קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

$ הוכחת תשלום| CPAgrip | 27/3/15 $

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

Lightbulb $ הוכחת תשלום| CPAgrip | 27/3/15 $

שלום לכולם, אני מבקר פה לעיתים יחסית רחוקות בגלל מחסור בזמן... אני צמחתי בזכות הפורום הזה ובזכות האנשים פה.. אז נחמד לבוא לראות פה את האנשים מתחילים, מתקדמים ומרווחים כסף ...

ההוכחת תשלום שלי היום היה מCPAgrip מי שראה את ההוכחה האחרונה שלי יודע שעזבתי את CPAlead כי עשו לי בעיות עם הכסף, CPAgrip פשוט מצויינים, אני חייב להגיד שאחרי שעברתי אליהם הCR שלי עלה בכמה אחוזים, יש פחות סינון של כניסות בניגוד לCPAlead והרייטים טובים מאוד. לא עשו לי בעיות עם התשלום, אני משוחח עם המנהל לעיתים קרובות ותמיד יש תשובה, זה חשוב מאוד לפחות בשבילי.

אז ההוכחות תשלום חודשית שלי:

כמה טיפים לאנשים שפה, כסף מגיע עם עבודה קשה. אין הנחות אין קיצורי דרך, לא תשקיעו? לא תרוויחו פשוט מאוד.

דבר חשוב נוסף הוא לנסות, אני לא יודע כמה ממכם עשו את זה פה אני בעיקר מתייחס למתחילים ואולי גם למתקדמים, רובכם בדר"כ הולכים לפי נורמה מסויימת ודרך שמשותפת לכול האנשים שעוסקים בתחום שלכם, הטיפ שלי אליכם הוא להיות עם ראש פתוח ופשוט לנסות דרכים חדשות, לנסות, לנסות .. אני עשיתי את רוב הכסף שלי בזמן האחרון בניסיון חדשים והמצאת שיטות משלי... אז נכון שרוב הניסיונות לא יעבדו, אבל אם אחד מהם יעבוד וזאת שיטה ייחודית שלכם... זה לא שווה את זה??

טיפ נוסף הוא ליותר מתקדמים והוא להשקיע כסף, אני מכיר הרבה אנשים שמרוויחים כסף נחמד אבל מפחדים להשקיע בשיטה כזאת או אחרת בגלל שיש סיכון שהם יפסידו או ברוב הזמן לא ירוויחו את הכסף שהשקיעו, סיכון זה אחד הגורמים להצלחה בכול תחום שתהיו בו .. אז אל פחד, הפסדתם היום תרוויחו מחר.

בהצלחה לכולם, אני אשתדל לעברו פה לעיתים יותר קרובות, לענות ולעזור לאנשים ..

STOOOOP

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    50

וואו סחתיין.. יש מצב להסבר במה אתה עוסק?

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

יפה מאוד! תמשיך כך

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי shoka צפיה בהודעה
    וואו סחתיין.. יש מצב להסבר במה אתה עוסק?
    אני משתדל להתעסק בכול התחומים, מקיצור כתובות לCPA,PPD,PPI - עמודי פייסבוק, בתקופה הקרובה אני גם רוצה להתחיל לנסות שיתוף פעולה עם גוגל אדסנס באתר שאני מתכוון להעלות ... כפי שכתבתי כבר, לנסות זה דבר חשוב מאוד.

ציטוט נכתב במקור על ידי onlyiatraf צפיה בהודעה
    יפה מאוד! תמשיך כך
    תודה רבה

STOOOOP

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

כל הכבוד! תמשיך להפציץ!

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

מסכים CPA Grip מצוינים אין ספק.
    עשית Optimize לסקרים? תנסה לבחור את ה-5~2 סקרים למדינות שאתה מקבל מהן את רוב התנועה, אתה תרוויח יותר.
    מדהים, יאללה שיהיה לך בהצלחה עד לתשלום הבא (אל תשכח לפרסם כאן )

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    כל הכבוד! תמשיך להפציץ!
    אמשיך ללא ספק, תודה רבה

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    מסכים CPA Grip מצוינים אין ספק.
    עשית Optimize לסקרים? תנסה לבחור את ה-5~2 סקרים למדינות שאתה מקבל מהן את רוב התנועה, אתה תרוויח יותר.
    מדהים, יאללה שיהיה לך בהצלחה עד לתשלום הבא (אל תשכח לפרסם כאן )
    תודה רבה אחי, בדקתי היום ובאמת לא עשיתי סינון סקרים, תודה על הטיפ הזה אני אנסה אותו כבר עכשיו

STOOOOP

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן אסרף
    לייקים
    35
    נקודות
    50

נחמד, אני לא אוהב את כל האתרים האלה שמאלצים אחרים לעשות סקר בזמן שבן אדם אחר משלם על זה לא מעט כסף.
    בכלל אני לא יודע איך אתרים כאלה קיימים, איך מפרסמים נותנים לנם את האפשרות לעשות זאת.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי asrafeden צפיה בהודעה
    נחמד, אני לא אוהב את כל האתרים האלה שמאלצים אחרים לעשות סקר בזמן שבן אדם אחר משלם על זה לא מעט כסף.
    בכלל אני לא יודע איך אתרים כאלה קיימים, איך מפרסמים נותנים לנם את האפשרות לעשות זאת.
    אף אחד לא מאלץ פה אף אחד, הכול עניין של החלטה אישית. אף אחד לא לוקח ממך את האפשרות בחירה, אבל אם בחרת לעשות את הסקר בשביל לקבל את המוצר.. אז מי אני שיעמוד בדרך. אני רק שם את הסקר כהצעה בכדי שתגיע למה שאתה רוצה, רוב הזמן גם המוצר שאנשים מבקשים הוא לא בחינם, וברוב המקרים ברגע שהם מקבלים אותו גם אחרי השלמת סקר, זה יוצא להם יותר בזול. אז אני אישית לא רואה את הבעיה פה, ואין שום סיבה שלמפרסמים יהיה אכפת מכול העניין כול עוד זה חוקי. כך לדוגמא לפני שבוע פירסמו באתר CPA שאני עובד איתם איסור מוחלט להתעסק בכול מיני נישות שקשורות ל Whatsup ועוד כמה פחות מוכרות בגלל שהמפרסמים התלוננו שהחברות האלה באים אליהם עם תלונות, אז יש עכשיו איסור על נישות מהסוג הזה ומקובל על כולם שזה לא חוקי, אע"פ שברור לי שמשיכו עם נישות מהסוג הזה ומה שהמפרסמים עשו זה פשוט בכדי שאחרי זה יגידו להם "איך זה ממשיך" הם יגידו "אנחנו כבר אמרנו, לכו לחברת CPA" בעצם להעביר את המטבע אליהם. בגדול, בגדול ראש הנחש הוא המפרסמים.

STOOOOP

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן אסרף
    לייקים
    35
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 צפיה בהודעה
    אף אחד לא מאלץ פה אף אחד, הכול עניין של החלטה אישית. אף אחד לא לוקח ממך את האפשרות בחירה, אבל אם בחרת לעשות את הסקר בשביל לקבל את המוצר.. אז מי אני שיעמוד בדרך. אני רק שם את הסקר כהצעה בכדי שתגיע למה שאתה רוצה, רוב הזמן גם המוצר שאנשים מבקשים הוא לא בחינם, וברוב המקרים ברגע שהם מקבלים אותו גם אחרי השלמת סקר, זה יוצא להם יותר בזול. אז אני אישית לא רואה את הבעיה פה, ואין שום סיבה שלמפרסמים יהיה אכפת מכול העניין כול עוד זה חוקי. כך לדוגמא לפני שבוע פירסמו באתר CPA שאני עובד איתם איסור מוחלט להתעסק בכול מיני נישות שקשורות ל Whatsup ועוד כמה פחות מוכרות בגלל שהמפרסמים התלוננו שהחברות האלה באים אליהם עם תלונות, אז יש עכשיו איסור על נישות מהסוג הזה ומקובל על כולם שזה לא חוקי, אע"פ שברור לי שמשיכו עם נישות מהסוג הזה ומה שהמפרסמים עשו זה פשוט בכדי שאחרי זה יגידו להם "איך זה ממשיך" הם יגידו "אנחנו כבר אמרנו, לכו לחברת CPA" בעצם להעביר את המטבע אליהם. בגדול, בגדול ראש הנחש הוא המפרסמים.
    אני התכוונתי שאני לא מבין איך זה שמפרסמים נותנים לדבר הזה להימשך כי הם לא עושים מיזה רווחים!
    ברגע שמשהו ממלא סקר מוריד משהו, הוא ממלא את הסקר בבולשיט, את האיימיל רוב הסיכויים הוא סתם חירטט, ואת ההורדה רוב הסיכויים מוחק.

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

אני התכוונתי שאני לא מבין איך זה שמפרסמים נותנים לדבר הזה להימשך כי הם לא עושים מיזה רווחים!
    ברגע שמשהו ממלא סקר מוריד משהו, הוא ממלא את הסקר בבולשיט, את האיימיל רוב הסיכויים הוא סתם חירטט, ואת ההורדה רוב הסיכויים מוחק.
    זה לא כזה מדוייק כמו שאתה אומר.. למשל ההורדות מלאות תוכנות ריגול ככה שזה המטרה שלהם אותו דבר הpin submit
    הם לא היו משלמים כל כך הרבה וכל כל הרבה שנים אם זה לא היה משתלם להם.

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

אם זה לא היה רווחי עבור המפרסמים, תהיה בטוח שזה לא היה מחזיק שנים והתשלום שהם נותנים רק עולה עם הזמן.
    האמת שרובנו שוכחים:

- ברוב המקרים אין כאן *אינטגריטי* בין הצדדים שזה אחד מהדברים הכי חשובים שרוצים להרוויח לטווח הארוך.
    - זאת לא Win Win Situation, אם נהיה כנים, בדרך כלל המשתמשים לא משיגים את מה שהם רצו (מינה סתם, כי הם מחפשים דברים חלומיים), אנחנו בדרך כלל ננסה לשכנע את האנשים רק להשלים את הסקר עם פרטים מזויפים או לצאת מהשירות מיד אחרי והמפרסמים בהמון מקרים לא מקבלים לידים איכותיים.
    - קוד אתי, הקוד האתי של המון אנשים כאן הוא לא כל כך חזק והם מוכנים לעשות ה-כ-ל רק כדי להרוויח, אני לא שופט אותם פשוט זאת עובדה.
    אני למשל הצבתי לעצמי את הגבול בלהתקין כל מיני תוכנות לאנשים על המחשב, משהו שאני בחיים לא יגע בו.

בגלל הסיבות האלה בזמן האחרון אני פחות מתעסק בזה ויותר מעניין אותי הדברים שמחזיקים לאנשים לטווח הארוך, רווחים בטירוף ו-3 הסיבות שרשמתי כאן מתקיימות רק הפעם, לצד הטוב.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,998 | הודעות: 8,150,580 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect