אה ביצס
יש לכם נטפליקס?
לי יש אז יעני אני הכי טוב
אה ביצס
יש לכם נטפליקס?
לי יש אז יעני אני הכי טוב
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
|
|
בדיוק כמו שזה עולה בכל מדינה אחרת, 8 דולר, 10 דולר או 12 דולר.
ההבדלים הם שבחבילה של ה8 דולר אפשר לראות רק במכשיר 1 בו זמנית אבל בחבילה של ה10 דולר אפשר לראות בשני מכשירים בו זמנית וב12 בארבעה מכשירים בו זמנית(הכוונה היא רק לצפייה בו זמנית בזמן שאתה רואה ונגיד מישהו אחר במשפחה רואה באותו זמן, אין הגבלה לכמה מכשירים אתה יכול להוריד תאפליקציה ולהשתמש בהם)
הבדל נוסף זה האיכות ב8 דולר היא רגילה, 10 דולר זה HD ו12 זה אולטרה HD שאין לי מושג מזה.
בתכנים אין הרבה ביחס לאמריקאי אבל עדיין יש כמה סדרות וסרטים טובים(בכללי יש איזה 500 תכנים)והם מוסיפים עוד תוכניות וסרטים כל יום-יומיים, אני מניח שעוד חודש-חודשיים כבר יהיה יותר תכנים וזה יהיה יותר שימושי.
תרגום אין עדיין אבל בראיון בווינט עם מה שמו מנטפליקס הוא אמר שזה כן יתווסף.
אז בכללי, לדעתי, זה נחמד וכן שווה תמחיר הזול.
כל תוכן זה סדרה או סרט נפרדים.
יש איזה כמה קטגוריות נפרדות לסרטים אז תגיד לי לאיזה זאנר אתה מכוון.
בכללי בטובים ראיתי שיש את באטמן מתחיל, האביר האפל, טרילוגיית מטריקס, אינדיאנה גונס, מלחמת העולם Z, שר הטבעות, הדיקטטור, האנגובר 2, גקאס 3, מת לצעוק 1-3, הסנדק 1 ו2, מועדון קרב, חומות של תקווה ובכללי יש עוד סרטים טובים, תן לי איזה זאנרים אתה רוצה ואני פשוט אצלם לך מה יש.
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 10-01-2016 בשעה 22:39.
לדעתי כן, אם זה לא בעיה בשבילך לקרוא בנתיים עם תרגום באנגלית כמובן.
החודש הראשון גם חינם וסך הכל המחיר עצמו זול, במחיר כזה אתה מראה שיש ביקוש בארץ לנטפליקס וגם זה לא כבד כמו כבלים.
בכל מקרה, עד הבגרויות שלי אני אמשיך לבקר עד האתר פעם ב.. אז אם בא לך לא להירשם עכשיו ולחכות שיהיה יותר תוכן, אני אהיה כאן לעידכונים.
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 11-01-2016 בשעה 18:45.