אתם מאמינים בזה???. למה אני לא
אתם יכולים לפרט לי על זה?..?:wtf:
שמתי שיש ילד אחד שקרא בוא קצת ושנה היה צריך ללכת לפסיכייתר הוא קרא שם שאם ב12 בלילה אתה מסתובב
מול מראה 6 פעמיים אז אתה רואה את השטן על המראה...
ועוד כול מיני כאלה דברים...![]()
![]()
![]()
אתם מאמינים בזה???. למה אני לא
אתם יכולים לפרט לי על זה?..?:wtf:
שמתי שיש ילד אחד שקרא בוא קצת ושנה היה צריך ללכת לפסיכייתר הוא קרא שם שאם ב12 בלילה אתה מסתובב
מול מראה 6 פעמיים אז אתה רואה את השטן על המראה...
ועוד כול מיני כאלה דברים...![]()
![]()
![]()
=-O
|
|
אל תתעסק עם הספר הזה
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
אני לא יודע מה להגיד כי זה סותר את אלוהים
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
בטח שהוא היה צריך ללכת לפסיכיאטר..בנאדם שרוצה ללמוד זוהר\קבלה צריך ללמוד קודם את כל הגמרא והמשנה ולהיות תלמיד חכם בתורה ואז ללכת ללמוד את הזוהר , בנאדם שלא עושה ככה מישתגע הדברים שרשומים שם זה דברי קדושה בעוצמה ענקית וניסתרות של העולם הזה ושל העולם הבא שבנאדם שלא מוכן לזה שיכלית ונפשית מישתגע. זה כמו שתיקח בנאדם ותיזרוק אותו לתוך היום בלי שהוא יודע לשחות בכלל...הוא יטבע!!! אותו דבר עם הזוהר..צריך ללמוד קודם תורה משנה גמרא ואז להתחיל ללמוד את זה וזה נראה לי כדאי מגיל 30 או 35 להתחיל ללמוד את הספר הקדוש הזה ולא לפני כי רק אז הבנאדם מספיק בוגר בשביל זה.
אז כמו ששי אמר ...אל תיתעסקו עם הספר הזה עכשיו!!!
אבל מה יש בספר הזה?
זה סיפור זה סתם פסוקים מה זה?
יש בספק הזוהר דברי קדושה ותורה מאוד גבוהים וחזקים וזה הולך לפי הפרשות בספר תורה. דברי ניסתר.
כלומר זה מה שאפשר לפרש מהפסוקים בתנ"ך? או שזה הנחות כאילו מכתבים עתיקים שהיו פעם?
Bring the Violence-
אתה יכול לקרוא אבל לא תבין כלום ואם תנסה להבין אבל ממש תנסה ויש לך מוח טוב אז אולי תבין ואז תשתגע בשכונה שלי היה מורה לתנ"ך שהתעסק אם זה ועכשיו הוא משוגע באמת! הוא כל יום עובר ב -6 בבוקר ברחוב וקורא רק תהילים הרופאים הכריזו עליו כמשוגע.
בספר הזה אפילו אם אני לא טועה אפשר לראות דברים נסתרים שיקרו בעתיד וזה אסור לנו אנחנו סתם אנשים קטנים שלא מוכנים לזה נפשית ושכלית כמו שמיכל אמרה
אפילו על רצח רבין היה כתוב שם אבל הבעיה שמגלים את זה רק אחרי שמשהו קורה...
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
קודם כל לדעתי כל הסיפור של מי שקורא בספר משתגע זה שטויות, כי אם ככה רבי שמעון בר יוחאי היה דואג שלא רק בימים בו היה חי, אלא גם בימים הבאים אנשים רגילים לא יקראו...
וitay, אתה נשמע כמו ילד קטן ממש ! זה שהבנאדם עבר שינוי בחייו מהחיים הרגילים של אדם מודרני [לא רוצה להגיד נורמלי] ללימוד תורה זה לא אומר שהוא השתגע, ולדעתי צריך לזיין את כל הרופאים האלה במכות על מילים כאלו ! בגללם היום אנשים חושבים שמי שמתחיל היום בלימוד תורה הוא כבר זהו...'הלך'...התחרפן במלים אחרות....וזה ממש לא ככה...
שנית אני רוצה להגיד שרוב [כמעט כולם] הרבנים הגדולים של ישראל, שאגב נחשבים למקובלים, אומרים שהתקופה שלנו היא תקופת טרום גאולה, ז"א תקופת זמן קרובה לשינוי הסופי, וזמן כזה מוגדר בכך שלמשל אפילו הילדים ידעו דברים שזקנים דור או שניים לפני לא ידעו אפילו בזקנתם...וזה כולל דברי קבלה, סוד העולם וכו' ...
אני אישית אף פעם לא קראתי בספר הזוהר כי קודם כל הוא בארמית, שנית הוא קשה להבנה, יעני צריך תרגום לשפה יומית שלנו היום...אבל מה שכן שמעתי מאנשים שכן קראו [מקובלים מבוגרים כבר] שכמעט כל הדברים על העולם, היקום, עתיד וגורל העולם כתובים בו....
אם יהיה לי זמן אני ירחיב בנושא...
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
סותר את אלוהים? מממ...מוזר:wtf:נכתב במקור על ידי PerfectioN
אני לא שמעתי שום דבר מספר הזוהר שסותר את אלוהים, ההיפך...
תן דוגמא ממשו שספר הזוהר אומר שסותר את אלוהים...
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
תודה לכולם אבל זה לא עזר לי
=-O
מה שהוא אמר זה שטויות ... ואני לא מאמין שיש מישהו בפורום הזה שיכול להתעמק בזוהר ... או בקבלה ..
זה אמיתי אבל לא ל"אנשים כמונו" זה לאנשים גדולים בתורה .. רבנים גדולים ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שכך מזה ערבה צרות