נכתב במקור על ידי afx אני שחור אני לא שחור אני לא יודע למה להאמין יותר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני לא יודע למה להאמין יותר אם תסמן את העמוד תגלה שאני לא שחור
נכתב במקור על ידי afx אם תסמן את העמוד תגלה שאני לא שחור מזל כבר חשבתי שהם הסתננו גם לאטרף
נוסטלגיה..
יוסי ברנס | Yossi Baranes מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע HTML.co.il
נכתב במקור על ידי Yoske נוסטלגיה.. פייי תגיד יש לך איזה חברה כבר? יעני COMPANY
נערך לאחרונה על ידי afx; 11-06-2015 בשעה 08:43.
נכתב במקור על ידי afx פייי תגיד יש לך איזה חברה כבר? יעני COMPANY כן יש חברה שאני שותף בה ובנוסף עובד על סטארטאפ חדש.
נכתב במקור על ידי Yoske כן יש חברה שאני שותף בה ובנוסף עובד על סטארטאפ חדש. וחברה? יעני GIRLFRIEND
נכתב במקור על ידי Yoske כן יש חברה שאני שותף בה ובנוסף עובד על סטארטאפ חדש. מברוק זוכר שהיית תותח אתה תגיע רחוק יש יותר פרטים על הסטארטפ?
WOOOOOOW
מזלט
צ'יפים לפוקר | הוסף כחבר | תן לייק
נכתב במקור על ידי .Eliran. מזלט תודה ימוכר צ'יפים לפוקר במחירי זנות
נכתב במקור על ידי Super Pippo זה מטורף אני חוגג 5 שנים אני יותר טוב מכולכם *מיכאל מזריק אינסולין* *שינקס טבעוני* הקדשה לAFX הכוכב מוזר שבאת לפה בגיל 10 ואתה עדיין לא חוקי לסקס
נכתב במקור על ידי Shinx מוזר שבאת לפה בגיל 10 ואתה עדיין לא חוקי לסקס לפחות לפי החוק אני עוד מעט חוקי בסקס
נכתב במקור על ידי Super Pippo לפחות לפי החוק אני עוד מעט חוקי בסקס אני יודע מטומטם זה למה אמרתי עדיין לא
נכתב במקור על ידי Shinx אני יודע מטומטם זה למה אמרתי עדיין לא כשקראתי את זה חשבתי שהתכוונת לקטגוריית סקס באטרף אני אלך ללמוד לקרוא, שלום כיתה א
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 20-06-2015 בשעה 15:34.
חוקי הפורום