אתם קוראים ספרים?(לא כי הבצפר מכריח...)
אני קורא ספרים אין אנשים תתחילו לקרוא תלמדו טיפה שפה(טוב אני קורא ברוסית) אבל בכלל תקראו ספרים זה טוב..
אתם קוראים ספרים?(לא כי הבצפר מכריח...)
אני קורא ספרים אין אנשים תתחילו לקרוא תלמדו טיפה שפה(טוב אני קורא ברוסית) אבל בכלל תקראו ספרים זה טוב..
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
|
|
תמיד אני קורא ספרים..
בכללי לא .. כשיש עבודות אני חייב ... אלב זה ממש כיף ומהנהההה
את האמת לא ואני לא ממש מרוצה מזה כי אין לי כל כך הרבה זמן ככה במשך היום אף פעם לא יוצא לי תמיד יש משהו שנאי עושה ועם זה בלילה לפני שאני הוןלך לישון אז אני לא יכול כי אני ישר נירדם וזה בעיה...
אבל אתם יודעים שייצא הארי פוטר בעיברית וואה וואה איך אני יקרא את זה
אחי כשה הוא יצא זה יהיה בחנוכה אני כבר קראתי באנגלית ספר טוב...!
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
לפעמים יש תקופות שאני מתחיל לקרוא אחד אחרי השני ספרים טובים והכל אבל אז אני מפסיק ולא רוצה לחזור כי הספרייה שלי די רחוקה מהבית ..ואני די עצלן
אני כל כך שונא ספרים
רוצים להעשיר שפה תחכו לפסיכומטרי..התנ"כ יהיה קטן עליכם חחחחחח
הספר היחיד שאני קראתי בחמש שנים האחרונות היה הארי פוטר - כל הסדרה.
אני לא יכול לקרוא ספרים כי זה משעמם אותי ואני רק מחכה שיגיע הסוף כדי שייגמר הסיוט , את זמן הפנאי שלי אני מעדיף לבזבז את מחשבים או לשחק כדורגל/כדורסל ובגלל זה לא נשאר זמן לספרים.
קורא ונהנה מכל רגע
קוראת.
אבל לא בתקופה האחרונה
מומלץ: "פרחים בעליית הגג"
יש ספרים שאני קורא...
כמו צופן דוינצ'י![]()
In love In Pain In Music Insain
בכל החיים שלי קראתי אולי 2 ספרים.. :-|
מי קורא ספרים התחלקתם?! חח סתם למי יש זמן... אני מספיק חכם ומועשר באוצר מילים מורחב ביותר...![]()
בעע אני כל יום מבריז לביצפר בגלל שנותנים לנו עבודות כל פעם 3 ספרים כל ספר הוא ספר!!!!!!! משהו כמו 200 עמודים..בעע..אני לא קורא
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
חחחחחח מזה 200 עמודים חחחחח הארי פוטר קראתי את כולם אותי 10 םען כל אחד מהם וה5 האחרון 800 עמודים אתה מדבר על 200 ?!?!נכתב במקור על ידי dor123
.; ,Psydila? ;p