מישהו פה מתעסק בaffiliate marketing, paid traffic, וכו׳, או שכל אחד פה רק מנסה לעשות רק עשר דולר ביום עם seo וppd?
מישהו פה מתעסק בaffiliate marketing, paid traffic, וכו׳, או שכל אחד פה רק מנסה לעשות רק עשר דולר ביום עם seo וppd?
|
|
אני מתעסק למה?
אני באמת חושב שהנושא הזה לא טוב לפורום הזה ובכלל לישראל. צריך רמת אנגלית די טובה.
ועוד תיקון - אפשר להרוויח הרבה יותר מ 10 דולר עם PPD ובמיוחד עם SEO (קידום בגוגל, אתר אינטרנט)
כשאני אומר שאני מתעסק אם הנושא אני מתכוון שאני יודע טוב מאד מה זה ויש לי קצת ניסיון כספי.
אני באמת חושב שיש לי את כל הידע הדרוש כדי להרוויח כסף עם התחומים האלה אך אין לי את ההשקעה הדרושה. זו השקעה גדולה מאד, לפחות 2000 דולר.
נערך לאחרונה על ידי asrafeden; 21-04-2015 בשעה 15:46.
סתם יהיה מעניין לפגוש כמה ישראלים בתחום. וכן צריך אנגלית טובה, אבל אנגלית אפשר ללמוד. SEO זה לא עקבי, במיוחד לא בשיטות שהאנשים בפורום עושים את זה, הם לא עושים גם local seo הם פשוט מנסים לקדם אתרים ולעשות niche sites שבקושי מרוויחים כסף.
לדעתי זה פשוט לא שווה את המאמץ.
דרך אגב אתה מדבר שטויות שאתה אומר שאתה צריך 2000 דולר להשקיע. על מה צריך להשקיע 2000 דולר בדיוק?
אל תזלזל בppd זה תחום אדיר וסופר רווחי אנשים בנו בתים מהדבר הזה ופה בפורום יש כמה אנשים
שבאמת עשו עם התחום תוצאות יפות..
עדיין לא עשיתי 1$ או מכירה 1 או קמפיין 1.
למדתי email marketing, facebook ads ועכשיו אני כל היום סביב ה- affiliate.
התחום הזה ספציפית עדיין חדש לי אבל ממש בימים האחרונים כך הבנתי את כל הרעיון,
מצאתי כמה מוצרים שכדאי לנסות ומחר אני ינסה את זה בתכלס עם פייסבוק ונתחיל ליישם בשטח את כל התאוריות.
ממש בודדים כאן מתעסקים ב- Affiliate, הרוב CPA.