מרכיבים




בצל וחצי
קורט מלח
כפית פפריקה מתוקה
200 גרם פסטה פוזילי
קורט ציפורן גרוסה
2.5 כפות סויה
רבע כוס יין לבן
רבע כפית אגוז מוסקט
גבעול בצל ירוק
2 שיני שום בינוניות
3 כפות זעתר
1 לימון כבוש חתוך לקוביות
5 עגבניות
2פלפלים אדומים
2 זוקיני ירוק
כף גינג'ר
5 גזרים קטנים




אופן ההכנה




חותכים את כל הירקות וגם את השום והעגבניות ושמים בקערה.
אל תוך מחבת גדולה ועמוקה מוסיפים 4 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל ומוספים את הג'ינג'ר ולאחר מכן את הגזר.
ניתן להשתמש גם עם סיר פסטה,לאחר מכן מאפשרים להם להתרכך ואז מוסיפים את הקישוא והפלפל וממשיכים בטיגון ולאחר מכן מוסיפים
רבע כוס יין כאשר השמן שבמחבת התייבש.




מורידים את עוצמת הלהבה ומוסיפים את הירקות שבקערה שחתכנו קודם לכן.
לאחר מכן מוספים את הסויה ורבע כוס יין לבן ואז גם את התבלינים.




מורידים את המחבת מהאש אחרי שהרוטב התקבל לכדי תערובת אחידה,חותכים את הבצל ומפרידים את עלי הזעתר ואז מוסיפים לרוטב שהתקבל וממשיכים לערבב.
מבשלים עם סיר פסטה 250 גרם פסטה פוזילי עם מעט שמן זית ומלח,הפסטה צריכה להיות מעט קשה לאחר מכן בהמשך הבישול הנוסף היא תתרכך.




מסננים את הפסטה ושופכיםת את התערובת שהתקבלה לסיר הפסטה ומדליקים אש נמוכה.
מערבבים את הפסטה תוך כדי חימום עד שהיא מכוסה בכל הרוטב.
הבישול צריך להיות לא ארוך וניתן לדגום מידי פעם ולהרגיש את טעמה של הפסטה.








בתאבון