קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

יש דרך לעשות כסף מCPA "נקי"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל יש דרך לעשות כסף מCPA "נקי"

פעם עבדתי עם PPD וCPA, עם משחקים וכ"ו והפסקתי כי זה הרגיש לי לא נכון, אז רציתי לשאול אם יש דרך לעשות כסף בלי לעקוץ או לעבוד על אנשים כדי שיעשו משהו שבסוף הם לא מקבלים כלום
    תודה

2. קישורים ממומנים

לא חושב שCPA יכול להתקיים ככה , ברגע שאתה עושה WH למשהו סביר להניח שהוא קיים בכל רחבי האינטרנט לכן אני לא צריך אותך שתחייב אותי למלא סקר בשביל זה.
    בנוסף PIN SUBMIT תמיד יהיה משהו בעייתי , כי אף אחד לא ירצה לשלם גם במידה ותתן לו ערך.
    הדרך היחידה שאני חושב על להפוך את CPA ל"חוקי" הוא לעבוד רק עם מדינות של EMAIL SUBMIT ובסיום הסקר לתת ערך ששווה לכסף , משהו שלא ניתן להשיג באינטרנט.
    כמו קנייה של מוצר\שרות כלשהו.
    לדוגמא אם הEMAIL SUBMIT שווה לך ערך ל1.5$-2$ אז תוכל לקנות שירות בסכום נמוך יותר ולגזור קופון , ככה הצד השני לא ירומה בגלל שנתת לו ערך אמיתי ששווה כסף מבלי שיוציא על כך כסף כמו בPIN SUBMIT.
    או שפשוט תקדם הצעות נטו
    נערך לאחרונה על ידי elior99; 28-02-2016 בשעה 02:47.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

ציטוט נכתב במקור על ידי elior99 צפיה בהודעה
    לא חושב שCPA יכול להתקיים ככה , ברגע שאתה עושה WH למשהו סביר להניח שהוא קיים בכל רחבי האינטרנט לכן אני לא צריך אותך שתחייב אותי למלא סקר בשביל זה.
    בנוסף PIN SUBMIT תמיד יהיה משהו בעייתי , כי אף אחד לא ירצה לשלם גם במידה ותתן לו ערך.
    הדרך היחידה שאני חושב על להפוך את CPA ל"חוקי" הוא לעבוד רק עם מדינות של EMAIL SUBMIT ובסיום הסקר לתת ערך ששווה לכסף , משהו שלא ניתן להשיג באינטרנט.
    כמו קנייה של מוצר\שרות כלשהו.
    לדוגמא אם הEMAIL SUBMIT שווה לך ערך ל1.5$-2$ אז תוכל לקנות שירות בסכום נמוך יותר ולגזור קופון , ככה הצד השני לא ירומה בגלל שנתת לו ערך אמיתי ששווה כסף מבלי שיוציא על כך כסף כמו בPIN SUBMIT.
    או שפשוט תקדם הצעות נטו
    למה אתם כאלה סגורים, ברור שאפשר להרוויח כסף נקי מCPA. סתם שתדע שהאנשים שמרוויחים הכי הרבה לטווח הרחוק זה אלה עם הנישות של WH.
    ונישות של WH ממש לא עובדות לפי מה שאתה חושב ואמרת כאן, אחת הסיבות שכמעט ואין תחרות בWH ומרוויחים יותר טוב שם היא מהסיבה הפשוטה שאנשים בדיוק כמוך חושבים שזה ממש לא רווחי, ולמה בדיוק מישהו ירצה לשלם בשביל משהו שהוא יוכל למצוא באינטרנט.
    האמת לאמיתה שאני בטוח שגם אתה נחשפת אליה היא, שאנשים יותר מאמינים וסומכים על משהו שעולה כסף מאשר על משהו שעולה בחינם, ונעשו בפורומים כאלה ואחרים הרבה מאוד מדגמים וניסויים בעניין הזה.
    אני יסביר בפשטות, רוב האנשים בעולם סבורים ובטוחים שמה שעולה יותר כסף הוא איכותי יותר ממה שמוצא בחינם, קח לדוגמה את מערכת ההפעלה ווינדוס ושאל את עצמך אתה השאלה הבאה, למה אנשים מעדיפים לקנות את המערכת במקום להוריד אותה באינטרנט שזה דבר אפשרי כעיקרון (מבלי להתעסק בפן של חוקיות)?
    תגיע למסקנות עם עצמך.

פותח האשכול: אני מבין את החשיבה שלך ועל הצד הלא מוסרי שיש בCPA, אך אני רוצה שתדע שקיימות אפשרויות להרוויח גם מבלי לגרום לאנשים לבצע משהו תמורת כלום ושום דבר, האנשים פה בפורום חושבים שהם מתעסקים בCPA אך האמת לאמיתה היא שהם משתמשים בCPA לPPD וזאת הסיבה שהם לא מודעים לעובדה שיש רשתות שהן אך ורק CPA ולרשתות האלה יש דרכים נפרדות ומסויימות להרוויח כסף, והאמת היא שהרשתות האלה הם המצליחות ביותר ומציעות הצעות כספיות גדולות יותר. אני לא יודע אם שמעת על הרשתות maxbounty או PeerFly שהן הרשתות המועדפות עליי, והרציניות ביותר שנמצאות בשוק היום.
    בשתי הרשתות האלה יש לך קמפיינים תחת הקטגוריה DOWNLOAD משמע אתה מפרסם לדוגמה את המשחק World Of Tanks (סתם לדגומה) בפייסבוק, אתרים מותאמים למשחק, ועל כול הורדה של המשחק הזה אתה מקבל סביבות 4$ ~ 6$, פשוט וקל ושני הצדדים יוצאים מרוצים. אתה קיבלת את הכסף, והצד השני השיג את המשחק, וישנם עוד הצעות לתוכנות כאלה ואחרות שניתן לפרסם ומזכות אותך בכסף כמובן, ויש עוד הרבה דרכים שלצערי לא אוכל לפרט כאן מטעמים אישיים אבל אני בטוח שעם עוד קצת ניסיון אתה תוכל להבין ולחשוב על דרכים יצירתיות להביא לעצמך הכנסה.

* ההרשמה לאתרים שציינתי לא פשוטה, ויש לצלם תעודה מזהה, לעיתים יש אפשרות לאימות פלאפוני... את כול התשובות לאלה תוכל למצוא בגוגל.

STOOOOP

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 צפיה בהודעה
    למה אתם כאלה סגורים, ברור שאפשר להרוויח כסף נקי מCPA. סתם שתדע שהאנשים שמרוויחים הכי הרבה לטווח הרחוק זה אלה עם הנישות של WH.
    ונישות של WH ממש לא עובדות לפי מה שאתה חושב ואמרת כאן, אחת הסיבות שכמעט ואין תחרות בWH ומרוויחים יותר טוב שם היא מהסיבה הפשוטה שאנשים בדיוק כמוך חושבים שזה ממש לא רווחי, ולמה בדיוק מישהו ירצה לשלם בשביל משהו שהוא יוכל למצוא באינטרנט.
    האמת לאמיתה שאני בטוח שגם אתה נחשפת אליה היא, שאנשים יותר מאמינים וסומכים על משהו שעולה כסף מאשר על משהו שעולה בחינם, ונעשו בפורומים כאלה ואחרים הרבה מאוד מדגמים וניסויים בעניין הזה.
    אני יסביר בפשטות, רוב האנשים בעולם סבורים ובטוחים שמה שעולה יותר כסף הוא איכותי יותר ממה שמוצא בחינם, קח לדוגמה את מערכת ההפעלה ווינדוס ושאל את עצמך אתה השאלה הבאה, למה אנשים מעדיפים לקנות את המערכת במקום להוריד אותה באינטרנט שזה דבר אפשרי כעיקרון (מבלי להתעסק בפן של חוקיות)?
    תגיע למסקנות עם עצמך.

פותח האשכול: אני מבין את החשיבה שלך ועל הצד הלא מוסרי שיש בCPA, אך אני רוצה שתדע שקיימות אפשרויות להרוויח גם מבלי לגרום לאנשים לבצע משהו תמורת כלום ושום דבר, האנשים פה בפורום חושבים שהם מתעסקים בCPA אך האמת לאמיתה היא שהם משתמשים בCPA לPPD וזאת הסיבה שהם לא מודעים לעובדה שיש רשתות שהן אך ורק CPA ולרשתות האלה יש דרכים נפרדות ומסויימות להרוויח כסף, והאמת היא שהרשתות האלה הם המצליחות ביותר ומציעות הצעות כספיות גדולות יותר. אני לא יודע אם שמעת על הרשתות maxbounty או PeerFly שהן הרשתות המועדפות עליי, והרציניות ביותר שנמצאות בשוק היום.
    בשתי הרשתות האלה יש לך קמפיינים תחת הקטגוריה DOWNLOAD משמע אתה מפרסם לדוגמה את המשחק World Of Tanks (סתם לדגומה) בפייסבוק, אתרים מותאמים למשחק, ועל כול הורדה של המשחק הזה אתה מקבל סביבות 4$ ~ 6$, פשוט וקל ושני הצדדים יוצאים מרוצים. אתה קיבלת את הכסף, והצד השני השיג את המשחק, וישנם עוד הצעות לתוכנות כאלה ואחרות שניתן לפרסם ומזכות אותך בכסף כמובן, ויש עוד הרבה דרכים שלצערי לא אוכל לפרט כאן מטעמים אישיים אבל אני בטוח שעם עוד קצת ניסיון אתה תוכל להבין ולחשוב על דרכים יצירתיות להביא לעצמך הכנסה.

* ההרשמה לאתרים שציינתי לא פשוטה, ויש לצלם תעודה מזהה, לעיתים יש אפשרות לאימות פלאפוני... את כול התשובות לאלה תוכל למצוא בגוגל.
    יש אתרים כאלה שלא דורשים אימות טלפוני וכ"ו?

תגיע למסקנות עם עצמך.

מצטער אבל זה גיבוב של שטויות.
    כמו שאמרתי , הדרך היחידה לWH CPA הוא לקדם הצעות נטו , כאשר אתה לא "מוכר" משהו שלא קיים.
    מה העניין לגבי הערך והכסף? שטות גדולה.
    כאשר בנאדם מרוויח X כסף מליד מסוים הוא מן הסתם יתן ערך בעלות נמוכה יותר , בסוף החודש ממלא הליד יראה שחוייב בסכום גבוה יותר מהערך שקיבל - אין אפשרות אחרת , אלא אם כן אתה רוצה להפסיד כסף.
    לגבי החלק השני , בתור אחד שרשום בPEERFLY לא ראיתי את ההצעות שדיברת עליהם וגם לא בהרבה רשתות CPA אחרות , על ליד של הורדה סיכוי נמוך שתקבל כזה סכום.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

ציטוט נכתב במקור על ידי elior99 צפיה בהודעה
    מצטער אבל זה גיבוב של שטויות.
    כמו שאמרתי , הדרך היחידה לWH CPA הוא לקדם הצעות נטו , כאשר אתה לא "מוכר" משהו שלא קיים.
    מה העניין לגבי הערך והכסף? שטות גדולה.
    כאשר בנאדם מרוויח X כסף מליד מסוים הוא מן הסתם יתן ערך בעלות נמוכה יותר , בסוף החודש ממלא הליד יראה שחוייב בסכום גבוה יותר מהערך שקיבל - אין אפשרות אחרת , אלא אם כן אתה רוצה להפסיד כסף.
    לגבי החלק השני , בתור אחד שרשום בPEERFLY לא ראיתי את ההצעות שדיברת עליהם וגם לא בהרבה רשתות CPA אחרות , על ליד של הורדה סיכוי נמוך שתקבל כזה סכום.
    גבר, זאת עובדה ואתה מוזמן לשאול ולברר בCPAELITE כדוגמה את המנהל, שפתח אשכול לא מזמן כאשר הוא קידם הצעה אחת בחינם, והצעה אחרת בקליקבאנק אם זיכרוני אינו מטעה אותי, ואנשים העדיפו לקנות ממנו ושם הוא הרוויח יותר.
    זה אומנם מפתיע אבל במחשבה שנייה יש הגיון מאחורי הבחירה של הלקוח הפוטנציאלי, זה בדיוק כמו שאנשים מעדיפים להבדיל אלף אלפי הבדלות לקנות משחקים בSteam כאשר ישנה האפשרות להוריד את המשחק, או לקנות מערכת הפעלה של מיקרוסופט כשפרקטית אפשר גם להוריד אותה בחינם.
    למה? כי כאשר מציעים לך משהו בחינם, לא מבטיחים לך איכות לפחות מבחינתך אבל כשמוכרים לך מוצר אתה מצפה לאיכות תמורת הכסף שלך, לוגית זה נכון.

STOOOOP

גבר, זאת עובדה ואתה מוזמן לשאול ולברר בCPAELITE כדוגמה את המנהל, שפתח אשכול לא מזמן כאשר הוא קידם הצעה אחת בחינם, והצעה אחרת בקליקבאנק אם זיכרוני אינו מטעה אותי, ואנשים העדיפו לקנות ממנו ושם הוא הרוויח יותר.
    זה אומנם מפתיע אבל במחשבה שנייה יש הגיון מאחורי הבחירה של הלקוח הפוטנציאלי, זה בדיוק כמו שאנשים מעדיפים להבדיל אלף אלפי הבדלות לקנות משחקים בSteam כאשר ישנה האפשרות להוריד את המשחק, או לקנות מערכת הפעלה של מיקרוסופט כשפרקטית אפשר גם להוריד אותה בחינם.
    למה? כי כאשר מציעים לך משהו בחינם, לא מבטיחים לך איכות לפחות מבחינתך אבל כשמוכרים לך מוצר אתה מצפה לאיכות תמורת הכסף שלך, לוגית זה נכון.
    שים לב על מה אנחנו מדברים , אל תערבב בין CPA לקליקבנק , שני דברים שונים לחלוטין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

למה אתם כאלה סגורים, ברור שאפשר להרוויח כסף נקי מCPA. סתם שתדע שהאנשים שמרוויחים הכי הרבה לטווח הרחוק זה אלה עם הנישות של WH. ונישות של WH ממש לא עובדות לפי מה שאתה חושב ואמרת כאן, אחת הסיבות שכמעט ואין תחרות בWH ומרוויחים יותר טוב שם היא מהסיבה הפשוטה שאנשים בדיוק כמוך חושבים שזה ממש לא רווחי, ולמה בדיוק מישהו ירצה לשלם בשביל משהו שהוא יוכל למצוא באינטרנט. האמת לאמיתה שאני בטוח שגם אתה נחשפת אליה היא, שאנשים יותר מאמינים וסומכים על משהו שעולה כסף מאשר על משהו שעולה בחינם, ונעשו בפורומים כאלה ואחרים הרבה מאוד מדגמים וניסויים בעניין הזה. אני יסביר בפשטות, רוב האנשים בעולם סבורים ובטוחים שמה שעולה יותר כסף הוא איכותי יותר ממה שמוצא בחינם, קח לדוגמה את מערכת ההפעלה ווינדוס ושאל את עצמך אתה השאלה הבאה, למה אנשים מעדיפים לקנות את המערכת במקום להוריד אותה באינטרנט שזה דבר אפשרי כעיקרון (מבלי להתעסק בפן של חוקיות)? תגיע למסקנות עם עצמך. פותח האשכול: אני מבין את החשיבה שלך ועל הצד הלא מוסרי שיש בCPA, אך אני רוצה שתדע שקיימות אפשרויות להרוויח גם מבלי לגרום לאנשים לבצע משהו תמורת כלום ושום דבר, האנשים פה בפורום חושבים שהם מתעסקים בCPA אך האמת לאמיתה היא שהם משתמשים בCPA לPPD וזאת הסיבה שהם לא מודעים לעובדה שיש רשתות שהן אך ורק CPA ולרשתות האלה יש דרכים נפרדות ומסויימות להרוויח כסף, והאמת היא שהרשתות האלה הם המצליחות ביותר ומציעות הצעות כספיות גדולות יותר. אני לא יודע אם שמעת על הרשתות maxbounty או PeerFly שהן הרשתות המועדפות עליי, והרציניות ביותר שנמצאות בשוק היום. בשתי הרשתות האלה יש לך קמפיינים תחת הקטגוריה DOWNLOAD משמע אתה מפרסם לדוגמה את המשחק World Of Tanks (סתם לדגומה) בפייסבוק, אתרים מותאמים למשחק, ועל כול הורדה של המשחק הזה אתה מקבל סביבות 4$ ~ 6$, פשוט וקל ושני הצדדים יוצאים מרוצים. אתה קיבלת את הכסף, והצד השני השיג את המשחק, וישנם עוד הצעות לתוכנות כאלה ואחרות שניתן לפרסם ומזכות אותך בכסף כמובן, ויש עוד הרבה דרכים שלצערי לא אוכל לפרט כאן מטעמים אישיים אבל אני בטוח שעם עוד קצת ניסיון אתה תוכל להבין ולחשוב על דרכים יצירתיות להביא לעצמך הכנסה. * ההרשמה לאתרים שציינתי לא פשוטה, ויש לצלם תעודה מזהה, לעיתים יש אפשרות לאימות פלאפוני... את כול התשובות לאלה תוכל למצוא בגוגל.
    בקשה לWorld of Tanks.. אפשר בדיוק נכנס העניין של הSurvey לפה?אתה בעצם מפרסם Offers בנפרד? כל Offer אתה מפרסם לבד?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect