מה אתם בוחרים?..
יש אצלנו גם מחוייבות אישית להיות באלה שבונים את האתר של בית ספר..
זה היה יכול לעזור לי כי אני בטכ"מ אבל לא רציתי, אין כוח להיות כל כך הרבה מול מחשב![]()
וגם זה כיף לעזור לאחרים..
לאיפה אתם אומרים אני אלך?
מה אתם בוחרים?..
יש אצלנו גם מחוייבות אישית להיות באלה שבונים את האתר של בית ספר..
זה היה יכול לעזור לי כי אני בטכ"מ אבל לא רציתי, אין כוח להיות כל כך הרבה מול מחשב![]()
וגם זה כיף לעזור לאחרים..
לאיפה אתם אומרים אני אלך?
|
|
עברתי את זה שנה שעברה ובחרתי יד שרה :\
ממש לשחק עם זקנים בבית שלהם זה תענוג :\נכתב במקור על ידי Jacoby
![]()
אבל תאמת אני ניצלתי מזה והיתי מדריך בקורס של יד שרה ולימדתי אנשים בניי 60+ לפרוץ לאתרים של סקס![]()
חחחח כן אמרו לנו שזה משהו באינטרנט ללמד אותם מחשבים![]()
תעזור לשרת... נראה לי זה הדבר הכי כיף
אצלנו יש גם מחויבות אישית בט'... אני צריך ללכת ללמד ילדים בכיתה א'-ג'
איזה זין בעין זה...
Bring the Violence-
יש לי השנה וכנראה נלך לאיזה מקום שחכתי תמקום הזה קיצור נפגעי סמים וכל החרא הזה נשב שתה תה ותעביר תזמן כמו ידידות שלי שנה שעברה.
Mirko Crocop K-1
רק שלא ישימו לך איזה חומר בתה =-Oנכתב במקור על ידי eminem
אז תראה יש לבחירה הזאת דברים טובים ורעים..נכתב במקור על ידי Jacoby
הטובים :
לפחות מה שקרה לי יצאתי עם "מדריך הראשי בקורס" דרך אגב שלא מקבל כלום ועושה את זה בחינם אבל עדין אחלה של בן אדם כזה הא אדיש אבל סבבה לגמריי רשם לי שעות וכאלה :\ ואחר כך הוא המליץ עליי שאני ינהל את קורס כי הוא כבר לא יכל לעשות את זה יותר :\ ועשינו לו מסיבת פרידההיינו אז אחלה קבוצה איזה 7 אנשים בניי 60+ ואני
הם הביאו מתנות ואני לא :,( היתי מבואס מזה..
הרעים:
תראה יכול לצאת לך לשבת בבית עם איזה זקן בן 60 והוא יכול להיות מעצבן ומרגיז ואתה תצתרך לעזור לו :\ במחשבים ולדבר איתו על החיים לספר מה יש בחוץאז תראה עם אתה אוהב לנהל שיחות נפש על נפש עם זקנים אז אתה תהנה מאוד
אז בקיצור אני יצאתי אחלה החברים שלי התלוננו לי אבל אני בתחילת ה30 שעות שלי נהנתי ואז זה ניהיה כזה חרטא.. כיאלו יום באים יום לא.. ואני הרגשתי ממש מיותר שמה :\ וגם המנהלת התאכזבה ממני בגלל שלא באתי לאיזה יום הולדת של זקן אחד שמה![]()
נשמע נחמד... זה כיף להכיר את הדור של 60+
שלאח שלי היה את זה הוא הלך לצער בעלי חיים :|
לי יש את זה שנה הבאה |:
חחח
לנו יש חודש רפת
שזה הרבה יותר כיף
אני הייתי שנה שעברה
סעאמק עשיתי 100 שעות במכבי אש :\
לא 60 :|
לנו חילקו דפים היום על מחוייבות אישית... נראה לי אני בוחר ביד שרה הכי כדאי והכי משתלם מבחינת זמן!!!!1