הממ אני מצליח להתחבר בחשבון שפרצו פה ואני לא יודע לאיזה שרת להיכנס אני מחרבש כל פעם אחד אחר וגם שאני משחק אני רואה כמה אלפים או בני אדם מטיילים בלי להרוג אף אחד :|
בקיצור איך הורגים ועולים ברמה?
עד עכשיו אני הורג רק זאבים מפגרים ולאיזה שרת להיכנס??
הממ אני מצליח להתחבר בחשבון שפרצו פה ואני לא יודע לאיזה שרת להיכנס אני מחרבש כל פעם אחד אחר וגם שאני משחק אני רואה כמה אלפים או בני אדם מטיילים בלי להרוג אף אחד :|
בקיצור איך הורגים ועולים ברמה?
עד עכשיו אני הורג רק זאבים מפגרים ולאיזה שרת להיכנס??
|
|
אחי גם אני רוצה את המידע הזה... מאיפה הורדת ממה שמולטי פוקל הביא?? אני הורדתי משם...
והמשחק פאקינג לא עובד זה חרא!!!!! שיחקתי פעם אחת עכישו אני מנסה להיכס יומיים אחרי זה לא עובד..!! סעממממממק!!!!!!
אני משחק בטיאטן אבל אני חלש יש לי נשק חרב מכוערת ואני רוצה להתקדם איך אני עושה את זה?
איך אתה משחק בטיטאן אני משחק בשרת אחר אתה יודע אולי איך מוסיפים שרת חדש?
כן איך אתה משחק בטיטאן?!?!
אני משחק עם איזה חשבון פרוץ ככה שאני נכנס אבל עכשיו מתחברים אליו בלי הפסקה איזה באסה לפני שניה התחברתי לעוד חשבון משהו חזק ושוב התחברו אליו
מאיפה הורדת את המשחק אחי??
אה משם...
אני הורדתי מאיזה מקום שמולטי פוקל הביא באיזה נושא פה וזה לא עובד משו...זה קל להרשם והתחבר אבל אני לא יודע איך מתחברים לשרת טיטאן... אני משתגע אני חייב עזרה אם לא יעזרו לי ביומיים הבאים אני מוריד מה שיש בנעוץ...אה ואיזה קובץ הורדת שם?? כי יש שם בערך מיליון...
קח קישור-נכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
ftp://l2clientdownwest.lineage2.com/..._Installer.zip
טוב אחי אני מוריד את זה בפךאש אף אקס פי... זה מוריד על 20טוב בטח מחר זה ירד... ואז אני ישם את כל הפאצים והכל יהיה חיה!!
וואי וואי איך אני מחכה...! ד"א כבר הצלחת לעשות משתמש??????
כי גם אני לא יודע... אז שתצליחתגיד לי איך חחח
אני רק מחכה שהאתר שלהם יחזור לחיים ואז אני ירשם לא אמורה להיות בעיהנכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
אה אוקיי אחי עכשיו הבנתי אז תגידלי שאתה מצליח או משהו...
אני נכנס לfire הזה... אני מנסה לפחות...
^ תיכנס מה הבעיה אתה תסתדר
טוב עכשיו השרתים בתחת זה לא עובד חחח
נהייתי היפראקטיבי!! חח אני כותב ממש מהר ואנ י מתרגש כזה חחח