אני יודע שצריך גם תזונה ולא על זה אני שואל אני שואל מה הכי מרזה רק זה!
|
|
ככל שהדופק יותר גבוה, שריפת השומן תהיה יותר גבוהה.
משקולות כמעט ולא מעלות את הדופק, וזה גם לזמן קצר, עד 30 שניות ומנוחה.
מה שמעלה את הדופק זו פעילות אירובית: ריצה, שחייה, אופניים וכו'.
כמו שברק אמר
העלאת הדופק היא שגורמת לשריפת שומנים (כי הגוף מנסה ליצור הומואסטזיס אבל אני לא יסבך אותך)
לכן הפעילויות היעילות לשריפת שומן הם פעילויות אירוביות
שחייה אופניים וריצה/הליכה
עבודה על שריר מסויים מחזקת ומחטבת אותו
אבל לא מורידה משם שומן
"אני מיתר ומיתר זה אני"
לא....אתה מוריד שומן באמצעות אירובי
ומחטב את השריר באותו הזמן עם תרגילים כמו משקולות וכו'....
"אני מיתר ומיתר זה אני"
אממ ליתר דיוק.. אתה מחטב את הגוף וכתוצאה מכך השרירים בגוף שלך יותר בולטים ובעלי צורה יפה יותר לעין. אתה לא בידיוק מחטב את השריר..
ועכשיו לנושא , כדי להגיע לתוצאה מקסימלית של שריפת שומן תרוץ על 70% מהדופק המקסימלי שלך נאמר שאתה בן 16 אז נחסר 220-16=204 מה שאומר ש 70 אחוז מהדופק המקסימלי שלך זה בערך 145 +-.. ריצה בקצב כזה בזמן ארוך תתרום רבות לשריפת השומן בגוף.
הסבר מעולה דבר ראשוןנכתב במקור על ידי Yellow Slider
הסיבה שלא אמרתי לו על דופק 70% זה בגלל שלרוב המוחלט של אנשים אין מכשיר למדידת דופק
ככה שהוא לא יוכל להתאים את הדופק שלו למהירות הריצה
אבל אני ינסה להסביר בדרך שאולי יבינו
ככל שהפעילות יותר אנארובית (בלי נוכחות חמצן) הדופק עולה בגלל הזרמת דם מהירה יותר בגוף (ריצות ארוכות זה אירובי- קצרות זה אנארובי)
לכן תרוץ במהירות שהיא בין 60-70 אחוז ממהירות הריצה המקסימלית שלך בשביל ליצור שריפת שומן יעילה יותר
"אני מיתר ומיתר זה אני"
**פעם הבאה שאתה כותב שטויות בפורום שלי זה לא יהיה טוב**
באהבה :\
KoChiNi
נערך לאחרונה על ידי KoChiNi; 11-09-2005 בשעה 19:05.
אהה אחי ואם אתה מתאמן מעל 3 חודשים הדופק שהוא אמר לא נכון לגבייך שלך יותר גבוה... זה פשוט לבדוק אתה רץ בשיא המהירות עד שאתה מת ואז לפני שאתה מת אתה בודק תדופק... אבל צריך מד דופק כדי לדעת תדופק שלך וזה עולה המווןןןן.. אז פשוט תרוץ איך שאתה מרגיש שזה קרוב למקסימום שלך