בעעע עכשיו הזכרתם לי בידיוק עצוב כל זה
בעעע עכשיו הזכרתם לי בידיוק עצוב כל זה
|
|
ישלמו לי מיליון דולר אני לא טס ביום הזה...
נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
חחח זין :/
תן לי רק תטיסה חינם, ואני טס
הכי צחוקים... המתח, הלחץ... אין על זה...
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
חחחחח כן והבדיקות וה55454545 שעות שתתעכב בטרמינל עזוב מפחיד טילים הענייןנכתב במקור על ידי LoverBoy
ד"א-כנס לכדורגל הצלחתי לרשום אותך לזה של ליגת האלופות שלא הצלחת להירשם![]()
ברור שזכרתי, לא דיברו על זה בבצפר...
עצוב.
תודה אלירן...זריז אתה... אני אלך לראות...
וכן, נו זה הכי כיף.... המחשבה שאולי בכל רגע מישהו יתפוצץ שם... להיות בטרמינל עם חברים ולראות מי נראה חשוד..
אין אין... אם היה לי כסך לטוס היום, הייתי עושה את זה... אפילו לניו יורק![]()
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
http://attacked911.tripod.com/
סרטון עצוב ...
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
אה ואללה שכחתי.....
אבל בטח ישמו עוד פעם את הסרט הזה אם הכבאים או משהו.....
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
וואי באמת עצוב אחינכתב במקור על ידי YBZ
![]()
שמתי לב שכל פעם שאמריקה מכריחה את ישראל לעשות משו היא חוטפת בסוף...
כמה שזה עצוב וזה באמת עצוב יש דברים עצובים מאוד שקורים גם בארץ....למה אחרי כל שנה של פיגוע לא עושים פה משו ולא מזכירים את זה?! ישראל חוטפת כבר מלא שנים פיגועים....
"אין ערבים אין פיגועים!!"
מתי העולם יקלוט את זה אה?!?!?!
יותר עצוב היום זה שמדינת ישראל נתנה את חלק מהארץ שלנו לערבים האלה שרצחו כמה אלפים מהעם שלנו ופצעו מבחינה פיזית ונפשית כל כך הרבה , להשאיר ככה בתי כנסת לערבים שכולנו יודעים מה הערבים יעשו איתם ויחללו את המקום הזה..![]()
![]()
אני עדיין לא מאמינה שהחרא הזה נעשה בארץ ישראל "הדמקורטית" שלנו!!! כמו שכתוב :"מהרסיך ומחרביך ממך יצאו..." ההורסים והמחריבים יצאו מהעם שלנו עצמו...
יש דברים שקרו לפני כמה שבועות והעם שלנו זוכר? לא, בכלל לא. כולם מיתנהגים כאלו הכל כרגיל בעוד שיש אנשים שאין להם עדיין איפה לגור ולחיות את החיים הנורמלים שלהם. אז שיבואו ויזכרו את מה שקרה לפני 3 שנים?:wtf: (צריך ליזכור הכל הכל ולא לישכוח גם שאמריקה היא לא בדיוק מדינה שאוהבת אותנו...היא מחליטה בשבילנו כבר הכל..)
נערך לאחרונה על ידי michal; 11-09-2005 בשעה 20:18.
זוכרים זוכרים
לא נשכח ולא נסלח
חח
4 שנים ובאמת מקרה עצובנכתב במקור על ידי michal
![]()
כי בפיגוע הזה מתו בערך פי 8 יותר אנשים מאשר בכל האינתיפאדה...נכתב במקור על ידי Alonh
בכל מקרה, אני חושב שהעולם שכח קצת את המיקרה הזה השנה בגלל ההוריקן שהיה אסון גדול יותר בהרבה מהתאומים, המון בניינים כאלו נפלו שם בגלל הסופה ועשרות אלפים מתו, אבל עדיין אף אחד לא שכח, במיוחד לא אני.. אני הייתי שם יומיים לפני שזה קרה ואז יום לפני זה טסתי מניו-יורק לקנדה... ואבא שלי רצה להישאר עוד יום ובסוף החלטנו שלא, והמלון שלנו היה ממש קרוב לתאומים... מזל אהה
דיברו איתנו על זה בבית ספר..