בהצלחה למילאן בהמשך הערב פלרמו תמשיכו ככה@
בהצלחה למילאן בהמשך הערב פלרמו תמשיכו ככה@
|
|
ועוד היו כאלה שטענו שאינטר תיקח אליפות.
פלארמו נותנת תצוגה ענקית מזכירה לי את ה3-3 מול מילאן בעונה שעברה ועוד הם בלי הכוכב הכי גדול שלהם לוקה טוני שעזב.
אדריאנו אפס.
חחח כבר חשבתי שאינטר תעשה 3-3....נגמר 3-2
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אמן מילאן יפסידו 100 אפס
איך איך אינטר הפסידה איךךךךךךךךךךךךךךךך
יאללה סעמקקקקקקקקקקקקקק
יואווווווווווווווו
בקשה עוד שער של סיינה בקשההההההההה
עם אפשר אז 2 פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
זה שמעליי אוהד אינטר אתה ראית את המשחק ?? ואתה שואל את עצמך איך הם הפסידו???
אם לא ראית אז הייתה קבוצה אחת על המגרש ושמה פאלרמו שפשוט עשתה בית ספר לכדורגל אני באמת שלא זוכר מתי לאחרונה ראיתי כל כך הרבה מצבים במשחק בליגה האיטלקית .... חח לאינטר יש הגנה ?. 4 עמודים סליחה (3 וחצי קורדובה חצי עמוד ) ...
שלא שווים כלום כמה שאדראינו נהדר זה ממש לא יספיק כמו שלא הספיק היום דווקא השוער הזה די הפתיע ואם לא הוא היה יכול להיגמר 5 ואפילו 6-0 ובלי הגמזה החטאות מצחיקות עשות פאלרמו .. אינטר נזכרו לשחק 5 דקות השאלה איפה הם היו כל המשחק ??
בקיצור אינטר קבוצה בינונית כמו עונה שעברה לא יותר מזה נקווה שיעשו את העבודה מול מילאן לפחות
Indianapolis colts Champions!!!
זה שמעלייי אתה חושב שאינטר קבוצה בנונית איך אני איתך שהיא לוקחת את הליגה האיטלגית כמו כלום ואולי גם תגיע לחצי עם לא יותר גמר ליגת האלופות אין לי מושגגגגג מה קרה היום חוץ מהשוער היה עדיף לשים בובות על המגרש אולי הכדור היה פוגע בהם...
היא הזכירה לי היום את אינטר של 2004...
אבל בסדר משחק אחד אז מה קורה שלא נדבר על מילאן ועל יובה שאת יובה אינטר ניצחה בגמר גביע המדינה
ותראה השנה איך אדרינו יהיה החלוץ הטוב בעולםםםם....
ותראה איך כולם אומרים שצריך להיזהר ממנה השנה...
אזז אללל תזלזל באינטר היא הקבוצה האחרונה שצריך לזלזל בליגה האיטלקיתתתתתת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי idoli
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מצטער אבל אני לא יכול לעצור את הצחוק גמר גביע המדינה ... היא ניצחה את הסופר קאפ ולא שום גמר גביע המדינה חחחחחחחחחחחחחחחחחח סופר קאפ זה מפגש בין האלופה שזאת יובה כמה צפוי למחזיקת הגביע תואר שלא נותן כלום ..
בקיצור מהשהיה היום זה מה שהולך לקרות אינטר הייתה קבוצה התקפה טובה גם שנה שעברה אבל הגנה שלהם הייתה גרועה השנה אותו דבר ... אל תעשה מאינטר אריות כאלה 18 שנה או לא יודע כמה בלי אליפות ..
מה הבדל בין אינטר לקבוצה אלופה .. שאלופה מנצחת גם שלא הולך אינטר מקבלת בראש שלא הולך
כןןןןןן חוץ מה משחק הזה מתי פעם אחרונה אינטר לא ניצחה משחק אהההההה
שמעת כמה השדרן אמר משהו כמו 560 דקות משחק
זה שמילאן ויובה מפסידות ויוצאות תקו כל משחק.....
זה מראה כמה אבק אינטר משאירה..
יובה מול אינטר זה כלום...
היחידה שעצרה אותנו זה מילאן אבל השנה גם את זה היא לא תצליח לעשות...
אתה אומר שאינטר מקבלת בראש שלא הולך לה שנה שעברה לא הלך לה וחוץ למילאן היא לא הפסידה לשום קבוצה...
אינטררררררר איפריהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!
היא גם לא ניצחה הרבה קבוצות בגלל זה היא לקחה רק מקום 3 ! ..
והשנה אף אחד לא מבטיח משהו אחר אינטר קבוצה טובה נחמדה אבל אני אישית לא רואה את הבסיס של להגיע רחוק להתמודד על האליפות אני לא מדבר על זכייה להגיע לשלבים האחרונים של ליגת אלופות בלי מזל .. כי אם כל הכבוד הגרלות תמיד עוזרות לאינטר בזמן שיובה פגשו את ריאל מילאן את מנצ'סטר ובארסה את צ'לסי הם שיחקו מול פורטו ..
שתוק תעשה טובה לכולם פה ושתוק.נכתב במקור על ידי idoli
אינטר קבוצה חרא ותישאר חרא.
העיקר השקיעו שם מיליונים על קישור אבל שכחו הגנה קבוצה מעפנה רצח תסתכל על הגנות של יובה מילאן אפילו לרומא יש הגנה טובה יותר מאינטר.בגלל זה אינטר לא מגיעה רחוק כל כך...וגם לא תגיע.
משחק ביזיוני של הקבוצה שלי\=
הכל פשוט בגלל מנצ'יני שעשה ניסיונות בהרכב מול הקבוצה הכי ביתית בליגה!!!
מזל שכשפיגו נכנס המשחק התאזן... פיגו הוא הרכש בין הטובים שלנו וגם פיזארו וסזאר
וזה מה שקורה שאין עוד מגן ימני טבעי בקבוצה!!! שונא את זה מריה ואת קילי!!! זה מריה השאיר חור כזה ענקי בהגנה!!
חוליו שלנו הוא שוער מעולה!!! קפיטאנו החלמה מהירה!
gigi buffon
חמוד שלי חחח איך אתה יכול להשוות את רומא חחחח אני משחרק יותר טוב ממנה
הגנה גרוע אזזז משחקקקקקקק אחדדד לא הלך מה עם יובה מה עם מילאן שהם מפסידות אז מה אומרים אממממ האטומים על המגרש
לא איפשרו למילאן לשחק... עלק הגנה גרועה גולל אחד לא קיבלנו עד אתמול גול לא זוכר כמה זמן בדיוק אבל הרבהההההה
אינטר קבוצה חרא עם אתה אומר שההגנה של אינטר גרועה אתה לא מבין כלוםםם
גם אתמול מנציני עשה כל מיני דברים בהרכב כדי לראות איך הרכשים החדשים משתלבים ואל תשקח שזנטי לא היה...
חוץ מקאנברו אינטר יותר טובה מיובה בהגנה ואל תשכח מי הביא אותו ליובה...