נכתב במקור על ידי
vcnda123
אז ככה , אני משתמש בקיצור כתובות ופעם בכמה חודשים אני מוציא 10$ שזה נחמד והכול אבל עכשיו אני מתחיל להשקיע ממש אני מכניס כמה דברים ביחד נגיד קיצור כתובות + צריך להשלים captcha + להרוויח כסף לצפייה/הורדה (אם מישהו צריך עזרה / רוצה את האתרים אז בפרטי)
עכשיו יש לי כמה שאלות ppd - sharecash רשום שם שאסור כול דבר שקשור לעירום , אם אני נועל שם מסמך שיש שם סיסמא לראר שפותח תמונות עירום זה מותר ? להעלות קובץ עם אתר שיש בו סרטונים מותר ? כמה סרטונים כדאי לעלות במשתמש אחד ביוטיוב ? ראיתי גם שהכניסו שם לקחת מהם ebook וכאלה ולפרסם אותם שזה עוזר מאוד , להשתמש בזה / להכין משהו בעצמי מה אתם אומרים ? יש דברים שאסור לעלות ?
תודה מראש

"אם אני נועל שם מסמך שיש שם סיסמא לראר שפותח תמונות עירום זה מותר ?" - אם זה רק סיסמא אז אין סיבה לבעיה 100%.
בקשר לכל השאר לא יודע... אבל אני מאמין שהם לא יעשו כלום. אני מאמין שהם יתנו לך באן רק כאשר תעלה תמונות עירום לאתר...
" כמה סרטונים כדאי לעלות במשתמש אחד ביוטיוב ? " - תלוי אם המשתמש "חוקי" או לא. אם זה משתמש שנמצא על סיכון גבוה שיקבל באן אז עדיף כמה שפחות סירטונים, אפילו אחד.
אני אישית מעלה בולשיט, לא מעניין אותם מה מעלים.. הגולש לא יכול לדעת מה יהיה הקובץ, כדי לעניין אותו אתה רק משנה את הכותרת לדוגמא:
לקחת קובץ של סתם תוכנה נגיד firefox (דפדפן) ולעלות ולרשום בכותרת "clash of clans hack v1.7 update june 2015". מה שצריך לעניין אותך זה רק לקבל את הכסף.
נ.ב תשלום היום מ adf . ly:
זה נחמד אפשר לקנות עם זה SEO...