אחד הסיפורים ה-יותר הזויים שהיו לי בחיים
לא יאומן
אני וחברה שלי נפרדנו לפני איזה שלושה שבועות
היא עברה בית ספר אז החלטנו לגמור את זה שם.
( הקדמה לאירועים )
בקיצר
יש לנו ילדה חדשה בשכבה, שכאילו מאיפה שהיא יש הרבה אנשים רק שהיא הייתה שלוש שנים בניו זילנד עם המשפחה שלה ולא הייתה בבית ספר מכיתה ז', ואף אחד לא זכר אותה.
כבר בחופש הגודל יצא לי לפגוש אותה כמה פעמים ולדבר איתה מלא, לא יודע למה יצא אבל יצא.
אז כבר כמה ימים אני יושב איתה ועם עוד אחת בהפסקה והיא מספרת לי כל פעם על אחד מהשכבה שלנו ( רועי שמו ) שכל הזמן מסתכל עליה ושולח אנשים לשאול אותה אם יש לה חבר ואת מי היא רוצה ושטויות כאלה.
הוא אחד שהיה איתי בכיתה גם ביסודי.
גדול, שמן, ענק, דומה לפיל, רק גדול יותר.
היא אומרת שהוא כל הזמן נועץ בה מבטים ורוצה שהיא תהיה חברה שלו, הוא ערס צעצוע כזה, התחיל להסתובב עם כל הערסים ועושה בערך מה שהם עושים.
זה נמשך ככה כמה ימים, אז היום במקרה זה קרה שוב, ישבנו בהפסקה, ודברנו, הוא הסתכל, היא התעצבנה עליו, כמו תמיד, אז הלכנו לקולר בבניין ליד.
הוא הולך אחרינו, ואחרי שנכנסו חזרה ששתינו, רואים אותו כזה מאחורה עומד ומחכה, ואז קורא לה " בואי רגע כנסי איתי רגע לכיתה פה אני רוצה לדבר איתך "
היא עוצרת רגע, אני מסתכל עליה, והיא פשוט באה אלי מהר, ובחיים לא עשתי צרפתית כזאת.
האידיוט ההוא הלך ישר ברגע שהוא שם לב, ואחרי זה היא מסתכלת עלי כזה וצוחקת, ושרואה שאני עוד המום לגמרי היא אומרת לי " כאילו שלא חיכית כבר שבועיים שאני יעשה את זה " ( איך היא ידעה?@?!@?@?!@?$# )
זה הפך לאחד הקטעים הגדולים בשכבה שלנו.
וככה בהפסקה אחת בלי לנסות אפילו לי יש חברה חדשה :>>>>>>>>>>

ציטוט ההודעה