מרכיבים:


6 עלי מנגולד קצוצים
פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח מלח
רסק עגבניות בינוני
2 ליטר מים
3 כפות סילאן
2 בצל גדול חתוכים לקוביות
4 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
מיץ מ-2 לימונים
כפית סוכר
כף שטוחה פפריקה מתוקה


אופן ההכנה


מטגנים עם מחבת של סולתם את הבצלים עד שהם מזהיבים ולאחר מכן,מוסיפים את המנגולד והסלק,בהמשך מוסיפים את שאר המצרכין והמים.
מרתיחים במשך 50 דקות ומוסיפים גם את הקובות,מבשלים 25 דקות ומגישים.






בתיאבון.