מיום שישי האחרון הטלפון שלי לא מציג בגלריה תמונות וסרטונים וצילומי מסך, חוץ ממה שמותקן בכרטיס הזיכרון הקטן שחיברתי לעצמי בטלפון (SD CARD). זאת אומרת כל מה ששמור בכרטיס זיכרון הוא כן מציג, ומה ששמרתי בהתקן עצמו של הטלפון הוא לא מציג. חשוב לי לציין ששום דבר לא נמחק מהטלפון שום תמונות ושום סרטונים, הם כולם נמצאים בתיקייה הזאת "הקבצים שלי" ובשביל להיכנס לתמונה ו/או סרטון אני צריך להיכנס כל פעם לתיקייה הקבצים שלי ומשמה לתיקייה DCIM.... בנוסף לכך, רינגטונים שלי ששמורים גם הם בהתקן הטלפון המכשיר שלי לא מזהה אותם ושמצלצלים אליי הצלצול הרגיל מצלצל ולא הצלצול שהגדרתי אותו מראש. גם כאן שום צלצול לא נמחק ושאני נכנס לתיקייה בטלפון ringtones הצלצולים שמה אני לוחץ עליהם הטלפון מנגן אותם הכל בסדר, הבעיה פשוט היא שהטלפון לא קורא אותם משום מה. ביום שישי לא עשיתי כלום לטלפון שלי לא מחקתי לא עשיתי שום דבר......
שהעברתי הכל לכרטיס זיכרון שלי SD CARD הטלפון כן קורא הכל את כל הצלצולים, הוא מציג תמונות וסרטונים בגלריה וכו'.....
ניסיתי הכל להעביר תיקיות למחוק תיקיות העברתי מהמחשב חזרה לטלפון וכו' שום דבר לא עוזר.... בדקתי קצת את העניין באינטרנט מדובר במשהו שנקרא media scan שהוא רדום ויש אפליקציות ש"מעירות" אותו לפעול ואז הבעיה נפתרת בינתיים לא מצאתי שום דבר וכל אפליקציה דומה שהורדתי רשום לי הדבר הבא: " {שם האפליקציה} נעצר. " וכמובן שכיביתי את הטלפון הדלקתי מחדש כמה פעמים לא עזר, עשיתי גם אתחול לטלפון כמה פעמים גם לא עזר.....
לפתרון מכם אודה![]()

*^~דניאל~^*
ציטוט ההודעה