קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

כסף. מאיפה?!

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל כסף. מאיפה?!

אהלן פורום התגעגעתי, אני יודע שדי מת כאן אבל רציתי לבקש את עזרתכם, את המבינים שבכם בהצלחה כלכלית...
    אצלי האמת הכל בסדר, יש לי חברה כבר שנה ואני לומד נהיגה, מתגייס עוד כמה חודשים, עובד פה ושם בעבודת פח כשיש לי עצבים...
    אבל השנה חרבנתי את הלימודים שלי לגמרי (יב'), אין לי בגרות והתחלתי לפחד ממה שהולך לקרות לי בעתיד, אחרי צבא...בצבא יש לי תפקיד מסריח של נהג אבל אני הולך לקבל משכורת קרבית של אלף משהו, שיחסית לצבא זה יפה...ויחסית לג'וב המגעיל שלי.

בקיצור, אני זוכר שפעם היו מדברים כאן על זה שבגרות לא עושה אותך מצליחן כלכלית, ושאפשר גם בלי, אלו שדיברו על זה הם בעיקר החבר'ה של ה-LMS, כולל טיילר שחבל מאוד שמחק את כל האשכולות שהיו לו...

אז אני חייב עזרה חבר'ה, תרגיעו אותי, אין אפשר להתפרנס טוב בחיים בלי בגרות ובלי אוניברסיטה?

מה אם אחרי צבא אני אמצא את עצמי בנאדם עני שעובד במלצרות? לאחרונה המחשבה הזאת עושה אותי דכאוני למרות שאני רק בן 18 ואני חושב 3 שנים קדימה...

אני מקווה שתעזרו, כי אני באמת חייב את הייעוץ הזה ממי שמבין כאן, למרות שהרוב כבר לא גולשים...

תודה רבה למי שעונה יגברים
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 16-06-2015 בשעה 15:09.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

לא נכנסתי לפה שנים אני רואה הכל מת אה חבל..
    ולנושא,
    תשמע אחי אני לא עומד למרוח אותך, בשביל להגיע להצלחה כלכלית בלי תעודה בגרות ואוניברסיטה כמו שאני רואה את זה יש כמה דרכים, או שאתה עילוי בתחום מסויים בלימודים ואז זה לא משנה התעודת בגרות, או שאתה תותח באיזה תחום שלא מצריך לימודים של אוניברסיטה או שיש לך קשרים שיכניסו אותך למקום עבודה עם כסף גדול. וכנראה שאתה לא עונה לאחת מההגדרות האלה. לא בקטע רע פשוט באמת בשביל לעזור לך. תפוס את עצמך בידיים אחי אם הייתי אתה הייתי משלים בגרויות בזמן הצבא, חותר לתפקיד עם תש טוב ומשקיע מעבר לזה שגם מבחינה חברתית מסתכלים לא טוב על מי שאין לו בגרות ולא יודע גם סתם לאגו.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

104 צפיות ותגובה אחת?..
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    104 צפיות ותגובה אחת?..
    1. בישראל לעבוד במלצרות זה באמת הדברים היותר משתלמים שאתה יכול לעשות. אתה יכול לראות יוצאי תואר ראשון במשפטים טוחנים משמרות במלצרות.. יודע למה? כי למרות כל המיתוסים שכל החנונים עם הראש הנעול ממציאים, מלצרות זה כן קשה, אבל זה שווה את זה. באיזה עוד עבודה תזכה להכיר אנשים (בנים, בנות) + להרוויח 35/40 שקל לשעה? יצא לי להכיר מלצרים שמרוויחים גם 50 ו60.. זה כמובן במקומות ספציפיים שהעסק פורח והלקוחות בהתאם.

2. בלי בגרות אין לך מה לעשות. השלמת בגרויות תנסה לעשות עד לגיוס. תשב על התחת קצת ותשלים.

מעטים האנשים שמצליחים בלי לימודים, אלה אותם אנשים שיושבים מגיל 11/12 על נושא שהם ממש רוצים ללמוד (בדר"כ תוכנה, אנשים לומדים שפות תכנות מגיל 11,12) לומדים אותו המון בבית, מפספסים חיי חברה בגלל שהם מעדיפים לשבת עד הלילה ולבנות תוכנות ואתרים בגיל 14, ומתחילים כבר לעשות לעצמם עבודות ופרויקטים ולאנשים אחרים בגיל 16,17. בגיל 18 הם מתגייסים עם ידע ונסיון מטורפים יחסית לגיל שלהם, לאחת מיחידות הטכנולוגיה בצבא ומשם העתיד ורוד גם בלי תעודת בגרות.

וכבר בגיל 16,17 הם מרוויחים סכומים שלא היו מביישים אף אחד.

אז אם אתה במקרה אחד מאותם ילדים גאונים, שננעלו על נושא אחד כבר מגיל מאוד צעיר ולמדו אותו לבד בבית ולעומק, אז תתמיד בנושא הזה, תנסה להגיע לתפקיד שעוסק בו בצבא, ומשם העתיד יכול להיות טוב.

אלה האפשרויות שיש לך אחי.

או כמובן להמשיך לעבוד בעבודות פח, שזה לא מבזה אף אחד, זה פשוט קורע את התחת וגם את הגוף.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    1. בישראל לעבוד במלצרות זה באמת הדברים היותר משתלמים שאתה יכול לעשות. אתה יכול לראות יוצאי תואר ראשון במשפטים טוחנים משמרות במלצרות.. יודע למה? כי למרות כל המיתוסים שכל החנונים עם הראש הנעול ממציאים, מלצרות זה כן קשה, אבל זה שווה את זה. באיזה עוד עבודה תזכה להכיר אנשים (בנים, בנות) + להרוויח 35/40 שקל לשעה? יצא לי להכיר מלצרים שמרוויחים גם 50 ו60.. זה כמובן במקומות ספציפיים שהעסק פורח והלקוחות בהתאם.

2. בלי בגרות אין לך מה לעשות. השלמת בגרויות תנסה לעשות עד לגיוס. תשב על התחת קצת ותשלים.

מעטים האנשים שמצליחים בלי לימודים, אלה אותם אנשים שיושבים מגיל 11/12 על נושא שהם ממש רוצים ללמוד (בדר"כ תוכנה, אנשים לומדים שפות תכנות מגיל 11,12) לומדים אותו המון בבית, מפספסים חיי חברה בגלל שהם מעדיפים לשבת עד הלילה ולבנות תוכנות ואתרים בגיל 14, ומתחילים כבר לעשות לעצמם עבודות ופרויקטים ולאנשים אחרים בגיל 16,17. בגיל 18 הם מתגייסים עם ידע ונסיון מטורפים יחסית לגיל שלהם, לאחת מיחידות הטכנולוגיה בצבא ומשם העתיד ורוד גם בלי תעודת בגרות.

וכבר בגיל 16,17 הם מרוויחים סכומים שלא היו מביישים אף אחד.

אז אם אתה במקרה אחד מאותם ילדים גאונים, שננעלו על נושא אחד כבר מגיל מאוד צעיר ולמדו אותו לבד בבית ולעומק, אז תתמיד בנושא הזה, תנסה להגיע לתפקיד שעוסק בו בצבא, ומשם העתיד יכול להיות טוב.

אלה האפשרויות שיש לך אחי.

או כמובן להמשיך לעבוד בעבודות פח, שזה לא מבזה אף אחד, זה פשוט קורע את התחת וגם את הגוף.
    TRUTH HAS BEEN SPOKEN

משתמש באטרף
    שם פרטי
    vgmghk,
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    jhkjhl

ברירת מחדל Thanks !

Thanks !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עומר עזר
    לייקים
    2
    נקודות
    0

תלמד פיתוח אפליקציות או קורס בניית אתרים או קורס קידום אתרים seo
    אלו קורסים קצרים לאחר מכן תוכל להתמזג העולם ההייטק ומשם להתקדם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect