אני לא התכוונ..."
"אל תענה לי!" זעם החוקר "מעשה כזה לא יעבור בשתיקה!"
שני שוטרים חסונים נכנסו אל החדר וגררו את יגאל בפראות לעבר תא המעצר. יגאל ניסה להתנגד אך מהלומה שהנחית עליו אחד
השוטרים מנעו כל ניסיון התנגדות נוסף. "אני דורש לדבר עם עורך דין!" צעק יגאל אך לא זכה למענה.
* * * * * * *
רק לאחר שלוש שנים שנמשכו כנצח השתחרר יגאל מהכלא כשהוא מושפל וחפוי ראש. יגאל נכנס לדירתו שעמדה ריקה כל אותו זמן,
הכניס ידו למגרה ושלף משם אקדח ברטה M9...
השכנים שרצו למקום בעקבות קול הירייה כבר לא הצליחו להציל את יגאל. הכדור חדר למוחו דרך רקתו השמאלית והרג אותו במקום.
באחד מימי השבעה הגיע רב מזוקן לשאת דברים בפני השכנים והמשפחה וכך אמר: "מדינת ישראל היא היא האחראית למותו בטרם עת
של חביבנו יגאל ששון. לא נשכח ולא נסלח!" ושתיקת השכנים הסכימה לדבריו בהד שלא נשמע....
לא לבכות חברים!
חבל על הבריאות והחיים.
הסיפור הוא לגמרי פרי דמיוני,
ומשהו פה לחלוטין לא הגיוני.
מהו?

ציטוט ההודעה