קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מכור
תוכנית שותפים בארץ
היי, יש לי קצת זמן פנוי אז החלטתי לסקר לכם קצת את התוכניות שותפים שיש בארץ והכל מניסיון אישי של שנים בתחום
אז יאללה...
נתחיל...
Wesell:
חברה דיי ותיקה בארץ אני באופן אישי עובד איתה בשיתוף פעולה משנת 2011
אופן תשלום: משלמת שוטף +30 באופן רציף ללא בעיות כמובן במסגרת שליחת קבלת מס בהתאם לסכום.
קמפיינים: מגוון ענק של קמפיינים (מעל 200) בכל תחום אפשרי לדוגמא - הכרויות,לימודים,טיפולי לייזר,טיסות וחופשות ועוד..
עמלות ביחס לאתרים אחרים - יש קמפיינים שמשלמים יותר טוב מאשר בתוכניות אחרות אך גם ההפך.
האם ממליץ \ לא ממליץ - ממליץ מאוד בתור התחלה
לינק להרשמה : Wesell
Clickon:
חברה שעובדת יחד עם Wesell למיטב ידיעתי (לפחות זה מה שאמרו לי בשנת 2012) אותו דבר כמו Wesell אין צורך לפרט יותר מידי
אופן תשלום: משלמת שוטף +30 באופן רציף ללא בעיות כמובן במסגרת שליחת קבלת מס בהתאם לסכום.
קמפיינים: מגוון ענק של קמפיינים (מעל 200) בכל תחום אפשרי לדוגמא - הכרויות,לימודים,טיפולי לייזר,טיסות וחופשות ועוד..
עמלות ביחס לאתרים אחרים - יש קמפיינים שמשלמים יותר טוב מאשר בתוכניות אחרות אך גם ההפך.
האם ממליץ \ לא ממליץ - ממליץ מאוד בתור התחלה
לינק להרשמה: Clickon
TrustMedia:
חברה יחסית חדשה שלמען האמת עשתה לי דיי הרבה בעיות כולל חסימה של משתמש
קמפיינים: מגוון דיי גדול של קמפיינים - פחות מבחר מאשר Wesell ו Clickon
עמלות ביחס לאתרים אחרים - התשלום גבוהה יותר מWesell ו Clickon ברוב הקמפיינים
האם ממליץ \ לא ממליץ - מניסיון אישי שלי איתם ואחרי שקיבלתי מהם מספר תשלומים הכל פיקס,אבל קבלת ההשעיה אחרי דרישת תשלום של מעל 1000 ש"ח הייתי ממליץ שלבדוק טוב טוב את השטח לפני תחילת עבודה...
לינק להרשמה:Trustmedia
Leadim4u:
חברה יחסית חדשה(שנת 2014 בערך) שאחוז אישור הלידים מאוד מאוד נמוך!
קמפיינים: מגוון של בערך 60 קמפיינים בארץ ועוד עשרות לחו"ל (לרוב הימורים)
עמלות ביחס לאתרים אחרים - עמלות דיי נמוכות ביחס לשאר החברות וממשק דיי מסורבל.
האם ממליץ \ לא ממליץ -מניסיון אישי שלי איתם הוא מאוד אבל מאוד רע! קודם כל עבדתי על קמפיין שכל הכניסות וההמרות שלו לא נחשבו! זאת אומרת שכל ההשקעה הלכה לפח,אחוז ההמרות של קמפיין מסוים היום מתחת ל20 אחוז בשלב מסוים כולל כשאני בדקתי את הקמפיין והכל ביצעתי טוב עדיין קיבל דחייה בטענות מגוחכות והזויות. מענה לאימיילים גובל בשערורייה ולוקח הרבה זמן לאישור חשבון \ מענה על תקלה מסוימת. בקיצור אולי זה רק אצלי ככה אבל סך הכל משלמים בזמן והכל טוב..
*המדריך נכתב ב22.12 במקור ועד היום (26.12) אין מענה בקיצור לא להתקרב !!!!!! להתרחק כמו מאש!!
לינק להרשמה: Leadim4u
Adland:
חברה שהייתי עובד איתה בעבר קיימת משנת 2014 בערך גם אמינה בחלט ונותנת יחס אישי מאוד!
קמפיינים: מגוון יחסית מצומצם של בערך 60 קמפיינים רובם מבוססי לידים אך יש גם מכירות בתחומי האסטתיקה,מפעל הפיס , לימודים ובסגנון הנ"ל
האם ממליץ \ לא ממליץ - מומלץ מאוד,יחס אישי מאוד ואישור המרות מאוד גבוהה!
לינק להרשמה : Adland
Sekindo:
אולי החברה הכי ותיקה בתחום ובין החברות היחידות בארץ שמריצה קמפיין PPC (תשלום פר קליקים)
קמפיינים: מגוון ענק של קמפיינים בתחומים שונים - פוקר,הכרויות,הסרת שיער בלייזר,לימודים ועוד...
עמלות ביחס לאתרים אחרים - התשלום לליד יחסית גבוהה בקמפיינים מסוימים ובשאר הוא זהה או קצת יותר נמוך ביחס לשאר תוכניות השותפים
האם ממליץ \ לא ממליץ - ה- תוכנית שותפים הכי מומלצת למתחילים אך שימו לב שחובה אתר אינטרנט פעיל,אחוזי המרות מהקמפיינים מאוד גבוהה (אצלי עומד על 100 אחוז אישור) ומענה אישי ואדיב מאוד בכל נושא (תשלום,תמיכה והצטרפות)
לינק להרשמה: Sekindo
3AD:
תוכנית שותפים מבוססת לידים
קמפיינים: מגוון של בערך 60 קמפיינים בתחומים הבאים : לימודים (אנגלית,מכללות וכו' ) מכונות קפה,הכרויות,הסרות שיער , עבודות בחו"ל וכו'..
לינק להרשמה : 3ad
הבאתי לכם הכל בקטע הכי אובייקטיבי אני לא בעל א ינטרס משום חברה,אין לי רצון לפגוע בפרנסה של חברה מסוימת או בן אדם מסוים ומראש אני מבקש סליחה אם פגעתי..
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום