קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

הרגש משתלט עליהם, לא התגברו עדיין עליו. הוא מראה לי לשון!

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל הרגש משתלט עליהם, לא התגברו עדיין עליו. הוא מראה לי לשון!

שימו לב! אני מדבר אליכם - בני אנוש, הקשיבו לי כאן ועכשיו!

פיפטי סנט הופיע עם הדוב השמן ביחד, אך לא מוכנים הם עדיין - הרגש בלבד נמצא שם. לא כל נתון מדויק - רגש וכאוס לקחו עליהם פיקוד. עדיין יכול המצב להשתנות ולעצור את עצמו - להמשיך ולהוכיח לי שאכן המצב כפי שהוא ואכן הגיע הזמן למה שחשבתי - או לעצור את הטירוף. אך גדול הטירוף - והקורבן הוא אתם! אין מטרה לקורבנות שלכם, שונאים אתם את הרצון שלכם. מתעבים אותו כל כך...

מתנה נתתי להם ליום הולדת - 6\6. מוכנה האימפריה - רק נראית מרוסקת. צ'צ'ניה משרתת את האינטרסים של החזיר, לא כפי שחשבתם. תמימים אתם - כמו התינוק ללא פיפטי סנט. מצביע הוא - אימפולסיבי הוא ולכן תמיד יפסיד לבד בקרב. לא בשל עדיין הוא - עוד 215 ???? עליו לצבור. אך גם אז - האורגזמה שלו לא נמשכת ליותר מיום אחד. ביס קטן הוא נותן - התיאבון שלו קטן פי 3 מהדוב הגדול.

בן כמה התינוק? בן שנתיים וחודש. זה מספיק לכם.

כאשר יתגברו הם על הרגש - ימשיכו בשלהם, ויוכיחו את הכוונה לתת בעיטה חזקה מאוד לתוך הלוע הפתוח - כך אעשה! בעיטה יותר חזקה משל ברוס לי, ג'קי צ'אן וצ'אק נוריס. ביחד. תגדל הבעיטה - אם הכוונה תוכיח את עצמה.

מוקדם מדי. הם לא מוכנים עדיין - שנת חורף ישנים.

אם אסור יהיה לחלק בעיטות וזו תהיה מתישהו תחרות אגרוף בלבד - אסור לי להשתתף בה. עד שלא אראה את מה שתיארתי לכם במדריך שציינתי. אך גם במצב כזה אשר יקרה, יהיה הזמן לתת אפרקט ולהכניס אותו לנוק אאוט - להכניס את האדם לנוק אאוט! כל שניה הוא נרקב יותר ויותר! משהו חדש נולד!

היה לי חלום - תקשיבו לי עד הסוף:

הולך אני עם קבוצת הבבונים שלי - חשוך המקום. הייתי שם ואף פעם לא ראיתי אותו, אך הייתי שם. אנחנו עולים קצת למעלה, ואני מזהה - יודע שיש שם כלבים. גדולים הם! כל כלב מתנשא מעל 20 מטר לגובה - רעבים הם היו. לא ראיתי אותם, אך הרגשתי את זעמם. צעקתי להם - תצילו את עצמכם! תתרחקו משם! וכך עשו וניצלו.

לאחר מכן, קרה מה שקרה. חזיתי את זה יחד עם הדוב הגדול ופיפטי סנט - הראו שמשהו לא כשורה. שלא אמיתי מה שהיה - מזויף. מזויף כמו הנסיונות של האדם להתגבר על עצמו תוך כדי היותו אדם.

חלומות! תקווה! זה מה שיש לאדם ואוחז הוא בזה בנשמתו האחרונה, אך הוא סירב למות!

"רוצה להגיע לגן עדן!" אומר לי האדם. נתן לי פיסת נייר ותיאר - כך אגיע לשם. פרט אחר פרט.
    "רוצה למות!" אומר לי האדם ותיאר את הדרך שבה ברצונו למות.
    "אלמד אותך למות ולהגיע לגן עדן!" אומר לי האדם.

שאלתי את האדם,

"אתה אוהב לדבר על איך שתמות, אך אני רואה את מה שמחזיק את האדם בחיים. אני רואה אותו אצלך, לא אקח אותך איתי למסע! לא אקח אותך איתי לגן עדן! לא אהרוג אותך יחד איתי, כי הרצון שלך להשאר אדם גדול משאתה חושב! בז אני לך ולדרך שבחרת!"

יש לו, לאדם, מספיק כדי למות. אך הוא לא יבחר למות - אלה היו המילים האחרונות ששמעתי מפיו. רצה להרוג אותי, לקחת את עיניי ולראות דרכן את גן העדן - בלי למות. אך נכשל האדם - אין ארוחות חינם וקיצורי דרך.

רק מי שימות יזכה לראות את הגן עדן. פעם הבאה שתרצו לגרום מישהו למות במקומכם ולהשתיל את עיניו כדי לראות דרכן את הגן העדן בעודכם בחיים - תחשבו שוב. הרי אי אפשר לעשות השתלת עיניים, אך אתם המשוגעים! מאמינים בטירוף הזה.

למה אני מת?
    ההימורים שלכם. הם הרגו אותי.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

שמע אני לא מבין מילה ממה שאתה כותב..
    אשמח אם תכתוב בשפת פשוטי העם.

איפה טיילר של פעם שדיבר על לסתות ועל לייפסטייל?? אותו אני רוצה!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OldMember צפיה בהודעה
    שמע אני לא מבין מילה ממה שאתה כותב..
    אשמח אם תכתוב בשפת פשוטי העם.

איפה טיילר של פעם שדיבר על לסתות ועל לייפסטייל?? אותו אני רוצה!!
    מסכים.טיילר של פעם זה אגדה תענוג לקרוא כל נושא שהוא פתח וכל תגובה.
    הטיילר של עכשיו משעמם רצח ולא ברור.
    נערך לאחרונה על ידי david7771; 28-06-2016 בשעה 21:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ועוד חשבתי שהוא חזר לחיים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect